Selenimo ve Cankularyla her telden

ben evlenmekten korkuyorum zaten mafoldumben

al benden de o kadarrr,
sende kocandan memnunum diyebiliyosun.
Şimdi bu konulara girersek kocanla aranı açma durumumuz olabilir,o yüzden girmek istemiyorum,:1no2:

şimdi ard arda söyleyince kocacım kötü gibi geldi demi ..bak şimdi canımcım o ilgiyi bu şekilde görmeyi seviyor hafta sonları dahi çalışıyor. ayda 1 hafta nöbetçi geceleri doğru düzgün uyku yok zır zır telefon bazen gece 2 de gidip 5 te geliyor sabah tekrar mesai dinlenmek yok . iş ciddi arkadaşlıklar resmi tüm nazı bana çayını dolduruyorum ama o dosyaya dalıyor doldurmasam faketmez bile benim içime sinmiyor

ben evlenmekten korkuyorum zaten mafoldumben

ha ha ha bilerek abarttım kız tepkinizi merak ettim..... ama benimkinin damak tadı cidden gelişkin herkesin yemeğini beğenmez kötü yağ kullanılan yemekler midesini ağrıtıyor dışar da pek yemez.. korkma canım cidden sevip anlaşacağın biriyle gerçekten çok mutlu oluyorsun

ya bnmde var bitane adayımda kendisiyle 6 yıldır beraberim :kedi: mide rahatsızlığı var ama ne yaptıysamda hepsini yedi bugüne kadar kaydirigubbakcemile3

ya bnmde var bitane adayımda kendisiyle 6 yıldır beraberim :kedi: mide rahatsızlığı var ama ne yaptıysamda hepsini yedi bugüne kadar kaydirigubbakcemile3

benim ki benim yemekleri yer canım başkasının kileri pek yemez hele de çok salçalıları

canlarım ben girdim cıkıyoruym yarım yamalak okudum basımın ağrısıylaa.ekimim öptüm seniii...valla ben de ders istiyom daha bekarım:)

kıslar ben geldim yahu.kim geldi..misafirdenmi bahsediyonuz.yoksa mehtabınki benmiyim....)mehtapppp askımmm nerdesin çben geldimm

canlarım ben girdim cıkıyoruym yarım yamalak okudum basımın ağrısıylaa.ekimim öptüm seniii...valla ben de ders istiyom daha bekarım:)

gülüm geçmiş olsun niye başın ağrıdı benim kocacımı şikayetlerimdan mi he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…