canlarim ben cikiorum bitanelerim beni unutmayin olurmu fistiklarim ilgisiz birakmayin beni:))sizleri sevioommm kizlarrrr iyigeceler
canlarim ben cikiorum bitanelerim beni unutmayin olurmu fistiklarim ilgisiz birakmayin beni:))sizleri sevioommm kizlarrrr iyigeceler
nassı yanii:1shok:
annelere göndermiyormu,sebep neymiş.[/QUOTE
bensiz kalamıyormuş dayanamazmış ..göndersede kendi gelmiyor bacım ben hep onun annesine gidiyorum o benimkine gelmiyor
Sen bu kocayamı okumuş,mantıklı diyosunnn yasakkelime
yaptığı saygısızlık düpedüzz,ama sende de suç var ,belli etmeliydin yada söylemeliydin,bu durmdan duyduğun hoşnutsuzluğu.Baktın hala yapıyo,kısasa kısas diyecektin,başlarda edecektin bu kavgaları.Adam artık üstünlüğü kurmuş evde,herşey istediği gibi gidiyo,niye gitsinki.
en aından seni seviyosa,sana olan saygısından gitmeli bence,yazık değilmi annelere ne kadar üzülüyolardır.
Hem kız annesi damadını çok sever.
kızlar yani bekar kızlar tavsiyem fazla okumuş ,mantıklı , yalnız yaşamış , yemek yapmasını bilen , özellikle damak tadı gelişmiş, hazır cevap, midesinde problem olan, gezmeyi sevmeyen biriyle kesinlikle evlenmeyiiiiiin
al benden de o kadarrr,
sende kocandan memnunum diyebiliyosun.
Şimdi bu konulara girersek kocanla aranı açma durumumuz olabilir,o yüzden girmek istemiyorum,:1no2:
ben evlenmekten korkuyorum zaten mafoldumben
nassı yanii:1shok:
annelere göndermiyormu,sebep neymiş.[/QUOTE
bensiz kalamıyormuş dayanamazmış ..göndersede kendi gelmiyor bacım ben hep onun annesine gidiyorum o benimkine gelmiyor
Koca bir yalaaaaaaannnnnnnnn
kalamıyomuş heee,yemekte yapmayı biliyomuş göndersin seni git karıcım annenleri gör demesi lazım,hem ayrılıklar daha güzel oluyor,insan birbirinin kıymetini anlıyor.
Sen bu kocayamı okumuş,mantıklı diyosunnn yasakkelime
yaptığı saygısızlık düpedüzz,ama sende de suç var ,belli etmeliydin yada söylemeliydin,bu durmdan duyduğun hoşnutsuzluğu.Baktın hala yapıyo,kısasa kısas diyecektin,başlarda edecektin bu kavgaları.Adam artık üstünlüğü kurmuş evde,herşey istediği gibi gidiyo,niye gitsinki.
en aından seni seviyosa,sana olan saygısından gitmeli bence,yazık değilmi annelere ne kadar üzülüyolardır.
Hem kız annesi damadını çok sever.
valla annem çok sever damadını benim ki annesinden çekiniyor galiba annesinin sağı solu belli olmaz ama benim annem bize geldiğinde benden çok kal diye ısrar eder benden çok ilgilenir ( annesine annemin geldiğini hiç söylemedik)
ha ha ha bilerek abarttım kız tepkinizi merak ettim..... ama benimkinin damak tadı cidden gelişkin herkesin yemeğini beğenmez kötü yağ kullanılan yemekler midesini ağrıtıyor dışar da pek yemez.. korkma canım cidden sevip anlaşacağın biriyle gerçekten çok mutlu oluyorsun
Koca bir yalaaaaaaannnnnnnnn
kalamıyomuş heee,yemekte yapmayı biliyomuş göndersin seni git karıcım annenleri gör demesi lazım,hem ayrılıklar daha güzel oluyor,insan birbirinin kıymetini anlıyor.[/QUO
gönderiyor canım ama uzun uzun değil 15 günlüğüne falan
ya bnmde var bitane adayımda kendisiyle 6 yıldır beraberim :kedi: mide rahatsızlığı var ama ne yaptıysamda hepsini yedi bugüne kadar kaydirigubbakcemile3
valla annem çok sever damadını benim ki annesinden çekiniyor galiba annesinin sağı solu belli olmaz ama benim annem bize geldiğinde benden çok kal diye ısrar eder benden çok ilgilenir ( annesine annemin geldiğini hiç söylemedik)
Kazıkkadar adam halamı çekiniyo annesinden,kızının evi tabi gelecek dese baştan,bi daha bişey söyleyemez,
yani ben normal olması gerekeni söylüyorum,gerisi sizin bileceğiniz şey,
sizde aklı başında bireylersiniz artık,küçük çocuk gibi korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
Mehtapppp seninki gelmiş kızzzzz
Kazıkkadar adam halamı çekiniyo annesinden,kızının evi tabi gelecek dese baştan,bi daha bişey söyleyemez,
yani ben normal olması gerekeni söylüyorum,gerisi sizin bileceğiniz şey,
sizde aklı başında bireylersiniz artık,küçük çocuk gibi korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
kayınvalide direk hiçbirşey söylemez . kadın biraz sorunlu sağı solu belli olmaz korkudan değil bizim ki huzurumuz kaçmasın diye .. anneden hiç çekinmez bana hiç laf söyletmez kayınvalide çekinir oğlundan cesaret edip söyleyemez
canlarım ben girdim cıkıyoruym yarım yamalak okudum basımın ağrısıylaa.ekimim öptüm seniii...valla ben de ders istiyom daha bekarım:)
hadi öptüm hepiniziii..gaynana işleri zor işler bunlar yaaa....bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?