Selenimo ve Cankularyla her telden

günaydın hanımlarrr.
baba olmayı hakeden ve bu görevi hakkıyla yerine getiren sevgili babalarımızın babalar günü kutlu olsun.
başta benim canım aşkımın

günaydın kızlarrrrrrrr,
biliyorum bu gün pek giren olmaz,akşam görüşürüzz.
Mehtapçım,gerilme yavrummm, değmezzzz

canim basin sagolsun, Allah sana sabirlar versin... keske rüyasinda kendisini kanser olmus gördügünde gitseymis doktora...ama eger cok sIkIntI hissetseydi giderdi, degil mi, demek ki aci cekmemis...tesellimiz bu olsun bari...yattigi yerde huzurla yatsin güzel yürekli arkadasimiz...

tunaydin kizlar herkesin babalar gunu kutlu olsun babasi hayatta olanlara saglik mutluluk ve huzur dolu daha nice babalar gununu birlikte kutlamanizi temmenni ederim babasi vefat etmis olanlarinda basi saolsun mekanlari cennet olsunn

merhaba kızlar dün kocacımın dedikodusunu çok yapmışım sabah oğlumla kahvaltı hazırladılar ben dün biraz da ona kızmıştım aslın da evlilik yıldönümümüzde bana bir şey almadı diye günahını almışım aşkımın ben altın sevmem olanı da takmıyorum zaten gümüşlere bayılırım hele de margazite bana margazit set getirtmiş bu gün geldi sevindirik oldum cankuşlar...:)))

merhaba prensesim tontim nasılsınız ....babalar günü kutlu olsun

Allah size daha nice nice mutlu, sürprizlerle dolu evlilik yildönümleri kutlamayi nasip kismet eylesin... madem bu kadar ince bir harekette bulunmus, esinin de babalar günü kutlu olsun canim...

iyi diyelim iyi olalım canım hayat göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor elimizden geldiğince mutlu olup etrafımızdakileri mutlu etmeliyiz

Allah size daha nice nice mutlu, sürprizlerle dolu evlilik yildönümleri kutlamayi nasip kismet eylesin... madem bu kadar ince bir harekette bulunmus, esinin de babalar günü kutlu olsun canim...

sağol canıııım senin eşinin kide baban sağsa banınki de kutlu olsun

ben kac gündür kendimi toparlayamadim, icimden hicbisi gelmedi, o nedenle de bilgisayarimi bile acmadim... sizlerin yazdiklarini okuyunca gördüm ki herkesin duygulari düsünceleri benim gibi altüst... sonucta sizlere katiliyorum, kimse sagligini, hayatini kaybetmemis olsun da... kim bizleri nasil keklemeye calisirsa calissin... yeter ki sevdiklerimize konduramadigimiz acilar gercek olmasin...

ben cikiyorum ekimcim, cocuklari hazirlayip babamin yanina gidecegiz birazdan... kendine iyi bak canim, aksama cok gec olmazsa tekrar girerim belki nete, görüsürüzopuyorumnanaktan

kız tontim pasta yaparken aklıma geldin sen ve gözde kayıpsınız ondan gireyim yazdırayım dedim .aman iyi olduğuna sevindim.birde güzel gelin girsede haber alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…