Mehtapppp seninki gelmiş kızzzzz
Hepinizi çok iyi anlıyorum şok oldunuz.bizim gibi.haklısınızda hiç kimse beklemiyordu bu durumu.bize ilk aşama daha denmişti ablamda aynı şeyi biliyordu ama öyle değilmiş kemiklere sıçramaya başlamış zaten.Son aşamasındada beyine sıçramış.bunu sadece aileden bikaç kişi biliyomuş hiç kimsenin haberi yoktu ameliyt sonrasındada kendine gelemedi.kimsenin bana bişey söylediği yoktu üzülmeyeyim diyedir heralde ama bu şekilde daha kötü oldum.bilseydim bi daha görmeyeceğimi ona çok sıkı sarılırdım onu çok sevdiğimi söylerdim.ben eve gidemiyorum akrabalarda kalıyorum.buraya girdim çünkü onun yazdıklarını okumak istedim neler hissettiğini.anlayın beni onunla birlikte olmak istedim.burdan başka da kendine ait bişey bulamıyorum o burdaymış gibi hissediyorum.O bu foruma girdiğinde dalga geçerdim onunla keşke burda olsada beraber yazabilsek.baılmaları oluyordu ara ara baş ağrıları ama bu ablamda nişanlısının vefatından sonra tekrarlanan bişeydi.ozaman doktora gitmişti psikolojik denmişti böyle bişey olduğunu kimse tahmin edemedi.
merhaba kızlar dün kocacımın dedikodusunu çok yapmışım sabah oğlumla kahvaltı hazırladılar ben dün biraz da ona kızmıştım aslın da evlilik yıldönümümüzde bana bir şey almadı diye günahını almışım aşkımın ben altın sevmem olanı da takmıyorum zaten gümüşlere bayılırım hele de margazite bana margazit set getirtmiş bu gün geldi sevindirik oldum cankuşlar...:)))
Allah size daha nice nice mutlu, sürprizlerle dolu evlilik yildönümleri kutlamayi nasip kismet eylesin... madem bu kadar ince bir harekette bulunmus, esinin de babalar günü kutlu olsun canim...
sağol canıııım senin eşinin kide baban sağsa banınki de kutlu olsun
tunaydin kizlar herkesin babalar gunu kutlu olsun babasi hayatta olanlara saglik mutluluk ve huzur dolu daha nice babalar gununu birlikte kutlamanizi temmenni ederim babasi vefat etmis olanlarinda basi saolsun mekanlari cennet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?