Selenimo ve Cankularyla her telden

kolay gelsiin ablacıık kızı gönderirken ağlamayasın =)

ayy bu gün bu topikte pek sakin yakışmıyor bize meltem, prenses mehtap nerdesiniz gözde kuzumun çok telaşı vardır , nadin tatilde selenimo valiz hazırlıyor ilknurumun oğluşu ameliyat olacak eeee size ne oldu kızlar... ahhh ilknurum sensiz de bu topik pek sessiz gülüm

yok kuşum unutmam asla lmaz: ama dediğin gibi düğün balayı derken zaman geçer. bide eve net bağlatcaz etcez uğramam zaman alabilir valla ama gelirim kesin yerimseniben

canım kolay değil haklısın ama bizlere de hak ver pat diye duyunca çok şaşırdık saçmaladık belki ama üzmek istemedik seni
ona yakıştıramadık bebeğimiz di o bizim lütfen sık sık gel ablanı görmüş kadar mutlu olacağız emin ol.Allah sabırlar versin

İlknurum şimdi heyecanlıdır yavrum,hayırlısıyla atlatıp üstündeki ağırlığı atacak canım,evlat olunca daha bi kötü oluyo insan,hayırlısıyla evine gelir inşşş

hanımlar merhaba
yemin ederim ki çok üzgünüm ve kötüyüm hala felaket hemde.
kardeşim geldi o akşam ne olmuş ablam sana yaa dedi kız
resmen göçtüm arkadaşlar ya bu kadar basitmiş hayat bi kez daha anladım onun için boş şeylere üzülüp hayatın güzelliklerinden mahrum kalmayın hayat çok kısaymış mutlu olun ne dilerseniz yapın canlarım

ameliyata gelince o da ayrı bi dert benim oğlan dünden beri öksürmeye başladı o yüzden sabah iptal etti hoca. tabi ki de bu şekilde yapamayız dedi ilaç kullanacak şimdi cumaya göreyim tekrar öksürük durumuna gre karar veririz dedi
hayırlısı olsun tabi ki ama sinirlerim tepemde işin yoksa artık bi hafta daha stres ol ne güzel kurtulcaktık bugün yaw
annemde yazık kadın 1 hafta yaktı yıllık izinden
hoş bizle birlikte oluyo ama ameliyat olunca gelebilir mi bu kadar uzun bilinmez
zaten rahat 2 hafta olamaz dedi
Eşimin samimi arkadaşı olmasına rağmen çok ta zor randevu ayarladık hocadan çok yoğunmuş
Yani herşey stress etti beni yaaa
Akşam oğlan heyecandan öksürükten bütün gece gezdi midesi bulandı hep çıkardı yavrum.o gezdikçe bıdır bıdır, küçük uyandı haliyle
yani ben yürüyen ruh oldum bugün
şimdi uyuyo 2 velet Annemlerde 2 dünür Alsancağa gittiler koşturmaya ordan da dükkana gidip boyancaklar kesilcekler
şimdilik bana müsade canlarım çok özledim sizi ama kalamayacağım fazla merak etmişsiniz beni çok sağolun canlarım sizsiz olmuyomuş anladım ama ev kalabalık fazla da takılamıyorum o yüzden mazur görün fırsat buldukça gelirim
SİZİİ ÇOK SEVİYORUM İYİ Kİ VARSINIZopuyorumnanaktan

canııııım sensiz de olmuyor ilknurum Allah kolaylık ve sana güç versin beklemenin stresi insanın göğsünü daraltıyor senin oğluşun bile kıyamam ben kuzuma stresten midesi bulanmış kendine dikkat et sonra stresten tansiyonuna birşey olmasın

noldu kuşum niye keyifsizsin. bende de bi durgunluk var her günüm yoğun geçipte bgn evde oturunca sersemledim heralde kaydirigubbakcemile3

senin durgunluğun normal canım düğüne az kaldı heyecan basar bazen bedenin ordaymış ruhun köşeden seyrediyormuş gibi olursun . bazen için içine sığmaz bazen genel de tek kalınca durgunlaşırsın bunlar güzel heyecanlar eee burdan da az ayrı kaldın ya ondan da olabilir he he he

guzeller guzeli ilknurum gercekten cok haklisin hayat incecik ipe bagli ne zaman kopcagi belli deili bugun varsin yarin yoksun misali o kadar cok seye takip uzuluoruzki aslinda hicbiseye degmez su kisacik omurumuzde tatlimcim oglusuna kiyamam ben insalla oksurugu gecerde ameliyatini olur kurtulur yavrum kiyamam ben hic ona seni cok ozledimm bitanemm seni cok seviorummm kendine dikkat et kosturmacada canimcim

noldu kuşum niye keyifsizsin. bende de bi durgunluk var her günüm yoğun geçipte bgn evde oturunca sersemledim heralde kaydirigubbakcemile3

valla bilmiom bitanem depresyon yaparmis duygularda dengesizlik bugunde keyfim yok tatliskom seninde tatli kosturmacalar devam edioo dikkat et guzelcim kendine

niye keyifsizsin yarım kg da gitmiş hava serinlesin az süslen çık dışarı biraz gez akşamda topiğe gel senin keyfini getiririz canım:)))

canim benim depresyon yaparmis dengesiz ruh halleri bugunde tadim yok havada asiri sicak hicbisey yapasim yok valla iyiki varsiniz sizleri cok seviommmm bennn sizde beni sevin olurmu:))))

bu arada ilknur cnm,çok büyük geçmiş olsun şimdiden.insanın evladı söz konusu olunca stresten uyku uyuyamaz..benim oğlumdada geniz eti var,3 yaşına girecek.1,2 sene sonra bizde düşünüyoruz,yavrum kurtulacak inş..az kalmış cnm,ilaçlarını kullansında iyileşsin paşa,neyse çok öpüyorum tatlım seni,sıkma canını.....:teselli:

canim benim depresyon yaparmis dengesiz ruh halleri bugunde tadim yok havada asiri sicak hicbisey yapasim yok valla iyiki varsiniz sizleri cok seviommmm bennn sizde beni sevin olurmu:))))

küçükken anneme hep benim iki kalbim var dermişim . gerçekte olmasa da manevi yönden iki kalbe sığacak kadar sevgim var kalplerimin birine seni koydum yerin sağlam da hiç endişelenme prensesim

kötü oldu canım bu hbr oğlan bugün olup kurtulcaktı negüzel şimdi aynı şeyleri bi daha yaşa... en azındna aileni gördün gerçi ama genede sıkıntı sıkıntıdır işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…