kızlar çok kalamıcam çok işim var bu gün.Kızı akşam yazlığa gönderiyorum o yüzden valiz hazırlama,sonra bi kuaföre gidip ağda işi falan var,akşama inş girebilirim belki oda çünükü gece 11 otobüsüyle gidecek onu götürürüz falan.
Dün giremedim çünkü bana değdirmediler valla laptopu.
haydin hepinizi öptümm,
Gözde unutma kız bizi, sen şimidi düğündü,balayıydı derken,sonrada yeni evli muhabbetleri,başka işlere dalarsınız burayı unutursun,sırnaşık şey
döverizzz vallaaaaaaa
ben kaçtım kızlarrrrrrr,
öfff canım hiç de iş yapmak istemiyo yaaaaaaa:umursamaz:
kızlar çok kalamıcam çok işim var bu gün.Kızı akşam yazlığa gönderiyorum o yüzden valiz hazırlama,sonra bi kuaföre gidip ağda işi falan var,akşama inş girebilirim belki oda çünükü gece 11 otobüsüyle gidecek onu götürürüz falan.
Dün giremedim çünkü bana değdirmediler valla laptopu.
haydin hepinizi öptümm,
Gözde unutma kız bizi, sen şimidi düğündü,balayıydı derken,sonrada yeni evli muhabbetleri,başka işlere dalarsınız burayı unutursun,sırnaşık şey
döverizzz vallaaaaaaa
kizlar bugun cok keyifsizim nedense sizler nasilsiniz?
Çok üzüldüm yazdıklarınıza kimseyi kandıdığım yok benim.keşke yaşasadıda kandırsaydım ölümle şaka olmaz.inanmıyorsanız elazığ harput meteris mezarlığında.bi dahada girmeyecem buraya canım çok sıkkındı zaten şimdi daha çok sıkıldı
İlknurum şimdi heyecanlıdır yavrum,hayırlısıyla atlatıp üstündeki ağırlığı atacak canım,evlat olunca daha bi kötü oluyo insan,hayırlısıyla evine gelir inşşş
hanımlar merhaba
yemin ederim ki çok üzgünüm ve kötüyüm hala felaket hemde.
kardeşim geldi o akşam ne olmuş ablam sana yaa dedi kız
resmen göçtüm arkadaşlar ya bu kadar basitmiş hayat bi kez daha anladım onun için boş şeylere üzülüp hayatın güzelliklerinden mahrum kalmayın hayat çok kısaymış mutlu olun ne dilerseniz yapın canlarım
ameliyata gelince o da ayrı bi dert benim oğlan dünden beri öksürmeye başladı o yüzden sabah iptal etti hoca. tabi ki de bu şekilde yapamayız dedi ilaç kullanacak şimdi cumaya göreyim tekrar öksürük durumuna gre karar veririz dedi
hayırlısı olsun tabi ki ama sinirlerim tepemde işin yoksa artık bi hafta daha stres ol ne güzel kurtulcaktık bugün yaw
annemde yazık kadın 1 hafta yaktı yıllık izinden
hoş bizle birlikte oluyo ama ameliyat olunca gelebilir mi bu kadar uzun bilinmez
zaten rahat 2 hafta olamaz dedi
Eşimin samimi arkadaşı olmasına rağmen çok ta zor randevu ayarladık hocadan çok yoğunmuş
Yani herşey stress etti beni yaaa
Akşam oğlan heyecandan öksürükten bütün gece gezdi midesi bulandı hep çıkardı yavrum.o gezdikçe bıdır bıdır, küçük uyandı haliyle
yani ben yürüyen ruh oldum bugün
şimdi uyuyo 2 velet Annemlerde 2 dünür Alsancağa gittiler koşturmaya ordan da dükkana gidip boyancaklar kesilcekler
şimdilik bana müsade canlarım çok özledim sizi ama kalamayacağım fazla merak etmişsiniz beni çok sağolun canlarım sizsiz olmuyomuş anladım ama ev kalabalık fazla da takılamıyorum o yüzden mazur görün fırsat buldukça gelirim
SİZİİ ÇOK SEVİYORUM İYİ Kİ VARSINIZopuyorumnanaktan
kizlar bugun cok keyifsizim nedense sizler nasilsiniz?
noldu kuşum niye keyifsizsin. bende de bi durgunluk var her günüm yoğun geçipte bgn evde oturunca sersemledim heralde kaydirigubbakcemile3
hanımlar merhaba
resmen göçtüm arkadaşlar ya bu kadar basitmiş hayat bi kez daha anladım onun için boş şeylere üzülüp hayatın güzelliklerinden mahrum kalmayın hayat çok kısaymış mutlu olun ne dilerseniz yapın canlarım
ameliyata gelince o da ayrı bi dert benim oğlan dünden beri öksürmeye başladı o yüzden sabah iptal etti hoca. tabi ki de bu şekilde yapamayız dedi ilaç kullanacak şimdi cumaya göreyim tekrar öksürük durumuna gre karar veririz dedi
hayırlısı olsun tabi ki ama sinirlerim tepemde işin yoksa artık bi hafta daha stres ol ne güzel kurtulcaktık bugün yaw
hoş bizle birlikte oluyo ama ameliyat olunca gelebilir mi bu kadar uzun bilinmez
Eşimin samimi arkadaşı olmasına rağmen çok ta zor randevu ayarladık hocadan çok yoğunmuş
Akşam oğlan heyecandan öksürükten bütün gece gezdi midesi bulandı hep çıkardı yavrum.o gezdikçe bıdır bıdır, küçük uyandı haliyle
şimdi uyuyo 2 velet Annemlerde 2 dünür Alsancağa gittiler koşturmaya ordan da dükkana gidip boyancaklar kesilcekler
şimdilik bana müsade canlarım çok özledim sizi ama kalamayacağım fazla merak etmişsiniz beni çok sağolun canlarım sizsiz olmuyomuş anladım ama ev kalabalık fazla da takılamıyorum o yüzden mazur görün fırsat buldukça gelirim
noldu kuşum niye keyifsizsin. bende de bi durgunluk var her günüm yoğun geçipte bgn evde oturunca sersemledim heralde kaydirigubbakcemile3
niye keyifsizsin yarım kg da gitmiş hava serinlesin az süslen çık dışarı biraz gez akşamda topiğe gel senin keyfini getiririz canım:)))
canim benim depresyon yaparmis dengesiz ruh halleri bugunde tadim yok havada asiri sicak hicbisey yapasim yok valla iyiki varsiniz sizleri cok seviommmm bennn sizde beni sevin olurmu:))))
kötü oldu canım bu hbr oğlan bugün olup kurtulcaktı negüzel şimdi aynı şeyleri bi daha yaşa... en azındna aileni gördün gerçi ama genede sıkıntı sıkıntıdır işte....hanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?