Selenimo ve Cankularyla her telden

ilk günaydın benden bu gün ilknurum allah yardımcın olsun gülüm oğluna şimdiden geçmiş olsun rabbim hepimizin evlatlarına can sağlığı versin

ben acemi lw ciyken bana hergün tekmil vereceksin demiştiniz can kuşlar (SELENİMOve İLKNUR) özellikle ilknurun annesi ile kardeşi vardı, bu gün oğluşu ameliyat olacak mazereti var ee gerisi nirde alıştım düzenli her sabah seamımı veriyorum bizim yeni lw cilere niye demiyoonuuuuz . ben derdim ama bana pek düşmez daha deneyimlilere ayıp olur:))))))

sağol kuzum :1hug: serdik bitti çok şükür. ev küçük hemen yerleşir dedik ama sabahtan akşama kdr uğraştık. bide bizimkiler fazla titiz heralde bitmk bilmedi :icecream:

cnmcım ya ben seni tebrik edememiştiim =) hayırlı olsn cnm düğüne az kaldı galiba

sağol kuzum :1hug: serdik bitti çok şükür. ev küçük hemen yerleşir dedik ama sabahtan akşama kdr uğraştık. bide bizimkiler fazla titiz heralde bitmk bilmedi :icecream:

allah mesut etsin canım. biz 9 sene önce yaptık o işi aman bi ara herkesi kovasım gelmişti. böyle zamanlarda gelin- damat zaten stresli olur birde milletin kaprisleri olmuyo mu gıcık oluyordum :bbo:

ılknurum şimdi heyecanlıdır yavrum,hayırlısıyla atlatıp üstündeki ağırlığı atacak canım,evlat olunca daha bi kötü oluyo insan,hayırlısıyla evine gelir inşşş

kızlar çok kalamıcam çok işim var bu gün.Kızı akşam yazlığa gönderiyorum o yüzden valiz hazırlama,sonra bi kuaföre gidip ağda işi falan var,akşama inş girebilirim belki oda çünükü gece 11 otobüsüyle gidecek onu götürürüz falan.
Dün giremedim çünkü bana değdirmediler valla laptopu.
haydin hepinizi öptümm,
Gözde unutma kız bizi, sen şimidi düğündü,balayıydı derken,sonrada yeni evli muhabbetleri,başka işlere dalarsınız burayı unutursun,sırnaşık şey
döverizzz vallaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…