Selenimo ve Cankularyla her telden

neden kaçak gibi giriyorsun gülümm.yazıp neden hemen çıkıyorsun

mehtapino ben yine sok oldum yahu
kusura bakma nisacım her insanın süpheleri olur.biz dilaya ölümü konduramadık.ve gercek olmaması için tahminler yürüttük buna üzülme bence sevinmen gerek ablanın arkasından bu kadar dua eden üzülen insanlar olduğu için canım

ya valla gerildim kızlar kendinize iyi bakın.ben birdaha dila konusuna girmeyecegim en kısa zamanda mezarını ziyaret edecegim.
bizi anlayacagından eminim.siteye giren yabancıya hepimizden çok o kızmıştı

sen tamda okuyamamışsındır yazılanları..neler oldu bilsen ortalık karıştı:)

canım okuyamadım valla ne yalan söyliyim çok yoruldum da baktım 20 sayfa olmuş bi baştan bi sondan baktım üşendim açıkcası. bi özelden özet geçsene bana bi meltem

nisa bize tam açıklama yapmadığı için hepimizde 1 süphe oluştu.biri bizle kafamı geciyor filan diye acıkcası..bi anda kanser olayı bi anda ameliyet.bi anda uyanmadığı ve bi anda ölüm haberi diye.biraz zor bi ihtimal gibi geldi bizee.sonra cenaazesi olan birinin nete girmiyceğini düşündükk.15 yasındaki bir kısın bu kadar düzgün cümlelerle bunu ifade edemeyeceğini de düşündük üstelik ablasını kaybetmişken..bi de su misafir olayı var..sürekli geyik sohbetlerimiz izleniyorr..bilgi forumu olsa tamam.ne biliyim süphelerimizi ortaya döktük sonuç olarak..nisada giirmiş simdi üzüldüğünü sölemiş.bunu oukuyunca ben dahada cok üzüldüm.bu kadar paranoyakmıyız diyee..bilmiyorum canım yaa.olanlar doğruysa yatağında rahat uyusun dilacım..dicek bişey yok..

valla canım bende bilemedim bi yandan dediğin gibi insanın vicdanı el vermiyo bi yandan da söylenenler biraz muallakta. gene de biz en iisi kndimize göre duamızı edelim öyle bişi varsa dilamızın ruhuna gider rahat uyur yerinde. eğer öyle bişi yoksa biri bizimle kafa buluyosa Allah ona en güzel cezayı verir zaten. dahada bu konu üzerine konuşmak anlamsız kızlar...

canım dün benimkiyle gezindik babalar günü hediyesi falan diye. bgnde çeyiz serme vardı onunla uğraştık akşama kdr eve geldim duş aldım dinlendim derken bu saat oldu işte
:1hug:

tatlı heyecanlar bunlar ne güzel artık senin kendine ait bir evin olacak gözdecim :içelim:

evet canlarım güzel telaşlar bunlar Allah mutluluktan huzurdan ayırmasın inşllah. hepinizi çok öpüyorum iyi geceler kızlar yrn evdeyim girerim bol bol nete

gözde hoş geldin çeyiz de serilmiş hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…