Çok üzüldüm yazdıklarınıza kimseyi kandıdığım yok benim.keşke yaşasadıda kandırsaydım ölümle şaka olmaz.inanmıyorsanız elazığ harput meteris mezarlığında.bi dahada girmeyecem buraya canım çok sıkkındı zaten şimdi daha çok sıkıldı
ii geceler kızlar 2 gündür giremiyodum hala dilanın muhabbetimi var ortalıkta...
ya valla gerildim kızlar kendinize iyi bakın.ben birdaha dila konusuna girmeyecegim en kısa zamanda mezarını ziyaret edecegim.
bizi anlayacagından eminim.siteye giren yabancıya hepimizden çok o kızmıştı
sen tamda okuyamamışsındır yazılanları..neler oldu bilsen ortalık karıştı:)
nisa bize tam açıklama yapmadığı için hepimizde 1 süphe oluştu.biri bizle kafamı geciyor filan diye acıkcası..bi anda kanser olayı bi anda ameliyet.bi anda uyanmadığı ve bi anda ölüm haberi diye.biraz zor bi ihtimal gibi geldi bizee.sonra cenaazesi olan birinin nete girmiyceğini düşündükk.15 yasındaki bir kısın bu kadar düzgün cümlelerle bunu ifade edemeyeceğini de düşündük üstelik ablasını kaybetmişken..bi de su misafir olayı var..sürekli geyik sohbetlerimiz izleniyorr..bilgi forumu olsa tamam.ne biliyim süphelerimizi ortaya döktük sonuç olarak..nisada giirmiş simdi üzüldüğünü sölemiş.bunu oukuyunca ben dahada cok üzüldüm.bu kadar paranoyakmıyız diyee..bilmiyorum canım yaa.olanlar doğruysa yatağında rahat uyusun dilacım..dicek bişey yok..
kız gözdem seni merak ettim neredesin kaç gündür
canım dün benimkiyle gezindik babalar günü hediyesi falan diye. bgnde çeyiz serme vardı onunla uğraştık akşama kdr eve geldim duş aldım dinlendim derken bu saat oldu işte
:1hug:
canım dün benimkiyle gezindik babalar günü hediyesi falan diye. bgnde çeyiz serme vardı onunla uğraştık akşama kdr eve geldim duş aldım dinlendim derken bu saat oldu işte
:1hug:
tatlı heyecanlar bunlar ne güzel artık senin kendine ait bir evin olacak gözdecim :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?