canim benim depresyon yaparmis dengesiz ruh halleri bugunde tadim yok havada asiri sicak hicbisey yapasim yok valla iyiki varsiniz sizleri cok seviommmm bennn sizde beni sevin olurmu:))))
kızlar kim bankacıydı burda bişi sorcam
Ben ucundan kıyısından bankacı sayılabilirim.Bir süre özel bankada çalıştım canım valla tekrar geri dönsemmi diye düşünüyorum.Ne istersen cevaplayabilirim bankalarla içli dışlıyım mesleğim yüzünden.
Bu arada merhaba kızlar.Banada yer var zannediyorum aranızda o kadar geniş bi kalbiniz var ki herhalde benide kabul edersiniz.Yaklaşık iki haftam lw daki yazılarınızı ve de burdaki yazılarınızı okumakla geçti süper eğlenceli insanlarsınız.Aranızda olmayı çok istiyorum.
Hee valla bu gün öyle herkes toplansa başlar çeneler açılmaya, Ben kızı gönderdim aklım onda.
küçükken anneme hep benim iki kalbim var dermişim . gerçekte olmasa da manevi yönden iki kalbe sığacak kadar sevgim var kalplerimin birine seni koydum yerin sağlam da hiç endişelenme prensesim
biz seni çok seviyoruz zaten kuzuuuuuummm a.s.
Hee valla bu gün öyle herkes toplansa başlar çeneler açılmaya, Ben kızı gönderdim aklım onda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?