Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar kim bankacıydı burda bişi sorcam

Ben ucundan kıyısından bankacı sayılabilirim.Bir süre özel bankada çalıştım canım valla tekrar geri dönsemmi diye düşünüyorum.Ne istersen cevaplayabilirim bankalarla içli dışlıyım mesleğim yüzünden.
Bu arada merhaba kızlar.Banada yer var zannediyorum aranızda o kadar geniş bi kalbiniz var ki herhalde benide kabul edersiniz.Yaklaşık iki haftam lw daki yazılarınızı ve de burdaki yazılarınızı okumakla geçti süper eğlenceli insanlarsınız.Aranızda olmayı çok istiyorum.

hoşgeldin canım. iş bankasının sınavına gircem operasyn destek elemanı pozisyonu için maaşı poziyonun görevi falan az buçuk bişiler biliyorum ama banka içindekilerin söyledikleri daha geçerli oluyor... senin bi fikrin var mı bu pozisyon için ? kimisi gişedekiler diyor (benim bi arkadaşım öyle) kimiside onlar değil diyor her kafadan bi ses çıkınca haliyle insan karıştırıyor her şeyi:sinifsinif:

ılknurrrrrrrr hadi gönder annenleri artık yaaa, çamaşırını bulaşığını,yaptığın pastaları,temizliğini özledikkkkkkkkk

kızlar kim bankacıydı burda bişi sorcam

bende bankacıyım canım şimdilik bebekten dolayı ara verdim mümkünse dönmeyi düşünmüyorum :)) ya bankacılık dışardan iy bi meslek gibi gözükebilir belki ama cok yıpratıcı bir meslek. sosyal hayatını mesai saatlerine göre düzenlemen gerekiyor mesai saatide herkesin bildiğinin aksine 6 değil. biz en erken akşam 8 de çıkardık.
bankalar pozisyonları için farklı ve süslü isimler bulabiliyor.
hiç bir tanıdığın yoksa herhangi bir şubeye git gişedekine sor operasyon destek elemanı kimdir ne iş yapar onlar söyler.banka çalışanının söylediği geçerlidir. burdada iş bankası personeli varsa da bilgilendirir.

küçükken anneme hep benim iki kalbim var dermişim . gerçekte olmasa da manevi yönden iki kalbe sığacak kadar sevgim var kalplerimin birine seni koydum yerin sağlam da hiç endişelenme prensesim

bitanemmmmsinnn benimm senn sevginiz ilginiz beni iyilestirecek valla canimsin sennopuyorumnanaktan

gunaydin kizlar bugun erkenden uyandimm dilerim gununuz aydin mutlu saglikli gecer sizleri cok seviorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…