Selenimo ve Cankularyla her telden

haklisin canim sevgi nelere kadir gercekten iyiki varsiniz canim iki uc hafta sensiz naparim tatlim ben keske internet baglantisi olsaymis hic ayri kalmazdik bitanem

hosgeldin bitanem kiyamam guzelim dinlen bi guzel hava cok sicak aman bol su ic tatliskom

cok dogru diosun tatlim haftaya kontrole gidicem bakalim ilaclar daha tam etki gostermedi gecmisin birikimleri simdi cikio dedigin gibi degmicek insanlara gereginden fazla deger vermemek herseyi kafayi takmamak lazim insallah yine mutlu olabilirim guzelcim inan kendimi motive etmeye calisiorum ama olmuo hastalik bi yerde sanirim doktor oyle dedi zaman tani dedi ama sizler varsiniz gercekten ilac gibisiniz sayenizde depresyonumda kalmicak insallahhh canim

cok sukur canim gozun aydinn seleminom dogru diosun ne cabuk gecio zaman bak 35 oldum bile ne bi yuvam ne bi esim ne bi cocugum oldu herseyin hayirlisi tabi kismet bi yerde sicaklarda dikkat et tatliskon hayirlisiyla yavrucuna kavusursun hayatim

cok sukur canim gozun aydinn seleminom dogru diosun ne cabuk gecio zaman bak 35 oldum bile ne bi yuvam ne bi esim ne bi cocugum oldu herseyin hayirlisi tabi kismet bi yerde sicaklarda dikkat et tatliskon hayirlisiyla yavrucuna kavusursun hayatim

her şeyin hayırlısı tatlım. Bir evlenen pişman,birde evlenmeyen.

canım geçmiş olsun ,az gez kız .bende bu gün 10dk uyumuşum ilknurun kulaklarını çınlattım valla iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…