iyleştirir tabi gülüm sevgi mucizedir nelere kadirdir .... bağımlılık yaptınız hafta sonu gidicem 2-3 hafta yokum şimdiden ne yaparım ben diye kıvranmaya başladım kayınvalide de internet bağlantısı yok malesef...
Tatlım sen bu kadar iyi niyetliyken vede herkesi böyle severken seni nasıl insanların sevmediğini düşünebilirsin.depresyona falan da girme,
seni sevmeyen ölsünnnn be.opuyorumnanaktan
herkese selam...
daha yeni geldim eve, bi göz atayim dedim sizlere ama kimsecikler yok... ben de dünden yorgun oldugum icin fazla duramicam, bari yazdiklarinizi okuyayim dedim ama destan yazmissiniz resmenkafamçokkarıştı
kendinize iyi bakin kizlar, öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüzkaydirigubbakcemile3
günaydın bacılar
seloşum kız sıkılırmıyım hiç azcuk işlerim vardı.
ilknurum girmişsin kuzum,hayırlısıyla 1haftada geçer sen sitres olma , özledim seni.
prensesim önce şu ruh halindeki deprosyonu kaldır yerine mutlu koy.(Gererinden fazla hiçkimseye değer verme,kendi degerini kaybedersin) Güzel kalbini ve beynini başkaları için FAZLA YORMA KUZUM.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler,
kızım rahat gitmiş ,gece gitiiği için telaşlandım,gerçi artık büyüdü elbet ayrılıklar olacak,ama zormuş yaa
küçükken en iyisiymiş dizinin dibinde,sen nereye onlar orayaaa,
ben yavaş yvaş alıştırayım kendimi ayrılıklara her ne kadar zorlansam da,
sizlerde kıymetini bili bu zamanlarınızın valla zaman su gibi akıp gidiyor kızlarrrr.
bu hafta sonu bende gitmeye karar verdim.Buralar fazla ısındı artık.
kimse yok mu?selenimo bahanende kalmadı pc nin biri boşta hım neden girmedinlmaz:
cok sukur canim gozun aydinn seleminom dogru diosun ne cabuk gecio zaman bak 35 oldum bile ne bi yuvam ne bi esim ne bi cocugum oldu herseyin hayirlisi tabi kismet bi yerde sicaklarda dikkat et tatliskon hayirlisiyla yavrucuna kavusursun hayatim
kar yağsın başınaa baharr günündeeeee
diye bi şarkı vardı, o hesap olmuş kız seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?