Selenimo ve Cankularyla her telden

muhabbetiniz bol olsun kızlar bütün gün topiğe girdim çıktım kimse yoktu

glyss hoşgeldin yavrummm

Hoşbulduk hedeflediğim insan tipiyerimseniben Pazartesi ilaca başlayacağım dedim ya başlayamadım bu yüzden çok fazla yorum yapamıyorum.Tembelmiyim çok mu çalışıyorum anlamadım.İşlerin yoğunluğunda diyet yapmaya fırsat kalmıyo valla.Çok önemli bikaç projem var bu hafta yoğunluk aynı zamanda açlık hissetmek istemediğim için bu hafta erteledim.Kızma bana sakın selenimo.Çok yakında başlayacağım söz.

Kışın erciyese çıkıyonmı kız, sucuk yapıyonuzmuuu, erciyese giderken askeri lojmanlar var ya orda oturmuştum ben

ne zaman geldin kızz.Demek kaynana ilan ettin haa
bu da güzelll:lepi:

valla kaynana ilan ettim kendimi eşim bana takılır arada ben de kızar gibi yaparım kayınvalide hemen kızdırmayın gelinimi der biliyor sonra hiç birine yemek vermem

Kışın erciyese çıkıyonmı kız, sucuk yapıyonuzmuuu, erciyese giderken askeri lojmanlar var ya orda oturmuştum ben

eşin havacımıydı?,ne diyorlar oraya hava ikmal lojmanları
erciyese çıkarım.ben yazını daha çok siyorum karı sevmiyorum ben.ilk geldigim sene çok düştümsenağlama

evin alışverişinden yemeğine çayına kadar ben yapıyorum daha da mı kaynana ilan etmiycem kendimi evin tüm sorumluluğunu bel alıyorum bu arada genelde 6 ila 12 kişi oluyoruz yaaa

yok yavrucum korktuğun gibi değil inan,bi başlasan keşke önce başlasaymışım diyeceksin, Ben hiç diyet yapmadım ki,hap zaten yedirmiyo, çok az yiyince doyuyorsun, yani korkmana gerek yok, hapı içince açlık hissetmiyosun bu sıcaklarda bol su içtinmi daha çok verirsin inan.
çok çalışman senin için avantaj çünkü biz sıkıntıdan yiyoruz,senin o derdine olmaz,bence biran önce başlakaydirigubbakcemile5

evin alışverişinden yemeğine çayına kadar ben yapıyorum daha da mı kaynana ilan etmiycem kendimi evin tüm sorumluluğunu bel alıyorum bu arada genelde 6 ila 12 kişi oluyoruz yaaa

hıııııııı,
bende senin gibi senede 10 gün memlekete gidince baktım kaynana misafir moduna geçiyo,kendim yapıp kendim yiyecem,bende ona gitmedim anama gittim zemuszemus ona da misafir gibi gittim geldim,hep annemde yattım.alıştılar bişey de demediler diyemediler,

yok hayatım benim ki farklı evin otoritesini elime geçirdim 7 yılımı aldı ama olsun canım yemek yapmak istemezse bu gün canım istemiyor sen pişir derim hemen kalkar yapar onun otoritesi artık ben de arada sinirlenip ( sorduğum şeyin yerini bilmezse) bu ben bilmemlerin beni yedi bir günde birşey bil der kızarım sesi çıkmaz ... benim ki gezmeyi hiç sevmez off sıkıldım deyince kayınvalide ne oturuyorsun kızın canı sıkılmış kalk gezdir der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…