yok canım sinirlenmiyorum geçen yaz kendimi kaynana ilan ettim
glyss hoşgeldin yavrummm
hava sıcak deniz sıcak nerde serinleyecennnn.
güzelim Zekiden aldığın mayoların içine edilecek,
ne zaman geldin kızz.Demek kaynana ilan ettin haa
bu da güzelll:lepi:
Kışın erciyese çıkıyonmı kız, sucuk yapıyonuzmuuu, erciyese giderken askeri lojmanlar var ya orda oturmuştum ben
valla kaynana ilan ettim kendimi eşim bana takılır arada ben de kızar gibi yaparım kayınvalide hemen kızdırmayın gelinimi der biliyor sonra hiç birine yemek vermem
Hoşbulduk hedeflediğim insan tipiyerimseniben Pazartesi ilaca başlayacağım dedim ya başlayamadım bu yüzden çok fazla yorum yapamıyorum.Tembelmiyim çok mu çalışıyorum anlamadım.İşlerin yoğunluğunda diyet yapmaya fırsat kalmıyo valla.Çok önemli bikaç projem var bu hafta yoğunluk aynı zamanda açlık hissetmek istemediğim için bu hafta erteledim.Kızma bana sakın selenimo.Çok yakında başlayacağım söz.
aferim kızz
evin alışverişinden yemeğine çayına kadar ben yapıyorum daha da mı kaynana ilan etmiycem kendimi evin tüm sorumluluğunu bel alıyorum bu arada genelde 6 ila 12 kişi oluyoruz yaaa
geldim,ayy benim kaynanam şeker gibi kimselere benzemez hala kahvemizi o yapar
hıııııııı,
bende senin gibi senede 10 gün memlekete gidince baktım kaynana misafir moduna geçiyo,kendim yapıp kendim yiyecem,bende ona gitmedim anama gittim zemuszemus ona da misafir gibi gittim geldim,hep annemde yattım.alıştılar bişey de demediler diyemediler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?