Ya bu İlknur çok hayırsız oldu valla,ben misafirleri yatırdıktan sonra yine giiriyodum bak bu hiç girmiyo,sonra annesi gidince kızlaarrrrrrrrrr sizi çok özledim dicekkk,ama yemezlerrrrrrrr
bu arada sen hapa devam ediyomuydun yavruşşşşş
yok canım l- c--n kullanıyorum.ama kilom aynıda kasım artıyor.kabızlık yapmayan bir tane araştırıp tekrar başlayacam
sen gitsene kızzzz kayseriyi niye bekliyonnn,Antalya dururken. Ben de hafta sonuna aldım bilet pazar akşamı gidiyoruz oğlanla,benim adam kalacak yanlız başına,çok sıcak oldu buralarr.
hoşgeldin canım. iş bankasının sınavına gircem operasyn destek elemanı pozisyonu için maaşı poziyonun görevi falan az buçuk bişiler biliyorum ama banka içindekilerin söyledikleri daha geçerli oluyor... senin bi fikrin var mı bu pozisyon için ? kimisi gişedekiler diyor (benim bi arkadaşım öyle) kimiside onlar değil diyor her kafadan bi ses çıkınca haliyle insan karıştırıyor her şeyi:sinifsinif:
seni araştırırken baktım sen antalyaları pek sevmemişsin,
yok canım sinirlenmiyorum geçen yaz kendimi kaynana ilan ettimEkim git kaynananın yanına zaten orda sinirden kilo verirsin kızz.
ben kumu hiç sevmem ince kumlu pilajda 10dk fazla kalamıyorum .şöyle taşlık kayalık olacak,mayon zift olacak 1adım attınmı deniz derinleşecek.acemiler kenarda bagrış çagrış güreşirken sen derinlerde denizi dinleyecen . zemuszemusgitmiş kadar oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?