Selenimo ve Cankularyla her telden

Ya bu ılknur çok hayırsız oldu valla,ben misafirleri yatırdıktan sonra yine giiriyodum bak bu hiç girmiyo,sonra annesi gidince kızlaarrrrrrrrrr sizi çok özledim dicekkk,ama yemezlerrrrrrrr

Ya bu İlknur çok hayırsız oldu valla,ben misafirleri yatırdıktan sonra yine giiriyodum bak bu hiç girmiyo,sonra annesi gidince kızlaarrrrrrrrrr sizi çok özledim dicekkk,ama yemezlerrrrrrrr

hasret gideriyordur,aksilik hiç peşini bırakmadı kızın .
benimkilerde ay sonun da gelecek ama akşamları girerim ben topik kalmasın .

sen gitsene kızzzz kayseriyi niye bekliyonnn,Antalya dururken. Ben de hafta sonuna aldım bilet pazar akşamı gidiyoruz oğlanla,benim adam kalacak yanlız başına,çok sıcak oldu buralarr.

sen gitsene kızzzz kayseriyi niye bekliyonnn,Antalya dururken. Ben de hafta sonuna aldım bilet pazar akşamı gidiyoruz oğlanla,benim adam kalacak yanlız başına,çok sıcak oldu buralarr.

busene eşim beraber tatil yapalım dedi .annemler gelip gittikten sonra ailecek çıkarız 15gün okullarda geç açılıyormuş bu sene

Canım benim operasyon gişe ve arka plandaki işleri yapan herkese denir.Yani gişe elemanlarıda operasyondur arka planda müşterisiz çalışan müşterinin girdi çıktılarıyla,çeklerle,senetlerle,vadeli vadesiz hesaplarıyla uğraşan kişide muhasebe işlemleriyle uğraşan kişilerde operasyondur.Bence sen bunu iş bankasına sormalısın öncelikle ama ilk etapta normal bi sınavsa seninki alışma aşamasında gişeye oturtmaları daha yüksek bir ihtimal.

ben kumu hiç sevmem ince kumlu pilajda 10dk fazla kalamıyorum .şöyle taşlık kayalık olacak,mayon zift olacak 1adım attınmı deniz derinleşecek.acemiler kenarda bagrış çagrış güreşirken sen derinlerde denizi dinleyecen . zemuszemusgitmiş kadar oldummm

hava sıcak deniz sıcak nerde serinleyecennnn.
güzelim Zekiden aldığın mayoların içine edilecek,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…