Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimo canım şimdi ben genç halimle durupta yaşlı kadına önümde hizmet ettirmem sevsem de sevmesem de beraber yaptığımız şeylerde var ben iş yaparken o kenarda oturmaz o da yapar.

ay benimle kahve içecek kayınvalide hayal bile edemiyorum ben tiryakiyim eşimin tarafı mideden rahatsız böyle keyif yapamıyoruz üstünede bi cigara

selenimo canım şimdi ben genç halimle durupta yaşlı kadına önümde hizmet ettirmem sevsem de sevmesem de beraber yaptığımız şeylerde var ben iş yaparken o kenarda oturmaz o da yapar.

yavrum bende yaptırmam da, Kayseri gibi uzun yoldan eskişehire evine geliyoruz, o oturmuş hoşgeldiniz diyor, insan yoldan geliyolar diye bi yemek yapmazmı,bi çay demlemezmi.
Ama annem geliyoruz diye ben fırından yeni çıkmış sıcak ekmek seviyorum diye onu bile hazır ederdi.

Benim lw ile kilo sorunum biter,başka bir şey denemem, buna çok ısındım ben nedense.
Kilo alırsam yine bundan alırım.

ooo haklısın kesinlikle haklısın ben önceden arıyorum evini temizle ya da temizlet diye torununa çorba pişir bize pek ağır yemek yapma yoldan sonra yenmiyor diyorum..önce benimki de senin kaynana gibiydi aah annem ah valla benimkine gidince 5 yıldızlı otel konforu oluyor ... iyi yapıyorsun git annene keyfine bak

ben çok inadım emir kipiyle söylenen hiç bir şeyi yapmam.güzel bir huy degil biliyorum ama napıyım değiştiremiyorum kendimi.güzellikle tatlılıkla her şeyi yaparım.karşımdaki bana 1adım attımı ben 2adım atarım .amaaa kızdımmıda pire için nevresim pikeyle ugraşmam direk yorğanı yakarım.
şu bir gerçekki hiç kimse karşısındakine sevmeyeyim ,saymayayım diye gitmiyor sevgi ve saygı hak edilir

ne güzel,insanın içinden geldimi sırtında hacca götürür

yok canım içimden bazen gelmiyor ama Allah rızası için yapıyorum ahiretime yatırım olsun namaz niyaz yok bari böyle belki paçayı kurtarırım tövbe tövbe

Bi de şu var öldü gitti rahmetli oldu, asla laf söylemedim yüzlerine asla kavga etmedim,kızdıysam oğullarından çıkardım,ama ağzımı açmadım onlara,bide gerekmedikçe fazla konuşmadım,arada hepmesafe oldu bu yüzden onlarda bana bişey diyemediler.
kaaynanam iyiydi benim insan olarak da kayınpeder biraz çatlak,onu sevmem ve hala yaşıyoooooooo

Benim lw ile kilo sorunum biter,başka bir şey denemem, buna çok ısındım ben nedense.
Kilo alırsam yine bundan alırım.

bende lw den memnundum ama 2haftadan sonra kabızlık olayı oldu sebebi belki benim suyu az tüketiyorum ondan olabilir?
evde kızım kabız onla uğraşıyorum amip gibi çoğalmayalım dedimşakkıdı

kız terazine tıkladım dediklerin için 20 kişiyi doldurmamışım vermedi sana puan ....beni anlattın sanki emir oldumu asla kılımı kıpırdatmam bide karşımdakine kızarım rica olsun canım feda benim kaynana bu huyum sayesinde teşekkür etmeyi öğrendi he he he

o zaman Allah kayınpederini rahmetli eşine çabuk kavuştursun

selenimo kızdın mı birden düşünmeden yazdım üstteki yazıyı özüüüüür

bende lw den memnundum ama 2haftadan sonra kabızlık olayı oldu sebebi belki benim suyu az tüketiyorum ondan olabilir?
evde kızım kabız onla uğraşıyorum amip gibi çoğalmayalım dedimşakkıdı

dene bakalım,yavrum çay içiyosan su içemezsin kesiyoo,ama suyu çok içmek gerekiyo biliyon kilo vermek içinde bol su içecenn,yeniler gibi sanadamı söliyelim yaniiiiiizemuszemus

dene bakalım,yavrum çay içiyosan su içemezsin kesiyoo,ama suyu çok içmek gerekiyo biliyon kilo vermek içinde bol su içecenn,yeniler gibi sanadamı söliyelim yaniiiiiizemuszemus

ben çok fazla su içiyorum üstelik arada kuru kayısı bile yiyorum ki hiç sevmem bende de mehtapın ki gibi sorun var . bu arada yeniler kendi kendine yetmeye başladılar bize bişe sormuyorlar kendi aralarında halletmeye çalışıyorlar ben arada cevap yazıyorum tınmıyorlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…