Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar 12:30 dan 14:30 kadar dışarda sıcaktan piştim topuklarım ağrıyor vallahi

tatlım orada lafım sana değildi, ama alınmışsın. tabiki ben üretmedim,haklısın nesini merak edipte soruyolar,ama herkes senin kadar akıllı olmayabilir,belkide kullanıcı deneyimlerini merak ediyorlardır, ne dersinnnnnnvereliniortak

sen ne yaptın gözde düğün hazırlıkları bitti mi... benimki de laf hiç biter mi son güne kadar yapılacak bir şeyler çıkar ee ne yaptın anlat biraz

yok benim yağlar çok karekterliler her ısıya kanıp zırt diye gitmezler:))) olan benim esmer oğluma oldu yakında zenci gibi olacak

valla bilmiyorum da ben içmiştim,hala yaşıyorum kızzzzz

sen ne yaptın selenimo tatil için hazırlanmaya başladın mı

meltem denize gideni var gidemeyeni var gülüm insanın canını çektiriyorsun çikolata değil ki marketten hop diye alalım:))))

sen ne yaptın gözde düğün hazırlıkları bitti mi... benimki de laf hiç biter mi son güne kadar yapılacak bir şeyler çıkar ee ne yaptın anlat biraz

bitti sayılır canım bi benim gelinlik alınca 30undao da. cuma günü evin radyotörlei değişcek (ekstradan masraf ve iş çıktı bize) sonrasında da düğün olsun artık kaydirigubbakcemile3

yavrum daha yeni olduğun nasılda belli.......
biz birbirimizi artık çok iyi tanıdık kim hangi karakterde onu biliyoruz o yüzden kim ne yazarsa yazanı bildiğimiz için alınmaca,darılmaca gibi problemlerimiz olmuyorrr..sen eğer bizimle olmak istiyorsan sitemlerden önce bizleri çözmeye çalış tatlımm, yanlış anlaşılmalar olmaz o zamanopuyorumnanaktan

bitti sayılır canım bi benim gelinlik alınca 30undao da. cuma günü evin radyotörlei değişcek (ekstradan masraf ve iş çıktı bize) sonrasında da düğün olsun artık kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla düğünüde yaptın mı tamam terziye yine iş çıkarmı ne dersin

dün gece uyudum uyandım gelinliğimi gördüm rüyamda. birinde gelinliğin bel bölgesi transparandı ay dedim bu ne böyle bu şekilde istemedim ben bide çok boldu gelinlik neyse uyandım uyudum tekrar bi dahakine gelinliğin altı fırfırdan ykılıyo ki hiç sevmem öle fırfırlı şeyleri ve gene bol gene aynı şeyi diyorum ben böle istemedim diye kadın kızıyo bana ne çok sorun yaptın sen böyle istemiştin diyo öle bitti gene
sonra gene uyudum uyandım bu seferde gelinlik resmen krem ay ben süt beyaz aldım gelinliği bu ne dedim ağlıyodum uyandım ...
uyanınca da baktım kaba yerlerim açıktamı diye ama deildi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…