ne yaptın canım çözdün mü sorunu kim yapmış bulun mu
çaylak mı ????? altı üstü bir hap nesini merak ediyorlarda sorular yığılıyo anlayamadım. ben hapa yeni başlayan ve lw topiğine yeni gelen biri olarak hiç sevmedim bu terimi. sonuçta sizler bizden önce bu hapı kullanan kişilersiniz ilacı siz üretmediniz...
kızlar 12:30 dan 14:30 kadar dışarda sıcaktan piştim topuklarım ağrıyor vallahi
çalışmalrım devam ediyor kuzuuu :enbuyukkk:
ayy az önce yazdım ama bacılar int.gitti silindi..kısaca sorim,bira muhabbetinin geçtiğini duydum da..
çekindiydim azıcık daha önce sormaya.bu lw'yi aldığımız akşam bira içsek bi sorun olurmu?dışarı çıktık geçenlerde ben içemedim,zaten başka içkide içemem ya(tabi güzel şarap olmadıkça...)bilgilerinize sunulur hanımlar......
yok kuşum bugün küsüz yarın gelir yine:)bugünde ben bu yazın ilk sefasını yaptım yüzdüm güneşlendimmm ohhh.ama sizin eksikliğinizde cok hissettim kıslarrr:)
selenimo sana bir mail gönderdim. aradaki 3farkı buldunmu?
sen ne yaptın gözde düğün hazırlıkları bitti mi... benimki de laf hiç biter mi son güne kadar yapılacak bir şeyler çıkar ee ne yaptın anlat biraz
aa rica ederim canım özür ne demek. hem zaten sana ait bir laf değil ki bu selenimo abla demiş çaylaklar bastı topiği.. pireler bastı der gibi sırnaşık şey onada kırılmam ablam olduğu için neyse ben o terimi beğenmediğimi söyledim kırıldığımdan değil benim daha 5 günüm yeniyim yani.. ama 2 kilom gitmiş hep böyle devam etse:teytey:
bitti sayılır canım bi benim gelinlik alınca 30undao da. cuma günü evin radyotörlei değişcek (ekstradan masraf ve iş çıktı bize) sonrasında da düğün olsun artık kaydirigubbakcemile3
bi iki yöntem deniyorum du bakalım CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?