Selenimo ve Cankularyla her telden

demek kocan sigarayı bıraktı ha mehtapppp,ne güzel valla sende hemen bırak destek olursunuz birbirinize daha kolay olurrr

yapar.. baş ağrısı halsizlik iştahsızlık yorgunluk hepsini yapar hadi git uykun gelmişken yat dinlen yarın çok daha güzel bir gün olacak

tamam canimm cikiomm benn tek tek optum hepinizi sizi cok ama cok seviorum insallah yarin guzel bigune merhaba deriz hepimizz

neyse fistiklar sizlere hic doyum olmuoo uykum acilmadan kacimm ben iyigeceler allah rahatlik versin canimciklarim benim

ama prenses pisim benim cocugum sayilir artik o yuzden siz teyzeleri ablalarini oda cok sevioo o yuzden sarilio paticikleriyle hehehhe

sarılsın tüy yumağım benim kedileri çok severim ama zoia kedini bilmiyor sen sandı onun için dedim he he he

kızlar ben de firariyim hepinize iyi geceler sabah görüşürüz

hadin herkes kaçsın o zaman son çıkan lambayı söndürsün, iyi geceler kızlarr,bol bol dua edin bu gecee,hepimizin dilekleri kabul olsun inşallahh

selenimocugum kaçmadım benim kız uyandı onla ilgilendim
sigaraya gelince ben okonuda destek mestek tanımam canım isteyince bırakırım.biraz önce karısında içtim 1tane:umursamaz:
hepinize iyi geceler bütün islam alemi ve insanlık huzur bulur inşallah

kızlaaar merhabaaa ben döndüüüüüüüüüüm 2 saat kadar önce.Hepinizi çooooooooook özledim.. Kocişin ist da işleri çıktı 1 hafta kadar oğluşuda aldık döndük. Deminden beri oku oku daraldım. Özellikle dila konusunda çoğu ark. benim gibi düşünmüş. ılginç.. Elazığ dahada ilginç geldi bana..

günaydın kızlar ben yine sabah sabah geldim bizim internet ağı ortak kullanımdı asıl kullanıcının tayini çıkacak gidecek biz gelip internet hattı alana kadar....... zaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…