Selenimo ve Cankularyla her telden

nadin boş ver geçmişi okumayı gel bu sayfaya.. hoş geldin tatil nasıldı

tubik diye bi arkadasta gelmiş:) bu arada yeğen onla oynamayı bıraktım pc ye oturdum diye geldi kappattı muzur yine aynı seye maruz kalabilirimmmm.yazılanları bile okuyamadım:) gaynanalarım beni alın beni alınnn:)

ben sana boşuna deli demiyomuşum bakkkk,

alayım da gülüm oğluşum 8 yaşında seni sübyancı diye içeri atarlar olan bana olur üzüntüden saçım beyazlar yaşlanır giderim

birbirinden guzell fistiklarim canlarim ben yatsam darilmazsiniz dimi uykum geldide canlarim kusura bakmayin azcuk girdim

bu demir dusuklugude halsizlik yorgunluk yapio sanirim bugun pazar dolasmanin yaninda pek bisey yapmadim sekizbucukta uyandim ama uykum geldi simdiden belki ilaclardanda oluodur canimciklarim

bitanemm benim zahmet verdim sanada benim icin arastirmissin saolasin eline gozune emegine saglik tatlim benim o zaman yarin kismetse kirazlarin saplarini ayirip kaynatip icmek olcak insallah kurtulurum su illettenn saolaisn canim benim

kız ben pazarda gidiyorum mısır satanların başına onlar zaten atıyo, oturup onlardan topluyorum valla,sende onlardan al,dünya kadar oluyo kalanınıda kurutursun.

citirlarim benim hepinizi tek tek yanaciklarindan cok ama cok opuomm prenseste patilerinle sizlere sariliomus )

kız ben pazarda gidiyorum mısır satanların başına onlar zaten atıyo, oturup onlardan topluyorum valla,sende onlardan al,dünya kadar oluyo kalanınıda kurutursun.

canimcim bugun pazara gec gidebildik malesef hic misir bulamadim sanirim bitmisti karnibaharda yokti bi tek kirazi ayarlayabildim yarin kismetse saplarini kaynatip icicem bide carsambalari gundogan pazari var onada cikarim ordan bulabilirim sanirim erken giderim bu sefer guzelcimmm

bu demir dusuklugude halsizlik yorgunluk yapio sanirim bugun pazar dolasmanin yaninda pek bisey yapmadim sekizbucukta uyandim ama uykum geldi simdiden belki ilaclardanda oluodur canimciklarim

yapar.. baş ağrısı halsizlik iştahsızlık yorgunluk hepsini yapar hadi git uykun gelmişken yat dinlen yarın çok daha güzel bir gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…