Selenimo ve Cankularyla her telden

nadin dün sana yazdık boşver geçmişi okumayı gel diye farketmedin.. tekrar hoşgeldin:))

günaydın kızlarrrrrrrr, hepinizin ışığı yanıyor nerelerdesiniz,
ben çıkacam birazdan, çünkü sırada bekleyenler varrrr

ekimcim merhabaaa canımm.. Hoşbulduk.. ayyyyyyyy görmedim walla yazdığınızı tühh.. Kafam çok takıldı geçmiş malum olaya..Gelir gelmez geçmişi okuyayım dedim ama 100 sayfayı görünce pes ettim walla

he he he çenemiz de elimiz de iyi çalışmış dimi canım ..1 hafta sonra tekrar gidiyormuşsun doyamadın tatile bende yarın gidiyorum 2-3 haftalığına gelince bol bol görüşürüz inşallah

ilknurum bu gün girse bari topiğe hem doktor ne demiş öğrenirdik hem de onunlada helalleşirdik

merhaba canım nasılsın öğle tatiline girdin herhalde kahvaltı yaptın mı öğlen yemeğini yiyormusun

saol tatlım iyiyim ben normalde de kahvaltı yapmam pek ama sigara içiyorum ya atıştırıyorum bişiler az snra yemeğe çıkıcm sen napıosun cnm gidiomuşsun

saol tatlım iyiyim ben normalde de kahvaltı yapmam pek ama sigara içiyorum ya atıştırıyorum bişiler az snra yemeğe çıkıcm sen napıosun cnm gidiomuşsun

evet canım Allahtan birşey olmazsa yarın sabah gidiyorum yeğenlerime hediye almaya gittim geldim,çamaşır yıkayıp valiz hazırlıyorum...

misafir kullanıcı kayıtlı üyeysen gel 5dk. sohbet edlim senin kilo problemin yoktur inşallah

misafiler sardı dört bi yanımızı
kuzum hepiniz gidiyosunuz ben kaldım yalnız kaldım valla burda
neyse sana şimdiden hayırlı yolculuklar cnm kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…