Selenimo ve Cankularyla her telden

saol ekimcim antidepresanlar çok kilo aldırdı bana 36 bedeni bile zor doldurduğm zamanlar oluyodu birden 40 bedene çıktım oda beni alt üst etti ondan cnm

şimdi nasılsın iyimisin artık depresan kullanmıyorsun değil mi çok geçmişler olsun

saol ekimcim antidepresanlar çok kilo aldırdı bana 36 bedeni bile zor doldurduğm zamanlar oluyodu birden 40 bedene çıktım oda beni alt üst etti ondan cnm

canim benim bende cok korkuorum kullandigim ilaclar umarim kilo yapmaz bugun son 75 lik yarin 150 lige geciorummm bitanem

beni yol stresi basıyor midemin orda sıkıntı birikip yumruk gibi oluyor onun dışında taş gibiyim

şimdi nasılsın iyimisin artık depresan kullanmıyorsun değil mi çok geçmişler olsun

o kadar şey üstüste gelmiştiki çok kötü olmştm ilaçlar gerçekten çok işime yaradı kilo aldırmanın dışında :) doktora göre daha devam etmem gerekiyodu ben kendimi ii hissediyodum bıraktım çok şükür şimdi iyiyim herşey kendinde bitiyomuş anlamam biraz geç oldu ama gerçekten düşüncelerin çok önemliymiş

beni yol stresi basıyor midemin orda sıkıntı birikip yumruk gibi oluyor onun dışında taş gibiyim

canim benim bendede yol stresi vardir ozellikle aaraba ve otobus yolculuklarinda stres olurum bi kasik pasiflora ic istersen iyi gelio bitkisel bi ilac rahatlatir biraz kiyamam sana ben insallah hayirlisiyla gider bi an once kavusurum yine sana tatliskom

canim benim bende cok korkuorum kullandigim ilaclar umarim kilo yapmaz bugun son 75 lik yarin 150 lige geciorummm bitanem

cnm korkma dediğim gibi seninkiler aldırmayabilir yoksa şimdiye kadar çoktan hisserdin etkilerini sadece ii olcağını düşün tatlım =)

hah doğru söze ne denir terazisine tıklanır:))) çok şükür iyisin

ilaç strese mi iyi geliyor yol tutmasına mı...bir de fiyatı ne ben eczaneye öğleden önce gittim şimdi çıkamam arayıp getirteyim..he rsene 2 kere gider geliriz en az 700-800 km hala alışamıyorum... inşallah kavuşuruz gülüm..

100 km lik yol olsada farketmez ben yine streslenirim yüzüm bembeyaz olur, tam bir eziyet yolculuk

epeyde varmış cnm buarada sen nereye gidiyodun eğer mümkün olursa uyu yolculukta en ii zmn öyle geçiyo

canim benim yol stresine iyi gelir miden bulaniosa emedur hap iyi geliooo tatlim

epeyde varmış cnm buarada sen nereye gidiyodun eğer mümkün olursa uyu yolculukta en ii zmn öyle geçiyo

şöför uyutmuyor.. bir su istiyor bir sakız , arka koltuktaki veledin midesi bulanıyor sıkılıyor habire çiş molası verdirtiyor ben uyuyamam zaten şöför beyin dikkati dağılmasın diye konuşup dinç tutma görevim var bide tabela okuma görevim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…