meltemcim haklı olabilirsin çünkü bende selenimoya bazen selo diyorum ama hiç böle bi tepki vermedi senin tez doğru olabilir kuşum
ah canımmmm bizim piliç tavuk olcak desenee..ahanda ahannn..ay ben bile heyecanlandım keske düğününde bizde olabilsekk
sende piliçken tavuk olcan kuuzzuuuuu ebediyen öle kalcak diilsin heralde kaydirigubbakcemile3 gel kuşum nikaha sevinirim vallahi :dance:
hahah bu gidişle evlenmekten vazgeccem ben..kıs milletinden daha kaprisliler yahuuu..düğününe bi hafta kalmış birine bu da sölenmezz dim yavruşşş.seninki öle dğildir bebiş..benimki beni canımdan bezdiriyoda ondan.nereliydin sen .nerde düğün:=
canım ben artık herseyi allaha bıraktım inan bana benim bundan önce 7 senelik ilişkim vardı hüsranla sonuçlandı..benim için ilkti sonum olacaktı aklımca..ama inan hiçbişey planladığın gibi isteklerin doğrultusunda yürümyoo..çok yıprandım olcakta olcak diye..ondan başkası hayatıma asla girmeyecek diye...neyse jkarsııma simdiki sevgilim cıktı..bu seferde gelecek için hiçbişey tasarlamıyorum kafamdaa..olursa olur olmazsa olmazzz...insanoğlu herseye alışıyorrr...ve kısmet diyorum herseye allahım hayırlısını versin hepimizeee...öle dua ediyorumm..baska seylere cabalıycak gücümde yok zatenn.....sen hep mutlu ol bebeişim
kuzu ben kaçtım yrn kpssye gircem :s okul bitti hala sınava giriyorum yaaaa(( öptm canım seni ii geceler
gözdecim sırf sana mutluluklar dilemek için gizlice geldim
kıyamam sana ben yaaa
kızlar geldiiim.. Bende iş biter mi hiç. Off walla beynim dönüyo artık.. Ekimcim uyudu güzelim benim maymun..Birazdan dikilir gene.. Prensescim bodrumda mısın güzelim sen hala?? Hehee kukide yazlıkta kaldı annemlere bıraktım hayatını yaşıyo
evet pazar gecesi kısmetse yola çıkıyorum, o yüzden evi toplama işleri hala bitmedi, çamaşırda bitmiyo öffffff,
iki makine yıkadım yarında beyazları atarım, sonrada ütü, derken gidene kadar işim bitmicekkk,
bu gün bakliyatları, makarnaları buzdolabına doldurdum,az bir unum kalmıştı,onla poça yaptım bitirdim,dondurucuya bişeyler attım ben gidince kocam ordan alsın pişirsin yesin diyee.
Kadın m,lleti işte herşeyi düşünmek zorundaa.
O yüzden zoiacım evlenmeye pek acele etmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?