Selenimo ve Cankularyla her telden

ah canımmmm bizim piliç tavuk olcak desenee..ahanda ahannn..ay ben bile heyecanlandım keske düğününde bizde olabilsekk

sende piliçken tavuk olcan kuuzzuuuuu ebediyen öle kalcak diilsin heralde kaydirigubbakcemile3 gel kuşum nikaha sevinirim vallahi :dance:

sende piliçken tavuk olcan kuuzzuuuuu ebediyen öle kalcak diilsin heralde kaydirigubbakcemile3 gel kuşum nikaha sevinirim vallahi :dance:

hahah bu gidişle evlenmekten vazgeccem ben..kıs milletinden daha kaprisliler yahuuu..düğününe bi hafta kalmış birine bu da sölenmezz dim yavruşşş.seninki öle dğildir bebiş..benimki beni canımdan bezdiriyoda ondan.nereliydin sen .nerde düğün:=

canımcım sen arad bi diyosun ya şöle yaptı falan diye aynılarını hatta daha fazlasını bende yaşadım o yüzden çok ii bilirim ne hissettiğini yanlış anlama ama ben kurtulduğuma çok seviniyorum çünkü eğer bitmeseydi şimdi bu kdr mutlu olamazdım. nişanlım da canımdan bezdirmiyo değil bazen ama genede her şeye değeceğinden eminim arada atışmalar da ilişkini tuzu biberi canıııımm :1hug:

canım ben artık herseyi allaha bıraktım inan bana benim bundan önce 7 senelik ilişkim vardı hüsranla sonuçlandı..benim için ilkti sonum olacaktı aklımca..ama inan hiçbişey planladığın gibi isteklerin doğrultusunda yürümyoo..çok yıprandım olcakta olcak diye..ondan başkası hayatıma asla girmeyecek diye...neyse jkarsııma simdiki sevgilim cıktı..bu seferde gelecek için hiçbişey tasarlamıyorum kafamdaa..olursa olur olmazsa olmazzz...insanoğlu herseye alışıyorrr...ve kısmet diyorum herseye allahım hayırlısını versin hepimizeee...öle dua ediyorumm..baska seylere cabalıycak gücümde yok zatenn.....sen hep mutlu ol bebeişim

canım zaten uzun planlı konularda her daim istediğin olmuyo fakat demek istediğim kndini üzme ve asla yıpratma her şey olacağına varır kuzum

kuzu ben kaçtım yrn kpssye gircem :s okul bitti hala sınava giriyorum yaaaa (( öptm canım seni ii geceler

kuzu ben kaçtım yrn kpssye gircem :s okul bitti hala sınava giriyorum yaaaa (( öptm canım seni ii geceler

aaaaaaaaaa şaşaırdım senin nette ne işin var kıss...canım başarılarrr okunmuş sekerde al yanınayıpratcak halim kalmadı zatiiii.öpüyorumm..yarın dualarım senle olacakk:)tatlı rüyalarrr

gözdecim sırf sana mutluluklar dilemek için gizlice geldim

ben yarın gidiyorum birkaç hafta yokum kızlarla vedalaştım 4 temmuzdan önce mesaj yazamam diye şimdiden tebrik edeyim Allah ömür boyu mutluluk ,huzur sevgi dolu bir evlilik nasip etsin..kendine iyi bak gelinliğini giyip insanların karşısına çıkmadan önce ayetel kürsüyü okumayı unutma bilmiyorsan bilen biri yanında sesli okusun ..rabbim pişmanlık vermesin mesut etsin canııım

amanın gözdecik gitmiş neyse yarın belki bakarsa görür topiğe uğramazsa meltem canım sana zahmet mutluluklar dilediğimi gözdeye söyleyi ver

canım hayırlı yolculuklar özlüycez seni çok hele lw deki kim bilgilnedircek bilmem..sende tez git tez geelll..her aldığın mesafe..sana ayrı isteklerinin kapılarını açsınnn....nete girme fırsatın olursa..mutlaka bizer bi cee dee...seviyoruz seniiii....

sölerim tabii..delimisinn..hadi sende seninki huylanmadan yatağa sıvışıver...giderayak trip yapmasınn...iyigeceler canım hayırlı yolculuklarrr..

sağol gülüm lw topiğini de sen bilgilendirirsin bu gece buranın nöbeti sana kalmış zaten.. vallahi ben de sizi çok özliycem canım fırsat bulursam mutlaka bi selam veririm benimki ayıkmadan gideyim iyi geceler cankuşum

canim benim bodrumdayim senin keyifler nasil>demek kuki annenlerde kaldi oy canim benim ozler simdi seni o ama keyfi yerindeyse orda iyi ne zaman alcan kukiyi?ne zamandir konusamadik kukiden nasil keyfi nasil kukimin?senide ozlemisim iyi geldi canimcim

canim seleminom hayirlisiyla gidip gelirsin insalla canim evden cikarken ayri bi is eve donunce ayri bi is valla kolay gelsin tatlim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…