Selenimo ve Cankularyla her telden

hemen deistirdim guzelcim sekercim benim bugunlerde bi tembellik uyusukluk varda oglenleri ogle uykusu bile uyuyomm valla anlamadim ilaclardanmidir nedir bitanemmm

tabiki ilaçlar yapıyor,lütfen kendine gel artık ve şu ilaçlardan kurtul, sen güçlü bir kızsınn,seni hiç bir şeyin yıkmasına izin vermee.gerekiyosa kavga et içine atmaa
sen üzüleceğine onlar üzülsünn.

bitanemsin valla benim bu telkinlerin konusmalarin ilgin ne kadar iyi gelioo sayenizde ilaclardanda kurtulcam aslinda kendim icin yasayamiorum nedense aman onlar uzulmesin onlarin hep istedigi olsun diye ben herseyi erteldim icime attim sonra boyle oldu iste

ilaçlarla işim kalmadı artık dediğin gün zayıflamış olmandan dahaçok sevinecem inan ki

yemin ederim gozlerim doldu seleminom iyiki varsin canim benim beni bu kadar dusunen onemseyen insanlar oldugunu gormek bilmek beni cok duygulandirio mutlu edio valla

selenimo çok haklı gülüm ilaçlar bir yere kadar.seni hepimiz okadar çok seviyoruz ki emin ol sen buranın bebegisin.

ne kadar yanlış yaptığını anladıysan mesele yok,önemli olan bundan sonra nasıl davranacağın,
lütfen hayatı sadece kendin için yaşa,giden günler geri gelmiyo maalesef,biraz vurdumduymaz,biraz deli, biraz bencil ol.
rolleri değişin artık.
sen benim yanımda olsan bak nasıl yaparım ben seniii.Herkes senin benimle tanıştığın güne lanet okur kızzzz sırnaşık şey
çok korumacı tarafım vardır benim,

selenimo çok haklı gülüm ilaçlar bir yere kadar.seni hepimiz okadar çok seviyoruz ki emin ol sen buranın bebegisin.

canimin ici benim cok dogru ilaclar bi yere kadar inanin bu sevgi karsilikli bende sizleri cok seviorum sayenizde bende iyi saglikli olcam insalla bu sevginiz beni kendime getircek iyiki sizleri tanidim allah sizleri eksik etmesinnn

gülüm senin psikiyatrislik işin yok.
öncelikle şöyle iyi bir psikolog bulup ona sohbete gideceksin ve seni üzenlerle yüzleşeceksin içindeki üzüntüyü atacaksın

yemin ederim gozlerim doldu seleminom iyiki varsin canim benim beni bu kadar dusunen onemseyen insanlar oldugunu gormek bilmek beni cok duygulandirio mutlu edio valla

ağlama kızz,şimdi bende ağlarım bakk, bakma sen ben çok sulu gözlüyümdürr, sonbaharda İstanbula döndüğümüzde görüşelim prensesim.
sen bana seni üzenleri tek tek göster tamam mıı

insalla canim benim zamanla deisicem daha cok kendim icin yasicam daha cok kendi isteklerime onem vercem bide anneannem allah uzun omur versin hicbiseyden memnun olmayan yapisi vardir herseyden bi kusur bulur hep soylenir bunlari duymakta her zaman belki beni biraz depresif yapio ama bunlari duymamaya calisicam artik gercekten oylesin korumaci sahiplenicin burda bile farkedilio canimsin valla benide sahiplendin onemsedin sevdin buda beni mutlu edio sevildigimi hissetmek ne kadar iyi gelio anlamam biraz ilgi eksikligim var o yuzden en ufak ilgide nasil mutlu oluorum anlatamam bitanem

ağlama kızz,şimdi bende ağlarım bakk, bakma sen ben çok sulu gözlüyümdürr, sonbaharda İstanbula döndüğümüzde görüşelim prensesim.
sen bana seni üzenleri tek tek göster tamam mıı

valla super olur canim mutlaka goruselim cok sevinirimm bitanemm

geçen kış istanbul,bursa,izmir ve bodrum daydım bu 15 tatilde yine istanbula yolum düşerse sizin 2nizle tanışacagım kabul ederseniz eğer.
bak selenimo istanbulda eylülde görüşürsünüz,herşey yoluna girecek prenses

ahh canim hic istemezmiyimm super olur tanismakk insallahh bulusuruzzz cok ama cok sevinirim canim benim

annaneni memnun etmek zorunda değilsin vazifeni yaparsın beğenmezse arzusu bilir,yaaşlanmış artık kafası çalışsa senin ilaç kullandığını bildiği halde bu şekilde davranmazdı,onlar sana yardımcı olacağına seni bunalımasokuyo bence.
Memnun olmadığı zaman geç karşısına elimden gelen budur, daha iyisini sen yapda bi göreyim de.
sana ne derse desin bi kulağından girsin diğerinden çıksınnn.
herkes kendini düşünüyo,boşverrrrrrrrrr

çok haklısın selenimocugum agzına sağlık.
onlar senin nazınla oynasınlar gülüm,bırak azcık bende varım dee korkma !!!
cesaretini kaybettigin gün ,esaretin başlar

dogru diosun bugune kadar hep onlar uzulmesin aman onlarin hep istedigi olsun seklinde yasadim cocukken bisey yapsam annem nolcak babasinin kizi diye beni hep suclardi annemle babam ben iki yasinda bosanmislar biraz sorunlu cocuklugum oldu baba sevgisi hic tatmadim yasamadim uvey babada cok aksi dirdirci hep kendi cikarlari icin yasayan biri cikti anneannemle buyudum ozel hayatimdada hic dogru kisilere rastlamadim o yuzdende evlenemedim allah herseyin hayirlisini versin oncelikle tabi ama su prenses iyiki var bi oksuorum hemen mirlioo gorsen ben yatiorum hemen yanima gelioo bana sicak davranioo can yoldasi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…