hemen deistirdim guzelcim sekercim benim bugunlerde bi tembellik uyusukluk varda oglenleri ogle uykusu bile uyuyomm valla anlamadim ilaclardanmidir nedir bitanemmm
evet prenses geçen günde ben aynı şeyi yazdım mutlu koy melek gibi koy .hep olumsuzları koyma kuzum
tabiki ilaçlar yapıyor,lütfen kendine gel artık ve şu ilaçlardan kurtul, sen güçlü bir kızsınn,seni hiç bir şeyin yıkmasına izin vermee.gerekiyosa kavga et içine atmaa
sen üzüleceğine onlar üzülsünn.
ilaçlarla işim kalmadı artık dediğin gün zayıflamış olmandan dahaçok sevinecem inan ki
selenimo çok haklı gülüm ilaçlar bir yere kadar.seni hepimiz okadar çok seviyoruz ki emin ol sen buranın bebegisin.
yemin ederim gozlerim doldu seleminom iyiki varsin canim benim beni bu kadar dusunen onemseyen insanlar oldugunu gormek bilmek beni cok duygulandirio mutlu edio valla
ne kadar yanlış yaptığını anladıysan mesele yok,önemli olan bundan sonra nasıl davranacağın,
lütfen hayatı sadece kendin için yaşa,giden günler geri gelmiyo maalesef,biraz vurdumduymaz,biraz deli, biraz bencil ol.
rolleri değişin artık.
sen benim yanımda olsan bak nasıl yaparım ben seniii.Herkes senin benimle tanıştığın güne lanet okur kızzzz sırnaşık şey
çok korumacı tarafım vardır benim,
ağlama kızz,şimdi bende ağlarım bakk, bakma sen ben çok sulu gözlüyümdürr, sonbaharda İstanbula döndüğümüzde görüşelim prensesim.
sen bana seni üzenleri tek tek göster tamam mıı
bizde yaşamımızda senin gibi temiz, fedakar ,birini tanıgımız için mutluyuz
geçen kış istanbul,bursa,izmir ve bodrum daydım bu 15 tatilde yine istanbula yolum düşerse sizin 2nizle tanışacagım kabul ederseniz eğer.
bak selenimo istanbulda eylülde görüşürsünüz,herşey yoluna girecek prenses
insalla canim benim zamanla deisicem daha cok kendim icin yasicam daha cok kendi isteklerime onem vercem bide anneannem allah uzun omur versin hicbiseyden memnun olmayan yapisi vardir herseyden bi kusur bulur hep soylenir bunlari duymakta her zaman belki beni biraz depresif yapio ama bunlari duymamaya calisicam artik gercekten oylesin korumaci sahiplenicin burda bile farkedilio canimsin valla benide sahiplendin onemsedin sevdin buda beni mutlu edio sevildigimi hissetmek ne kadar iyi gelio anlamam biraz ilgi eksikligim var o yuzden en ufak ilgide nasil mutlu oluorum anlatamam bitanem
geçen kış istanbul,bursa,izmir ve bodrum daydım bu 15 tatilde yine istanbula yolum düşerse sizin 2nizle tanışacagım kabul ederseniz eğer.
bak selenimo istanbulda eylülde görüşürsünüz,herşey yoluna girecek prenses
annaneni memnun etmek zorunda değilsin vazifeni yaparsın beğenmezse arzusu bilir,yaaşlanmış artık kafası çalışsa senin ilaç kullandığını bildiği halde bu şekilde davranmazdı,onlar sana yardımcı olacağına seni bunalımasokuyo bence.
Memnun olmadığı zaman geç karşısına elimden gelen budur, daha iyisini sen yapda bi göreyim de.
sana ne derse desin bi kulağından girsin diğerinden çıksınnn.
herkes kendini düşünüyo,boşverrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?