dogru diosun bugune kadar hep onlar uzulmesin aman onlarin hep istedigi olsun seklinde yasadim cocukken bisey yapsam annem nolcak babasinin kizi diye beni hep suclardi annemle babam ben iki yasinda bosanmislar biraz sorunlu cocuklugum oldu baba sevgisi hic tatmadim yasamadim uvey babada cok aksi dirdirci hep kendi cikarlari icin yasayan biri cikti anneannemle buyudum ozel hayatimdada hic dogru kisilere rastlamadim o yuzdende evlenemedim allah herseyin hayirlisini versin oncelikle tabi ama su prenses iyiki var bi oksuorum hemen mirlioo gorsen ben yatiorum hemen yanima gelioo bana sicak davranioo can yoldasi gibi
İlknura kesin biri geldiii yoksa mümkün değil girerdi bu kızzz,
kim geldiyse dövecem başka gün gelselerdi yaaaaaaa
dogru diosun bugune kadar hep onlar uzulmesin aman onlarin hep istedigi olsun seklinde yasadim cocukken bisey yapsam annem nolcak babasinin kizi diye beni hep suclardi annemle babam ben iki yasinda bosanmislar biraz sorunlu cocuklugum oldu baba sevgisi hic tatmadim yasamadim uvey babada cok aksi dirdirci hep kendi cikarlari icin yasayan biri cikti anneannemle buyudum ozel hayatimdada hic dogru kisilere rastlamadim o yuzdende evlenemedim allah herseyin hayirlisini versin oncelikle tabi ama su prenses iyiki var bi oksuorum hemen mirlioo gorsen ben yatiorum hemen yanima gelioo bana sicak davranioo can yoldasi gibi
hafta sonu belki ilknurun eşi erken gelmiştir.
senin hazırlıklar bittimi ablası
Baban aramıyormu peki onunla ilşkilerin nasıll.
anneni sevmedim,üzgünüm
artık kimseden özür dileme ,özür dilerim lafını çıkar hayatından.
balkona çamaşır sermiştim rüzgar devirmiş offf
Bitirirsem biter,yoksa daha valizi kapatmadım anacım onuda bunuda derken ne çok şey çıktı.
ben çıkıyorum yarın görüşelim canlarım
prenses gündüzleri ara ara gir burada mutlaka birileri olur.istanbuldayken daha çok giriyordun
canimcim malesef babami pek taniyamadim gecen senede rahmetli oldu beni hic arayip sormadi hatirladigim ben cok kucukken zil calardi kapiyi acmazlardi hirsiz geldi derlerdi bizimkiler sonradan anlattilar beni kacirmasin diye kapiyi acmazlarmis megerse gelen babammis sonradan ben aradim ama geri donus olmayinca koptu gitti zaten askerdi tayinleri cikardi hep ordan oraya gezerdi evlendikten sonra iyice kayboldu o yuzden hep eksiklik olmustur hayatimda babasevgisi tadamamis olmanin buruklugu vardir belkide bundan hep ilgi sevgi bekliom ben annem simdi daha iyi bana karsi ama ben cocukken bana karsi iyi deildi azarlardi suclardi sanirim yasi ilerledikca olgunlasti deisti
kötü bir çocukluk yaşamışsın tatlım, büyüklerin hatası sana yüklenmiş,hiç suçun olmadığı halde, umarım bundan sonra çok mutlu olursun, inşallah da karşına sei anlayan çok seven biri çıkarrr, çünkü mutlu olmayı çoktan hakettin.
Hayat sana bir mutluluk borçlu
tamam kuzular hadi beraber çıkalımm,yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?