Selenimo ve Cankularyla her telden

İlknura kesin biri geldiii yoksa mümkün değil girerdi bu kızzz,
kim geldiyse dövecem başka gün gelselerdi yaaaaaaa

evet iyki prenses var

su idrar yollarim gecse denize gitcem acuk ama gecmedi bi turlu bide idrar kulturu yaptiriyim diorum ona gore ilac verirler misir puskulude karnibaharda bulamadim burda cunku

Baban aramıyormu peki onunla ilşkilerin nasıll.
anneni sevmedim,üzgünüm
artık kimseden özür dileme ,özür dilerim lafını çıkar hayatından.

Baban aramıyormu peki onunla ilşkilerin nasıll.
anneni sevmedim,üzgünüm
artık kimseden özür dileme ,özür dilerim lafını çıkar hayatından.

canimcim malesef babami pek taniyamadim gecen senede rahmetli oldu beni hic arayip sormadi hatirladigim ben cok kucukken zil calardi kapiyi acmazlardi hirsiz geldi derlerdi bizimkiler sonradan anlattilar beni kacirmasin diye kapiyi acmazlarmis megerse gelen babammis sonradan ben aradim ama geri donus olmayinca koptu gitti zaten askerdi tayinleri cikardi hep ordan oraya gezerdi evlendikten sonra iyice kayboldu o yuzden hep eksiklik olmustur hayatimda babasevgisi tadamamis olmanin buruklugu vardir belkide bundan hep ilgi sevgi bekliom ben annem simdi daha iyi bana karsi ama ben cocukken bana karsi iyi deildi azarlardi suclardi sanirim yasi ilerledikca olgunlasti deisti

ben çıkıyorum yarın görüşelim canlarım
prenses gündüzleri ara ara gir burada mutlaka birileri olur.istanbuldayken daha çok giriyordun

ben çıkıyorum yarın görüşelim canlarım
prenses gündüzleri ara ara gir burada mutlaka birileri olur.istanbuldayken daha çok giriyordun

tamam canimcim iyigeceler bitanem haklisin valla istanbulda yalnizdim o yuzden vaktim coktu burda ise yardim ediorum bide ogleden sonralari uyku cokuo uyuyorum oyuzden pek giremiorum ama girmeye calisicam bitanem benimmm allah rahatlik versin guzel ruyalar gor emi tatlimcim

kötü bir çocukluk yaşamışsın tatlım, büyüklerin hatası sana yüklenmiş,hiç suçun olmadığı halde, umarım bundan sonra çok mutlu olursun, inşallah da karşına sei anlayan çok seven biri çıkarrr, çünkü mutlu olmayı çoktan hakettin.
Hayat sana bir mutluluk borçlu

insallahh bitanemmm aminnn canim benimm sende cok iyi bi annesin essin arkadas ve dostsun canim allah guzel kalbine gore versin tum dilediklerini canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…