prensesim bende çıkıyorum tatlımm, iyi gecelerr sana da
Meltemmmmmmm uyuşukluğu bırak yaz yavrummmm, bak özlicem ben amaa senağlama
ilknurrr niye yasmıyon bana yoksa beni sefmiyon mu((
ilknurum sanada günaydın erkencisin gene oğlanlar mı uyutmadı kııııızzz
benim oğlanlar 7 kalkıyolar kızım deli gibi
kahvaltı edeli çok oldu
sabah 8,30 da simit gazete ekmek alma faslı yaptım küçük oğlanla
şimdi uyutucam eşim dükkana gitti 9,30 da gelin vardı
12-1 gibi gelcek çeşmeye gitçez arkadaşlarla
çanta hazırladım sabah verdim bile eşime arabaya
yok kocam gezmeye götürdü bu sefer süpriz yaptı banailknurun misafiri geldi galiba giremedi
sağol bebem darısı başına inşallahilknurum bitanem sultanim ozledim valla seni umarim daha cok girersin artik tatlim saolasin canim bende anlamiom sabahin korunde uyaniom bazen oh ohh masalla iyice manken oldun sen artik kirkbirkere masalla canimcim kalbimizde dualarimizda aklimizda sende tatlilar tatlisi ilknurum
bir kişiye puan verdikten sonra 20 farklı kişiye vermen lazım ki aynı kişiye tekrar puan verebilesin canımseleminom terazine tikladim ama degerlendirme yapamiom neden acep
kız ben 3-4 gün kaçıcam gitsem bileprenses sen ben kalıyoruz
ilknur tatile gidecegim yazmış,gözde evleniyor ekim2-3hafta yok,meltemle zoia da fırsat bulurlarsa girerler
Kocam bana süprüz yaptı abla rain club var oranın açılışı varmış dün akşam sahildeİlknura kesin biri geldiii yoksa mümkün değil girerdi bu kızzz,
kim geldiyse dövecem başka gün gelselerdi yaaaaaaa
kız ilknur gelinliği salı günü alcam akşamında da saç provasına gitcem bi iki bişi daha varsa göndert bana aklımda bi fikirle gidiyim en azındankaydirigubbakcemile5
kız ilknur gelinliği salı günü alcam akşamında da saç provasına gitcem bi iki bişi daha varsa göndert bana aklımda bi fikirle gidiyim en azındankaydirigubbakcemile5
kız nere gittin selamsız sabahsız aşkolsun yaaamafoldumben
slm canlar,günaydın ilknur
ben gece uyuyamadım kafama bir şey takıldımı uyuyamıyorum
kız meltemim geçmiş sinirin,sana neşe yakışıyor:))
gözde seneyeki kpss daha geniş alımlı hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?