Selenimo ve Cankularyla her telden

tüh ya denk gelememişiz ben girdim siz çıkmışsınız
hepinize iyi geceler kendinize çok dikkat edin öpüyorum
opuyorumnanaktan

heyyy ben gece kuşu oldummm cünkü gündüzz çöküyorumm...geceleri format atıyorum kendime:))napalım günün bi kısmını en azından keyifli gecirmeliyizzz dimi prensesimm:)selenimom gitmee.sen demirbaşsınnekim de yok zatennn...kim benim gibi delileri dinliycek şimdiii ilknurummmm sende 53 olmuşsun cok secvindim ben hiç 27 beden pantolon giyemedimm ühü ühü..teyzoşum bi an önce atlatsa ameliyatını hepimiz rahatlıycazz:) MEHTAPİNOM SEVGİLİ KAYINANAMMM BENİ AL ZOİA I ALMAAAA:) kıs piliç gözde tavuk olmana safak sayıyoruzz,,,heyecan varmı heyecan acı var mı acı:)hahaha reha muhtrdan beter oldum:)sınavın nası gecti tatlım umarım su kpss saçmalığına bi daha girmene gerek kalmazzz....kısss zoiacım bursalıyız dedik hemseriyiz azcık da muhacırız dedikkk..sen güzelliğini hemencik ispatlıyıvermişsinnn rekabete zorluyosun ama beni olmaz ki böle canımmm.gaynanalarıma göz diktin bi sana bi bana yapcaz dedik anlaştıkkk...ya simdi hepsi birden seni beğendiyse..:))))anlaşmayı bozdun gülümmm 3. dünya savasını cıkartıyorumm:)hahaha
cık aradan güzel hATUNN...VE SİMDİ İSMİNİ YAZAMADIĞIM ARKADASCIKLARIMMM BUGÜN GÜSEL SOHBETİNİZE ORTAK OLAMADIMMM..DOĞAL OLARAK RELAX DA OLAMADIM:)YARIN MUTLAKA GİRECEMM SELENİMOM GİTMEDEN GİRER İNSALLAHHH...HEPİNİZ HUZURLU UYUYUN...

meltemcim kpss ye giremedim kuzum hiç yapmadığım şey sabah alarmı kapatıp uyumaya dvm ettim kaç gündür yorlmuştum uyanamadım :1shok: kpssye de çok çalışmamıştım zaten o yüzden üzülmüyorum bi dahaki sene yapılacak olan sınav daha geniş kapsamlaı düz memur alımları da var o yüzden seneye gircem yerimseniben

ilknurrr niye yasmıyon bana yoksa beni sefmiyon mu ((

yavrum günaydın kız görmedim ben seni okuyodum sonra annem (Kayınvalidem yani) geldi simit almıştım onlara sabah sıcacık onu yolladım oğlanla teşekküre gelmiş
muhabbete daldık valla görmedim kuzum
seviyom kız seni aşkol sen sevmem mizemuszemusopuyorumnanaktan

ilknurum sanada günaydın erkencisin gene oğlanlar mı uyutmadı kııııızzz

benim oğlanlar 7 kalkıyolar kızım deli gibi
kahvaltı edeli çok oldu
sabah 8,30 da simit gazete ekmek alma faslı yaptım küçük oğlanla
şimdi uyutucam eşim dükkana gitti 9,30 da gelin vardı
12-1 gibi gelcek çeşmeye gitçez arkadaşlarla
çanta hazırladım sabah verdim bile eşime arabaya

kız ilknur gelinliği salı günü alcam akşamında da saç provasına gitcem bi iki bişi daha varsa göndert bana aklımda bi fikirle gidiyim en azındankaydirigubbakcemile5

ilknurun misafiri geldi galiba giremedi
yok kocam gezmeye götürdü bu sefer süpriz yaptı bana

sağol bebem darısı başına inşallah
daha çok gircem ama oğlan büyüdü ya biraz karıştırıyo her yeri koşuyorum arkasından pek vakit olmuyo

seleminom terazine tikladim ama degerlendirme yapamiom neden acep
bir kişiye puan verdikten sonra 20 farklı kişiye vermen lazım ki aynı kişiye tekrar puan verebilesin canım

prenses sen ben kalıyoruz
ilknur tatile gidecegim yazmış,gözde evleniyor ekim2-3hafta yok,meltemle zoia da fırsat bulurlarsa girerler
kız ben 3-4 gün kaçıcam gitsem bile
boş bırakmayız kız topiğimizi ayıp ettin
İlknura kesin biri geldiii yoksa mümkün değil girerdi bu kızzz,
kim geldiyse dövecem başka gün gelselerdi yaaaaaaa
Kocam bana süprüz yaptı abla rain club var oranın açılışı varmış dün akşam sahilde
daha doğrusu denizin üstünde
bi aradı ben yoldayım hazırlan dedi apar topar hazırlandık gittik süper oldu ama oğlanlara baktı annnem zate erken uyuyolar 2gibi geldik
yani alemdeydim akşam gecelere aktık
öğleden sonra çeşmeye gidiyorum
inşallah görüşürüz öğlene kadar

slm canlar,günaydın ilknur
ben gece uyuyamadım kafama bir şey takıldımı uyuyamıyorum
kız meltemim geçmiş sinirin,sana neşe yakışıyor:))
gözde seneyeki kpss daha geniş alımlı hayırlısı olsun

günaydın canımmm
biz gidiyoruz şimdi çeşmeye
eşim geliyo almaya bizi çalıştı sabahtan da
SELENİMO ile görüşemiycez herhalde
tekrar iyi tatiller ablacıııım
Mehtabım sonra görüşürüz
Gözdecim bakıcam sana da model ama yarına artık
bye hepinize canlarım

sağolun canlarrrrrrrrr,
görüşemedik ama olsun gönüller bir olsun değilmi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…