sağolun canlarrrrrrrrr,
görüşemedik ama olsun gönüller bir olsun değilmi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınn.
prensesin bak gülüm sözümü tuttum fırsatı bulunca hemen geldim .. 2-3 günde bir selam veririm artık .şimdiden hepinizin sohbetini özledim ..her sabah ve her akşam topikteydim ya şimdi bir boşluk oldu sanki bişeyleri yapmalıymışım ,eksik kalmış gibi hissediyorum . iş yerinden ancak bu kadar oluyor kimse görmeden çıkayım hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
prensesin bak gülüm sözümü tuttum fırsatı bulunca hemen geldim .. 2-3 günde bir selam veririm artık .şimdiden hepinizin sohbetini özledim ..her sabah ve her akşam topikteydim ya şimdi bir boşluk oldu sanki bişeyleri yapmalıymışım ,eksik kalmış gibi hissediyorum . iş yerinden ancak bu kadar oluyor kimse görmeden çıkayım hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar özellikle de prensesim merhaba ... kaynımın dükkanına internet bağlatmışlar şimdi yoklar.yolculuk iyi gibiydi yatana kadar başım dönüyordu... bir merhaba demek için geldim kendinize iyi bakın
hoş geldin ablacıgım seninle sohbet etmeden göndermek içime sinmedi
sadece sabahlarımı çınlatalım akşamlarıda extradan çınlatsak olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?