Selenimo ve Cankularyla her telden

kız kaçamakmı yapçan delüüüüüüü,
ayvalığın içinde kalcak halin yok. ya cundaya gidecen,yada sarımsaklıya kızzzzzzzz.
annene sölerim bak, yok yok halana sölerim vallaaa

yok yok haberleri var:) hgecen geldi 15 gün kaldı:) tanımayı daha doğru buluyolar:)

Son düzenleme:
calıştığı için böle oluyo canım...senede 4 kere filan görüşüp gün sayısını abartıyoz bide:))) bide benbnimki kendi annesiyle biraz mesafelidirrr..benim annemle oturup saatlerce sohbet ederlerrr..annesi sinir hastalığı gecirmişler zamanında..cocuklarda biraz mesafeli kalmışş.anneye karsıı..zor bi durum aslında üzülüyorummm

midem bulanacak yazarken kızlar ben çıkayım en iyisi yolcu yolunda gerek dimi ama,
sabah ılknurun oğlanlarının kalktığı vakit bende gelmiş olacam inş.
hadi size iyi gecelerr

sen gelenle,gidenle pastaları yersen tabi zor verirsin bu arada ataşehiri geçiyozzz,naklen yayın ekibi sunarrr

aaaa ayıp oldu simdiii bak gücüme gitti kansırcam simdi:) ablam ben misafir yanında yemem ayıp:) daha doğrusu ayıbı at kenara hahahaben gündüz cok iradeliyimdirr ama gece kalkıp götürürüm tatlıları:)

midem bulanacak yazarken kızlar ben çıkayım en iyisi yolcu yolunda gerek dimi ama,
sabah İlknurun oğlanlarının kalktığı vakit bende gelmiş olacam inş.
hadi size iyi gecelerr

hadi cık ablamm:yolda ben kitap bile okuyamam bırak yazmayııı ıyyyy midem bulanırrr.sağsalim vardaaaaaaa bask a bişiy istemiyozzz..öpüldün arasıra gel kızzzz sohbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…