prenses benim 3,kuzum oldu,dün etkiledi beni
sen nezaman çıkacaksın istanbulun trafigi berbat
istanbuldan eve geldim çay demledim çay içerken bizimkiler aradı biz daha yeni eve girdik diyesırnaşık şey
Yaa o hep öyleee, o kadar masum kiiiii,
kıyamıyorum onaaaaaaaaa, ama onu daha güçlü hale getirecez Mehtappp, yaparı kızz,
ben gelene kadar sen devammmm,onu terapi et akıl verrrrrrrrr.
annemler gelsin gitsin msn çok kullanmam ama onun için girerim görüşürüz prensesim le
ama yapısı çok nazik,ne kadar akıl versemde bencil olamaz, prenses bencil degil malesef sencil bir yapıya sahipklava:
dogru diosun bugune kadar hep onlar uzulmesin aman onlarin hep istedigi olsun seklinde yasadim cocukken bisey yapsam annem nolcak babasinin kizi diye beni hep suclardi annemle babam ben iki yasinda bosanmislar biraz sorunlu cocuklugum oldu baba sevgisi hic tatmadim yasamadim uvey babada cok aksi dirdirci hep kendi cikarlari icin yasayan biri cikti anneannemle buyudum ozel hayatimdada hic dogru kisilere rastlamadim o yuzdende evlenemedim allah herseyin hayirlisini versin oncelikle tabi ama su prenses iyiki var bi oksuorum hemen mirlioo gorsen ben yatiorum hemen yanima gelioo bana sicak davranioo can yoldasi gibi
yaaa selenimo cıkmış yakalıyamadımmm...tontim naberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?