Selenimo ve Cankularyla her telden

sen nezaman çıkacaksın istanbulun trafigi berbat
istanbuldan eve geldim çay demledim çay içerken bizimkiler aradı biz daha yeni eve girdik diyesırnaşık şey

sorma sinirlerinin alınmış olması lazım trafiktee,
pazar günü çok olmuyo hafta içine göre,Servise binecem o yüzden telaşlanmıyorum.

Yaa o hep öyleee, o kadar masum kiiiii,
kıyamıyorum onaaaaaaaaa, ama onu daha güçlü hale getirecez Mehtappp, yaparı kızz,
ben gelene kadar sen devammmm,onu terapi et akıl verrrrrrrrr.

annemler gelsin gitsin msn çok kullanmam ama onun için girerim görüşürüz prensesim le
ama yapısı çok nazik,ne kadar akıl versemde bencil olamaz, prenses bencil degil malesef sencil bir yapıya sahipklava:

annemler gelsin gitsin msn çok kullanmam ama onun için girerim görüşürüz prensesim le
ama yapısı çok nazik,ne kadar akıl versemde bencil olamaz, prenses bencil degil malesef sencil bir yapıya sahipklava:

değiştircez kızzz, nekadar değiştirsek kardır.
yoksa hep üzülen kazık yiyen o olacakk.dayanmaz benim yüreğim. Neyseki ıstteyim bi şey olsa direk dalarım vallaa

Bak şimdi bu yazdıklarımızı görünce yine sevinecekk,siziseviyorum dicekkkkkk.
bizde ona bizde seni seviyoruzzzzzz dicez yani sen benim yerimede dersin artık.vereliniortak

git kızını yıka bende çıkayım artık Mehtabım. Yolcu yolunda gerekkk,birazdan çıkarız. wc işlerinide halledeyim. Sabaaha kadar uyuyamam canım çıkar valla

derim tabi sevgimizden şüphesi yoktur.burdaki herkes prensesi çok seviyor
sevmeyen ölsün diycem onada üzülür(

iyi akşamlar ablacıgım yolun açık olsun güle güle git gel
kendine iyi bak
bu akşam form çayı içmedin demidelikafadulden

canim ya, neden büyükler cocuklarina yüklenirler ki bosandiktan sonra?... ben cok sevdigim bir insanin böyle yüklenmeler sonucu cöküsünü gördüm...cok iyi, cok zeki, cok düsünen bir insandi ki zaten daha cok hersey üzerine kafa yoran, düsünen insanlar böyle sorunlar yasarmis... bazen düsünmek bizi yipratiyor be canim, en azindan baskalarini ve dediklerini düsünmek... biraz da kendini düsün artik, bunca zaman yapmadiysan bile artik yap, onlar hala görmedilerse bunu göster onlara... gözlerinin icine sokman gerekse dahi seni ve yasadigin ruhsal dalgalanmalari görsünler, kendilerini toparlasinlar, sana destek olmayi ögrensinler artiklmaz:

kimse girmemiş, hafta sonu ya geziyolar tabiii, bak bana delimiyim ne,yolda bile dalıyom kızzzz,sevdim ben bu otobüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…