Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimo baci kopamiyor burdan, eee ne de olsa zor be canim ev sahibi olmakzemuszemus
selenimocum, iyi yolculuklar, iyi tatiller diliyorum canim sana, ben yokken yazdiginiz mesajlarin henüz hepsini okuyamadim ama en azindan tatile cikacagini anladimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kimse girmemiş, hafta sonu ya geziyolar tabiii, bak bana delimiyim ne,yolda bile dalıyom kızzzz,sevdim ben bu otobüsü

vallahi yok be kizim senin gibisi...cidden alemsin:1shok:
bi de teknolojiden anlamadigini iddia ediyon, ya bi de anlasan...napardik biz o zaman?sırnaşık şey

ama çok yavaşş bi saat bekletiyo benim gibi canı tez insan için iyi deiğl çkıyorum bennnnn, bu arada köprüye geldikk, size naklen yayın yapıyorum be

meltoş geriden geliyo kızzzzz sen buraya gelene kadar ben bursaya varacammmmm,sana bi korna çaldırayım bariiiiiidelikafadulden

meltoş geriden geliyo kızzzzz sen buraya gelene kadar ben bursaya varacammmmm,sana bi korna çaldırayım bariiiiiidelikafadulden

hahahah selenimo cokkk svindim yetişemedim diye üzülmüştümmm....hayırlı yolculuklar deli tatalanın ablası:)telim caldı..anlasana:)

ben yokken meltem aratmaz delilikte beni,
Gözdeeeeeee kız bak sizin için ne zorluklara katlanıyom, otobüs tepelerinde laflamaya çalışıyorum valla kocamı aramadım buraya daldım hatunlarrrrrrr.
anaaa altımdan gemiler geçiyoooooooooo

hem sana yetisemedigi cin üzülüyo, hem de sen gelince yazmiyo...melteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!! kiz selenimo geldi kiz! bi bu tarafa bak da gör yavdelikafadulden

tabikineeee...ablam görevi aldımm...:)yahuuu bende balıkesire gitcem 3 ünde..sevgülümlen buşuşcam daaa:)bende bugün netten ayvalıktaki otellere bakıyodummm..dedim ki içimden belkide selenimoylaa karsılaşırızzz ama ifadeleri tam net bilmediğimiz için selamsız gecremişiz dedim:)

hahahah selenimo cokkk svindim yetişemedim diye üzülmüştümmm....hayırlı yolculuklar deli tatalanın ablası:)telim caldı..anlasana:)

hee anladımm sen şimdi yatağa yatmışsındır,ayaklarıda duvara dayadın başladın konuşmaya demiii, kız onla habire konuşuyon bak beni göremicen kızzz
allaaa herkes biyerlere gidiyo yahu valizi alan çıkmış bide kriz var diyolarr

kız kaçamakmı yapçan delüüüüüüü,
ayvalığın içinde kalcak halin yok. ya cundaya gidecen,yada sarımsaklıya kızzzzzzzz.
annene sölerim bak, yok yok halana sölerim vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…