Selenimo ve Cankularyla her telden

kuşum bekledim bekledim kimse gelmediii bende nöbeti misafire devretmiştimm..beklemmişmi hainnnn

ilknur teyzoşum cok dondurma mı yiyo yoksa anası gibi:) yaz gribi uzun sürmez endişelnemeee...onu iyi edicek en iyi sey onu mutlu etmekkk,,bi hedayemi alsak napsak velede:)

hıı evet yaaa balıkesirdede caklılı kalabiliriz
hiçbiyerde yer bulamıyorumm
pahalı bişyde istemiyozz
malum ben hala baba parası yiyorum:)
acentaları arıyorum geceden beri

hıı evet yaaa balıkesirdede caklılı kalabiliriz
hiçbiyerde yer bulamıyorumm
pahalı bişyde istemiyozz
malum ben hala baba parası yiyorum:)
acentaları arıyorum geceden beri

hm olmazsa direk gidin kıs öyle daha ucuz bi yer bulabilirsiniz

meltem ben gıda firmasındayım cnm geçende yazdık mehtapla seni istemeye gelirken çikolatalar benden diye heheh neli seviyosuun bakeem

canım annem bahceye cay içmeye indi yalnız canı sıkılıyo heralde bana seslnip duruyo:)bende ineyim bi yanına:)gel sende cay içmeye surda 1saat nolcakki:)

hahahah çamfıstıklıya hayır demem..ayyy sen cikolatalrın içindemisin heppp....bi de diet yapıyoz zor işin vallaaaa:) siz gelinde çikolatasız gelin boşver ben size burda ısmarlarım:)

ilknur teyzoşum cok dondurma mı yiyo yoksa anası gibi:) yaz gribi uzun sürmez endişelnemeee...onu iyi edicek en iyi sey onu mutlu etmekkk,,bi hedayemi alsak napsak velede:)
büyük oğlan iyileşti ama az bi öksürük var kesilsin bekliyoruz cuma gidicez yeni ameliyat günü almaya
küçük atewşlendi ölle aniden akşam ama iyi şimdi uyuyo klimaları da açtım serin ev odasında uyuyo ateşlenmezse bugün kurtardı paçayı dr bişeyi yok dedi diş çıkaracak azılardan das olabilir benimki biraz limoni diş çıkarırken
bende top gibi çocukların elinde hop ona bakıyorum hop buna işte
ama mutluyum çok şükür yine dünkü gibiiiii
yok cnm bankacı değiliim dila bankacıymış :s
ah kuzum huzur içinde uyu senn
mekanın cennet olsun inşallah:Saruboceq:
özlüyorum seni bebem:sinifsinif::gitme:

canım annem bahceye cay içmeye indi yalnız canı sıkılıyo heralde bana seslnip duruyo:)bende ineyim bi yanına:)gel sende cay içmeye surda 1saat nolcakki:)

kaytarmaya bahane arıyorumm zaten hehehe
hemenciik geliiim cnm =) sende gel kuzum komşuyuzz neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…