Selenimo ve Cankularyla her telden

canlarim bu urun icin ne dersiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/zayifl...ght-smart.html (One A Day Weight Smart)
veniba antideprasan istahim acicak diye bu yeni vitamin cikmis eczanede gordum icinde ekstra krom ve yesil cay varmis bitane aldim icin almistane var iki aylik gunde bitane tok karnina iciliomus sizce istahimi dengelermi acaba fistiklarim?yarin icmeye baslicam icinde bisurude vitamin var zaten zayiflama ilaci deil vitaminmis umarim ise yarar bi inceleyip yorum yaparsaniz cok memnun oluru canimciklarim

prenses gülüm,verdigin web adresi açılmıyor ama ,kendi sayfasından tekrar bakarım.
krom tatlı ihtiyacını keser,yeşil çayda başlı başına saglık deposu .zaten az yiyorsun bunlarda dengeler diye düşünüyorumzemuszemus

misafir selenimo hayranıymış,ablacıgımız tatile çıkınca oda girmez oldu.bizler açmadık galiba:jeyyar:

canim benim sukur kavusturana bitanem nasilsin>/>insallahh keser bitanem cok korkuyorum istahim acilip yememe engel olamayip kilo alcam diye bitanemmm

canim benim sukur kavusturana bitanem nasilsin>/>insallahh keser bitanem cok korkuyorum istahim acilip yememe engel olamayip kilo alcam diye bitanemmm

korkma gülüm lw topiginin en iradelisi sendin unutma herkes bir şekilde bozdu ama sen hem diyetini hemde sporunu hiç aksatmadın.:lepi:

korkma gülüm lw topiginin en iradelisi sendin unutma herkes bir şekilde bozdu ama sen hem diyetini hemde sporunu hiç aksatmadın.:lepi:

canim benim valla burda spor yapamiorum bugun sakizli muhallebi ikindide dort galete dort petibor biskuvi yedim canim ((yalniz olunca daha dikkat ediommm

capopuyorumnanaktanpucino için saol canım içmiş kadar oldumm
bu günkü yediklerin çok değil ,reglin yakınya ondan iştahın açılmış gibi geliyor sana ilacına başla reglinde bitsin bak bakalım kaç kilo çıkacaksın ozamanda içerim bir kahveni

yarasinn afiyet seker olsun kaymaklimm benim insallah karsiliklida iceriz banada oyle gelio canim onucunde regl olcam sanirim ondan artti istah bakalim nolcak tatliskom senin keyifler nasil?

ben iyiyim gülüm annemler geldi mutluyum huzurluyum yalnızlıktan kurtuldum.
benim küçük kız ne kadar yoruyormuş beni 3gündür valla rahatım.annemlere sardımmm

ben iyiyim gülüm annemler geldi mutluyum huzurluyum yalnızlıktan kurtuldum.
benim küçük kız ne kadar yoruyormuş beni 3gündür valla rahatım.annemlere sardımmm

iyi olmana cok mutlu oldum tatlim benim allah bu mutlulugunu huzurunu hic bozmasin canim benim gozun aydinnn sekerimm

kıslar ben geldim ama çıkıcam hemencik oğlan uyucak
çok uykusu geldi eşimde geldi az evvel
duşa girdi bayılmış sıcaktan
tatlıla çok güzel yaaaa
canım çekti valla yanınada caramelli latte
mehtabım prensesim paslaşamadık bugün şekerler öpüyorum sizii

canim benimm hosgeldin carammellii lattemm bak sen seviosun diye sana caramellii frapicon serin serin icersin bitanemm yaninda bi tatli ohhhhh iyi gelir bende cok ama cok opuyorummm ilknurum guzeller guzelimmmm

bu gün sabahtan beri profitrol canım çekiyordu annem yaptırmadı sabahtan ilk işim çikolatalı bir tatlı yapmak olacak:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…