Selenimo ve Cankularyla her telden

şimdi onu gaza getirdim koşu bandında koşuyor,gerçi o benden zayıf ama yinede heveslendi

bahanede ii olmuş cnm.
oysaki sen onların hep orda durmasını istiyodun dimi :roflol:
epeyce misafirin geldi galiba

evte canım annem ,kız kardeşim geldi yarında diger kardeşim ve bebegi gelecek.saz arkadaşlarımı topladım anlayacagın

evte canım annem ,kız kardeşim geldi yarında diger kardeşim ve bebegi gelecek.saz arkadaşlarımı topladım anlayacagın

oh ne güzel şimdi tüm özlediklerin yanında olcak cnm hazırda bide iyice de incelip zayıflamışssın senden mutlusu olmas valla

ben yavaştan masayı hazırlayayım
ara ara girmeye çalışacagım,kendine iyi bak gülümm

cnm zaten yeterince telaşe yapıosun koşturuyosun spor yapmış sayılırsın
valla ben bu ara hiçbişi yapmıyorum bazen arada yürüyüş yapıyorum ama pek bi kilo veremedim

valla sen birazcık gitsen iyi olur bence
sonra dönersin bodruma yine acık izin ver kendine be gülüm
bende sana kıyamıyorum valla
canım benim herkesi düşünmekten kendini düşünemiyosun
sen tek çocuksun herhalde başka yardım eden de olmadığına göre
kuzucum fedakar arkadaşım benim
Bu iyiliklerinin karşılığını Allah san kat kat versin inşallahopuyorumnanaktan

ilknurcum oğluşumun ameliyatının ertelendigine sevindim ALLAH ın izniyle ameliyatada gerek kalmayacak:teytey:özledim kuzum seniii

Valla iyi oldu mehtapım
Böyle en azından yazı düzgün geçirecek çocuk
Bazen böyle durumlarda olmaktan yırtan çocuklar da var dedi dr.
Nasip hayırlısı olsun kuzum:Saruboceq:
keyifler yerinde herhalde dimi canım
Aman kardeşler annen hasret giderin kuzum bol bol

Kız mailin aklımı aldı ama çok güldüm benim oğlan havaya uçtu:sm_cool:
korkudan
Bende kocama yolladım bakalım açarsa kesin arar ama:roflol::roflol:
bugün yoğun açmaz herhalde
Neyse canım denk gelirsek görüşürüz tekrar öptüm

annem kilo verdigime şaşırdı çok sevindi o beni 80lerde gördüydü kameradan görüşüyorduk ama bu kadar incelmeme sevindi

kızım şaşırır tabi okadar kilo verdin
biz farketmiyoruz kendimize bakınca ama uzun zaman görmeyen şaşırıp kalıyo
ben gitsem bursaya şimdi şok olurlar
59 kg ken gittiydim kasımda
yani keyfini sür zayıflığının canımcım

Son düzenleme:
ben yavaştan masayı hazırlayayım
ara ara girmeye çalışacagım,kendine iyi bak gülümm

öğlen yemeğimi aferim kıs iyi hizmet var
ben pek yemiyorum öğlende bişeyler
kiraz yedim yemek niyetine saplarını kurutaryım bari:roflol::roflol:
4 gibi sade makarna birazcık
sabah yarım simit penir domates
şimdi bi tane çokoprens yedim pek hoşuma gitti
çoook zaman olmuş yemeyeli demekkicokacimcoook

bii bakiim napıyo cankuşlar dedim ama kimse bişi yazmamış
bende bi taraftan süsleniyorum azcıkın gezeyiim

bitanemm benim denk gelemedik yine tatliskom sorma yanmam azaldi cok az bisey kaldi canim kiraz sapini yapamadim mutfagin yaninda oturuo ne yapiosak goruo karisio o yuzden yapmama firsat yaratamadim bitanem istabulda olsam coktan yapardimda iste burda biraz zorlaniorum saoll gulum sende dikkat et kendine ozledim sohbetini canikom

cnm zaten yeterince telaşe yapıosun koşturuyosun spor yapmış sayılırsın
valla ben bu ara hiçbişi yapmıyorum bazen arada yürüyüş yapıyorum ama pek bi kilo veremedim

sorma canim bende bugunler merdivenleri zor inip cikiorum isleri zorla yapiorum tatliskom

cok haklisin bitanecik ilknurum onumuzdeki hafta demir hapim bitcek yine tahlil olcak artmismi diye ondan sonra ayarlayabilirsem kacmaya dusunuyorum lakin onsekiz temmuzda annemin dogum gunu var onuda gecirip oyle gidiyim diorum canimsinn valla beni dusundugun onemsedigin icin ne kadar mutlu oluom anlatamam canimbenim amin canimm allah hepimizin emeklerini bosa cikarmisin allah hepimize saglik mutluluk huzur versin caramelli lattem benim yerim seni

afiyet seker olsun canim benim bende bugun sakizli muhallebi yaptim ufak bi kase yedim oglen semizotu yedim yaninda salata yedim ikindi cayindada dort galete diort petibor biskuvi yedim cok yemisim dimi?reglim yaklasti istah ondanmi yoksa venibadanmi acildi bilmiom valla canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…