Selenimo ve Cankularyla her telden

sekercim senindemi reglin yakin?benim bi hafta oncesinde gerginlik ve istah artisi baslio tatliskom

kızlar ben geldim ama ışıkları kapatıp kapıyı kitlemiş çıkmışsınız niyyeeeeeeeeeeee
anacım saat daha 10: 30 noluyor ya sabah işemi gideceksiniz erkenden kapatıyorsunuz ben eve bir döneyim görürsünüz 12 ye kadar açık tutucam topiği gelen kapıda kalmasın demi cankuşlar şaka bir yana kızlar böyle uzaktan uzaktan hasret gideren aşıklar gibi oldum aklım burda kalıyor
mehtabın annesi ne yaptı
ilknurumun ufaklığının ateşi düştümü
prensesim hastalardan fırsat bulup rahat bir nefes aldı mı
zoia iş yerinde yemeğini yedi mi
meltem topik gelinimiz balıkesire vardımı
selenimo internet kafelerden topiğe yetti mi
nadin tatilden döndü mü
tontim niye topiğe girmiyor diye
gözde heyecandan gece uyudu mu
aaaaaay burda aklım işte kısacası kızzzzlaaar sohbetinizi çok özlüyorum onun dışında iyiyim ..
hepiniz kendinize iyi bakın ve etrafınızdaki herhangi birine ufak bir iyilik yapın ,mutlu edin, siz de çok mutlu olun iyi geceleropuyorumnanaktan

canimm benim hosgelmissin gulumm valla kimsesiz kaldim topikte canim mehtabim anneciklerinin yanina gitti ilknurumun yavrusunun uykusu geldi kocisi geldi cikti sonrada kimsecikler gelmedi yalniz kaldim burda((( senin iyi olmana cok sevindimm kaymaklim ozluorumm valla senin arada kacamak giriosun ya cok sevindiriosunnn tatlimmmm

ekimim kaçmış yine bize gelmiş ne güzel =) cnmcım bizde senin sohbetini çok özledik
kaçamak durumlar nasıl gidiyo canım yakalanmıyosun inşallah
kendine dikkat et tatlım opuyorumnanaktan

prensesim onlinesın ama geziniyosun sanırım tatlım ben de çıkayım çok uykum geldi
kendine çook cici bak canımcım kafanada tokadan başka bişi takma
(dipnot:resimdeki tatlılar çok güzeldi valla gece gece nasıl canım çekti)
cankuşlarım hepinizee iyi geceler güzel düşler opuyorumnanaktan

selam kizlar,
millet tatile ciktigi icin giremiyor, ben de tatil icin bu tarafa gelen misafirlerden...
kusura bakmayin kizlar ya, misafirlerin yaninda bilgisayara girip sizinle laflayamiyorum. en azindan bi göz atip neden ugrayamadigimi söyleleyim dedim, canlar. ise gidip geldikten sonra esimle otururken takiliyordum size ama evde misafir olunca isler degisiyor iste, onlara göre hareket etmek durumunda kaliyorum. umarim tatile gidenler cok güzel vakit geciriyorlardir, gidemeyenler de evlerinde huzurlu ve mutlulardir. kendinize iyi bakin güzeller, bu gidisle ben sizlerle rahat bir sekilde ancak yaz sonunda görüsebilecegim:gitme: öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

bizim misafirler sicaktan mayisip uyuyakaldilar, ben de firsat bu firsat burdayim ama kimsecikler yok :sinifsinif:

vefallı hatunsun valla ne diyelim
ufaklık iyi maşallah kalmadı ateş
büyük oğlanın ameliyatta ertelendi şimdilik sonbaharda olacak sanırım canım
kendine iyi bak şekerim
biz de özlüyoruz seniiiiopuyorumnanaktan

yaz mevsimi hasret bıraktırdı canım birbirimize
olsun güzelim gönüller bir olsun yeter ki
misafirlerinle iyi hoş sobetler canım
özletme çok kendini öpüldün şekerimopuyorumnanaktan

özledim hepinizi hatuncuklar

bende iş yaptım bugün eşim çalışıyo
birazdan bende dükkana gideceğim
ufaklığın saçlarını kesecek babası
sonrada biraz gezeriz
kendinize iyi iyi iyi bakın cankuşlar

canim benim bende hasret kaldim burda valla subesi yok malesef bodrumda o yuzden bende icemiomm anca resimlerle avunuoz:)

canim benim haklisin misafir varken onlari birakmak olmuo malesef ne kadar giremezsende canimcim aklimizdasin cok yorma kendini olurmu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…