Selenimo ve Cankularyla her telden

ekim, tontim onlarda girmez olmuş.ilknur,zoia, prenses ve ben kalmışızz her birimiz 1er sayfa yazsak günde 4sayfa anca oluyor.
misafir okudu çıktııı.ona kolaylık olduu sırnaşık şey

gözdecim günaydın cnm nasılsın
canım kusura bakma bgn bi cee diyip çıktım. evimdeyim şimdi yrn öğlen gene gitcez tatile hepinizi çok öpüyorum yafru kuşlar

saol anacım. 3 foto daha koyabildim anca hepsini yüksek kalitede çekmiş bizimkiler o yüzden boyutu büyük geliyo anacım bide güzelim ya çekemiyolar kaydirigubbakcemile3

canim ilknurum benim gercekten depresyon kaynagi tatlim kismetse annemin dogumgununu atlattiktan sonra ne kadar sicak olsa allah izin verirse istanbula donmek istiorum yoksa burda ilacta alsam bosuna bi adim ilerleyemiyecem tatliskom oyy kiyamam canimin midesi kuculmus iyice sicaklarda cok yedirmio sende midede kalmadiki tatlim iyice zayifladin artik citirim benim meyva soleni guzelldir afiyet seker olsun fistigim

oy canlarımmm özledim sizleri dün eşim rahatsızlandı onunla beraberdik bu gün sabah doktora gittik yarında sonuçları alıp tekrar gösterecegizz.yarın akşam üzeri anca uğraya bilirimmm

valla bitanecik mehtabim ozledik bizde cok gecmisler olsun gulum hayirdir nesi var kocisinin>insallah onemli bisey deildir canim tekrar gecmis olsun tatlim hayirli haberlerini bekliommmm

bitanemmsinn sen valla canim benimm keske caktirmadan inceden dokundurabilsem ama sonra deli gibi bagirmaya baslar benim el ayak yerden kesilir yine kismetse annemin dogum gununden sonra donus planlarim var bitanem en iyisi donmem valla tatliskomiyiki varsin canim benim

ekim, tontim onlarda girmez olmuş.ilknur,zoia, prenses ve ben kalmışızz her birimiz 1er sayfa yazsak günde 4sayfa anca oluyor.

hakketen canim bu is en cok misafire yaradiii az olunca okuyup kaciverior hemencecik ama kim oldugunu cok merak ediomm

canlarim bugun sabah hastaneye gittik idrar kulturumde ureme cikmadi idrar tahlilimdede lokosit ve bakteri cikmamis sadece bol epitel goruldu cikmis oda bisey deilmis yanmam cok az olsada devam edio psikolojikte olabilir dediler ama yinede antiseptik purinol ve pyseptil verdi bide demire daha devam etcekmisim hemen dolmazmis demir depolari cok sicakti valla pistimm fistiklarimm cokta yoruldum umarim migrenim tutmaz sicaklik ve yorgunluk yaramio bu arada sizde sicaktan bayiliosunuzdur milkshake hazirladimm icelim serinleyelim canimciklarimmm

oy canlarımmm özledim sizleri dün eşim rahatsızlandı onunla beraberdik bu gün sabah doktora gittik yarında sonuçları alıp tekrar gösterecegizz.yarın akşam üzeri anca uğraya bilirimmm
ay çok geç.miş olsun önemli bişeyi yoktur inşallah dikkat derim kuzummm

Valla canım sabah kahvaltıdan sonra dondurma yedim gak guk su içiyoum dıkanıyorum haaa
eve birileri gelince pişen çok oluyo mutfakta yiyosun ne etçen bacımcokacimcoook

ilknurum kuzu çok özledim valla senii,iyi havuza gtmişsin eglenmişsin sevindim dün seni düşündüm midesi nasıl oldu diyyeopuyorumnanaktan
Kuzum bende özledim çoook
midem iyi ama bişey kabul etmiyo içine falza akşam kuzenle konuştuk msnden şoke oldu anaa göçmüşün kızım ne oldu sana dedi
çok şaşırdı 5 kg farketti mini mini bişey oldum:roflol::roflol::roflol:

he valla kolaylık oldu misafire
yazcam diye anam ağlıyo
ama herkes cevap yazıyo birbirine artık
sonbaharda toplaşırız ne edelim iddare edecez bööleee
ay sevsinler taze gelini bakmadım fotolara daha bakıcam aaaaz sonraaaa
eminim süperdirler
miss world gelinimizsin sennnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

deli o be ben kesin tanı koydum ona çatlatmış kafayı valla bak
kendine baksın o yediğine baksın damarları dıkanmış yemekten hala konuşuyooo

ben ne dedim sana çıkmaz bişey boşa evham yapma kuzucum
rahat ol relax ol sinirlendin mi say içinden ona kadar
oyun oyna onunla
söylediklerine sinirlenmiycem kafama takmıycam oyunu faydası olur bak

kıslar özel üye olmuşum yeşil kutuların üstüne mouse getirince öyle yazıyo artıkııın
kutucuklarım artmış emeği geçen herkese teşekkürleeeeerrrr
süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
:dance::dance::dance:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:hooray::hooray::hooray:

aaa kızlar her girdigimde yemek görüyorum.offf aslında yarın ne pişirsemme çare buldumm.kıymalı kaşarlı pidee .yaw bizimkilerin iştahı arttı bunları doyuramıyorum dağ havası yaradı galiba ahali yiyor içiyor ve yatıyor:roflol:
ilknur ben bebek bakmayı unutmuşum bebek 6aylık meve püresi verdim zorlaa,çocuk çok gazlandı,kibrit çaksam uçacaksırnaşık şey

oy prensesim denk gelmedik ama senin için en iyisi istanbul biran önce torunumuda al ve huzura gitt.
sen çok sabırlısın ben kafamda kel,uzun ,iri,göbekli alnı ve şakakları yaşlılık beni olan yaşlı 65-70arası bir adamı canlandırdım .senin söyleyemediklerini ben sayıyorum merak etme kuzumdelikafadulden

ca-nım nbr ya denk geldik nihayet
6 aylık bebek yer meyve püesi güzelim
muz belki tıkamıştır
kabız eder ya
havuç ta gazlı oluy
ama şeftali yapmaz
kayısı da yapar biliyosun
nasılsın kuzum
çok sıcak burası sabah beri cam kapı kapalı klimaların bi biibi bi biini açıyorum
45 derece vardı kesin
bebişi uyutıuyorum

bende sayıyoum meak etmeyin
gözdeyle konuştum msn de akşamüstü pek güzel fotoları
yolladı msn de
harika olmuş
gelinlik süper
:hooray:

kuzum iyi işte koşturuyorum kıza muzla kayısıyı karıştırıp verdiydim dengelesin diye:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…