canım kusura bakma bgn bi cee diyip çıktım. evimdeyim şimdi yrn öğlen gene gitcez tatile hepinizi çok öpüyorum yafru kuşlargözdecim günaydın cnm nasılsın
saol anacım. 3 foto daha koyabildim anca hepsini yüksek kalitede çekmiş bizimkiler o yüzden boyutu büyük geliyo anacım bide güzelim ya çekemiyolar kaydirigubbakcemile3GÖZDE çok güzel gelin olmuş
kızlar burası yemek sitesi gibi olmuş ohhh ne güzel görüntüler böyleee bayıldımmm tam benlik menüler
ilknurum iştahının olmaması ne güzel benim iştahşakkıdı çoştu annemlere kızıyorum düzenimi bozdunuz diyeee
günaaaydıın caankuşlarr prensesim yine hazırr bırakmışsın kahvaltıyı ama tek başıma yiyememem sizde gelin hep beraber afiyet olsuun
kaydirigubbakcemile3[/QU
canim benim afiyet seker olsun hepinize kaymaklilarim benim sen erkencisin zoiam hemenn yemeye basla sogutmadan cicim
Aman ne bakıyon sen ona çok bilmiş dr.
sen ona küçük kase koy bi daha dedi hemde
Sen kalp hastasısın sana yaramaz çok yime diye nasıl ha ha
ne çok biliyo senin depresyon kaynağın o adam kesinlikle
mümkün olduğunca takma kafana diyecem ama sen takacaksın can can
lütfen moralni bozma şeker
sen bize lazımsın
olsun canım ya gönüller bir olsun yeter ki
valla bende sigara böreği yaptım kahvaltıya bugün
3 tane yedim dıkandım ha
mide kalmamış bende anladım
az öncede dondurma yedim meyve şleni bayılıyorum onaaa
oy canlarımmm özledim sizleri dün eşim rahatsızlandı onunla beraberdik bu gün sabah doktora gittik yarında sonuçları alıp tekrar gösterecegizz.yarın akşam üzeri anca uğraya bilirimmm
prensesim şu doktorun eşgalini ver ben dilini törpületeyimm
ilknurun dedigini yap canım sana karışırsa haklısının kalorili kilo almayayım beni düşündügünüz için saol dee sonra ona her verdigin şeyde hatırlat ayy sizde rahatsızsınız sakın dokunmasın biraz az yiyin malum sizin yaş kaldırmıyor gibi inceden gönder.biliyorum yapmazsın ama sen onu düşünüyormuş ayaklarıyla önce lafı sok sonra zıkkımlansınn.
canım benim seni bu manyak adam depresyona sokuyor . ahhh onu bizim ailenin eline vercen kız çenesiyle ben tavırlarımla hallederiz .bulmuş sizin gibi mülayim insanlarıkötükedihüso
ekim, tontim onlarda girmez olmuş.ilknur,zoia, prenses ve ben kalmışızz her birimiz 1er sayfa yazsak günde 4sayfa anca oluyor.
misafir okudu çıktııı.ona kolaylık olduu sırnaşık şey
ay çok geç.miş olsun önemli bişeyi yoktur inşallah dikkat derim kuzummmoy canlarımmm özledim sizleri dün eşim rahatsızlandı onunla beraberdik bu gün sabah doktora gittik yarında sonuçları alıp tekrar gösterecegizz.yarın akşam üzeri anca uğraya bilirimmm
Valla canım sabah kahvaltıdan sonra dondurma yedim gak guk su içiyoum dıkanıyorum haaaGÖZDE çok güzel gelin olmuş
kızlar burası yemek sitesi gibi olmuş ohhh ne güzel görüntüler böyleee bayıldımmm tam benlik menüler
ilknurum iştahının olmaması ne güzel benim iştahşakkıdı çoştu annemlere kızıyorum düzenimi bozdunuz diyeee
Kuzum bende özledim çoookilknurum kuzu çok özledim valla senii,iyi havuza gtmişsin eglenmişsin sevindim dün seni düşündüm midesi nasıl oldu diyyeopuyorumnanaktan
he valla kolaylık oldu misafireekim, tontim onlarda girmez olmuş.ilknur,zoia, prenses ve ben kalmışızz her birimiz 1er sayfa yazsak günde 4sayfa anca oluyor.
misafir okudu çıktııı.ona kolaylık olduu sırnaşık şey
ay sevsinler taze gelini bakmadım fotolara daha bakıcam aaaaz sonraaaacanım kusura bakma bgn bi cee diyip çıktım. evimdeyim şimdi yrn öğlen gene gitcez tatile hepinizi çok öpüyorum yafru kuşlar
saol anacım. 3 foto daha koyabildim anca hepsini yüksek kalitede çekmiş bizimkiler o yüzden boyutu büyük geliyo anacım bide güzelim ya çekemiyolar kaydirigubbakcemile3
deli o be ben kesin tanı koydum ona çatlatmış kafayı valla bakcanim ilknurum benim gercekten depresyon kaynagi tatlim kismetse annemin dogumgununu atlattiktan sonra ne kadar sicak olsa allah izin verirse istanbula donmek istiorum yoksa burda ilacta alsam bosuna bi adim ilerleyemiyecem tatliskom oyy kiyamam canimin midesi kuculmus iyice sicaklarda cok yedirmio sende midede kalmadiki tatlim iyice zayifladin artik citirim benim meyva soleni guzelldir afiyet seker olsun fistigim
aaa kızlar her girdigimde yemek görüyorum.offf aslında yarın ne pişirsemme çare buldumm.kıymalı kaşarlı pidee .yaw bizimkilerin iştahı arttı bunları doyuramıyorum dağ havası yaradı galiba ahali yiyor içiyor ve yatıyor:roflol:
ilknur ben bebek bakmayı unutmuşum bebek 6aylık meve püresi verdim zorlaa,çocuk çok gazlandı,kibrit çaksam uçacaksırnaşık şey
oy prensesim denk gelmedik ama senin için en iyisi istanbul biran önce torunumuda al ve huzura gitt.
sen çok sabırlısın ben kafamda kel,uzun ,iri,göbekli alnı ve şakakları yaşlılık beni olan yaşlı 65-70arası bir adamı canlandırdım .senin söyleyemediklerini ben sayıyorum merak etme kuzumdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?