Selenimo ve Cankularyla her telden

dışarısı sıcak burası ama evler çok srin ,ne gece ne gündüz pencere açmıyorlar azcık balkona çıktılar ayaklarımız dondu diye geri içeri girdiler:roflol:

oy ben kaçırdım msn ne hiç giremiyorum bana gönderdiyse bakayım bir

mn le yolladı maille değil kız
canlı gönderdi yani
muz la kayısı gaz yapmıştır olsun alışsın
benimkine yapmıyodu gazlı bebekse yapmıştır
bende bugün bi sildim süpüdüm öylesine
yemeğim vardı yiyen yok zaten

valla özleştik kuzum
eve dıkıldım dünden beri
dün bi hata yaptım ve dışarı çıktım fenalık geçirdim
bugün tansiyonum sabah yükseldi hafiften
sabah beri iyiyim atık

aman gülüm sen 11den sonra dışarı çıkma,kendine dikkat et kıyamam sana ,açkilimayı dinlen okullar açılınca zaten koşturacaksın azcuk şarj ol:1hug:

dışarısı sıcak burası ama evler çok srin ,ne gece ne gündüz pencere açmıyorlar azcık balkona çıktılar ayaklarımız dondu diye geri içeri girdiler:roflol:

amanın nerdee
hoş bizde cam kapı kapalı oturuyoz ama klima varrrr:roflol::roflol:
dışarısı resmen fırın
balkonlar klima motrlarından 55 derece oldu bugün derece koydum

aman gülüm sen 11den sonra dışarı çıkma,kendine dikkat et kıyamam sana ,açkilimayı dinlen okullar açılınca zaten koşturacaksın azcuk şarj ol:1hug:

valla ya fenalık geçirdim dedim ya bayılma falan değil kız meraklanma
ama boğuldum sanki eve geldik bi de çocuklar mız mız oğuzhan çok rahatsız oldu sıcaktan
yıka et onları banyolarda durulmadı nemden

bak sen 3 kutucuktun dört yaptım seninkinleri
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

ben iyice serinlige alıştım galiba ,annemlerinde çok hoşuna gitti bundan sonra yazları burdayım diyor

hakettin kuzum ,emege saygı duyanlarda saolsun duyarsız degiller.sen güzel güzel yaptın onlarda takdir etti:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…