canimm benim haklisin valla sicaktan insanin hali kalmio ama benim istahim bugunlerde yerinde nedense belki reglim yakin ona yoruyorum insallah venibadan dolayi deildir diye dua ediomm canim bugun kahvenin yaninda hani stick cikolatalar var ya etinin nanelisinden yedim iki ufak parcada bitter yedim oglendede balik izgara yedim sonrada uc dilim karpuz yedim umarim abarmamisimdir daha ikindi var umarim iki galeteyle idare edebilirim kuzucukum kalp carpintiininda iyi olmasina sevindimmm aman iyi bak kendine sekerim dogrudur mide kuculdugunde insan hemencecik doyuyo benimde ilac bitince korktugum gibi istahim acilmadi bitek regl donemi oncesi acilio bide doktor uyardi ilac acabilir diye su anda hangisinden dolayi emin deilim ancak reglden sonrada istahim aciksa anlicamki ilac acti ohh ne guzel iyi yapmissin gezmissinnn tatlimmm yerim seni ben
kızlar ben de gideyim bari kimseler yok
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
sohbetinizi özledim hatunlar
bu ara kimse kimseyi yakalayamıyo
herkes saatler sonra birbirine cevap yazıyo
halbuki eskiden dakikalar içinde sayfalaı doldururduk
özledim o günleri
inşallah sonbahara herkes toplaşır
öptüm sizi cadılar
anacım bak demedi demeyin misafiriniz gene takip sürecinde benim aklıma biri geliyo ya du bakalım
hadi hayırlısı iyi çıkar sonuçların eminim ben
hastalıklara fazla kafa yormayacaksın canım
oh sanada afiyet şeker olsun abartmamışsın
merak etme olur öyle her yediğini kötü düşünme
daha doğrusu herşeyi iyi tarafıyla düşün göreceksin faydası olacak
Dondurma ve pasta süper görünüyo
dondumaya dayanamam biliyosun evde az kalsın hemen bitmeden yenisi girer deep feeze
Canım benim çok tatlısın ben seni yerim haaaaam diyeee
Prensesim ruh halini sevdim meleksin sen a.s.
kanatsız meleğimizsin bebeğimizsin:sm_cool:
seni de gözde gibi gelin ederiz inşallah:Saruboceq:
aynen öyle olmuşş cnm bakayım dedim siz çıkmışsınız
ya yanlız gözde çok güzeel geliin olmuşş dimi maşallaah
hadi bende tek başıma kalmayayım öpüyoruum sizi ii gececiklerr opuyorumnanaktan
canlarimm kahvaltiya gozleme yiyelim afiyet seker olsun bitanelerime
Aman ne bakıyon sen ona çok bilmiş dr.insallah bitanecik ilknurum benim gecen gun uvey babam sinirimi bozdu o yuzden herseyi abartiorum gibi gelio yemek konusunda sakizli muhallebi yedigimi gordu oysa ona buyuk kase bana ufak kaseye koymustum sen yeme dedi bu cok kalorili sana yaramaz dedi moralim bozuldu haliyle zaten oldum olasi rahat yemek yiyemem yaninda neyse caninizi sikmayim bu konularla sizin canimsin sende tatlillar tatlisi bal kaymaksin bende seni citir citir yerim zaten citir oldun senn artikk bitanemm:)))
olsun canım ya gönüller bir olsun yeter kiaynen öyle olmuşş cnm bakayım dedim siz çıkmışsınız
ya yanlız gözde çok güzeel geliin olmuşş dimi maşallaah
hadi bende tek başıma kalmayayım öpüyoruum sizi ii gececiklerr opuyorumnanaktan
valla bende sigara böreği yaptım kahvaltıya bugüngünaaaydıın caankuşlarr prensesim yine hazırr bırakmışsın kahvaltıyı ama tek başıma yiyememem sizde gelin hep beraber afiyet olsuun
kaydirigubbakcemile3
MEHTABIM nerlerdesin kuzum özledim seniiiii
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?