Selenimo ve Cankularyla her telden

hadi hayırlısı iyi çıkar sonuçların eminim ben
hastalıklara fazla kafa yormayacaksın canım
oh sanada afiyet şeker olsun abartmamışsın
merak etme olur öyle her yediğini kötü düşünme
daha doğrusu herşeyi iyi tarafıyla düşün göreceksin faydası olacak
Dondurma ve pasta süper görünüyo
dondumaya dayanamam biliyosun evde az kalsın hemen bitmeden yenisi girer deep feeze
Canım benim çok tatlısın ben seni yerim haaaaam diyeee

Prensesim ruh halini sevdim meleksin sen a.s.
kanatsız meleğimizsin bebeğimizsin:sm_cool:
seni de gözde gibi gelin ederiz inşallah:Saruboceq:

Anaa gözde gitmişin kuzum
koncan mı geldi kızzz
hadi afettim seni yeni evlisin
işin çoktursırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:

kızlar ben de gideyim bari kimseler yok
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
sohbetinizi özledim hatunlar
bu ara kimse kimseyi yakalayamıyo
herkes saatler sonra birbirine cevap yazıyo
halbuki eskiden dakikalar içinde sayfalaı doldururduk
özledim o günleri
inşallah sonbahara herkes toplaşır
öptüm sizi cadılar

aynen öyle olmuşş cnm bakayım dedim siz çıkmışsınız
ya yanlız gözde çok güzeel geliin olmuşş dimi maşallaah
hadi bende tek başıma kalmayayım öpüyoruum sizi ii gececiklerr opuyorumnanaktan

insallah bitanecik ilknurum benim gecen gun uvey babam sinirimi bozdu o yuzden herseyi abartiorum gibi gelio yemek konusunda sakizli muhallebi yedigimi gordu oysa ona buyuk kase bana ufak kaseye koymustum sen yeme dedi bu cok kalorili sana yaramaz dedi moralim bozuldu haliyle zaten oldum olasi rahat yemek yiyemem yaninda neyse caninizi sikmayim bu konularla sizin canimsin sende tatlillar tatlisi bal kaymaksin bende seni citir citir yerim zaten citir oldun senn artikk bitanemm:)))

Prensesim ruh halini sevdim meleksin sen a.s.
kanatsız meleğimizsin bebeğimizsin:sm_cool:
seni de gözde gibi gelin ederiz inşallah:Saruboceq:

canim benim ayy ayy simariyimm azicikkk:)))amin canimm insallahh gonlume gore biri karsima cikar bende kendi ailemi olusturabilirim tatlim

evet canim masallahi var allah nazarlardan saklasin guzel gelinimizi sanada iyigeceler tatli ruyalar bitanem

canlarimm kahvaltiya gozleme yiyelim afiyet seker olsun bitanelerime

günaaaydıın caankuşlarr prensesim yine hazırr bırakmışsın kahvaltıyı ama tek başıma yiyememem sizde gelin hep beraber afiyet olsuun
kaydirigubbakcemile3

Aman ne bakıyon sen ona çok bilmiş dr.
sen ona küçük kase koy bi daha dedi hemde
Sen kalp hastasısın sana yaramaz çok yime diye nasıl ha ha
ne çok biliyo senin depresyon kaynağın o adam kesinlikle
mümkün olduğunca takma kafana diyecem ama sen takacaksın can can
lütfen moralni bozma şeker
sen bize lazımsın

olsun canım ya gönüller bir olsun yeter ki

günaaaydıın caankuşlarr prensesim yine hazırr bırakmışsın kahvaltıyı ama tek başıma yiyememem sizde gelin hep beraber afiyet olsuun
kaydirigubbakcemile3
valla bende sigara böreği yaptım kahvaltıya bugün
3 tane yedim dıkandım ha
mide kalmamış bende anladım
az öncede dondurma yedim meyve şleni bayılıyorum onaaa

oy canlarımmm özledim sizleri dün eşim rahatsızlandı onunla beraberdik bu gün sabah doktora gittik yarında sonuçları alıp tekrar gösterecegizz.yarın akşam üzeri anca uğraya bilirimmm

GÖZDE çok güzel gelin olmuş
kızlar burası yemek sitesi gibi olmuş ohhh ne güzel görüntüler böyleee bayıldımmm tam benlik menüler
ilknurum iştahının olmaması ne güzel benim iştahşakkıdı çoştu annemlere kızıyorum düzenimi bozdunuz diyeee

prensesim şu doktorun eşgalini ver ben dilini törpületeyimm
ilknurun dedigini yap canım sana karışırsa haklısının kalorili kilo almayayım beni düşündügünüz için saol dee sonra ona her verdigin şeyde hatırlat ayy sizde rahatsızsınız sakın dokunmasın biraz az yiyin malum sizin yaş kaldırmıyor gibi inceden gönder.biliyorum yapmazsın ama sen onu düşünüyormuş ayaklarıyla önce lafı sok sonra zıkkımlansınn.
canım benim seni bu manyak adam depresyona sokuyor . ahhh onu bizim ailenin eline vercen kız çenesiyle ben tavırlarımla hallederiz .bulmuş sizin gibi mülayim insanlarıkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…