kalabalık olunca yeniliyo be cnm anlamadan gidiyo sen yinede aşırıya kaçma senede bi iki kez olucak o kadar
bende ne bilim dökülüyorum valla annemi tatile yolladım biraz bi temizlik yapayım dedim çamaşırları falan yıkadm artık ani hareket mi ne yaptıysam şimdide belim tutuldu
nalet valla annem fıtıktan ameliyat oldu ben şimcik bi kas gevşetici içeyim daha da tutulmadan bnm romatizma var strestenmiş ( bunuda yeni öğrendim stresten romatizmada oluyomuş ) sıkılınca tutulur boynum belim
aaa aceba benimkidemi stresten bana fıtık var dediler. valla dogrudur ben ne zaman gerilsem boynum tutulur boynum öne düşer en az 15 gün çekerimm
tatlimcimm et kesmistir evde voltaren falan varsa iyi gelio boyle tutulmalara canim dinlen bi guzel insallah gecer kotudur onun agrisi kiyamam canima
benimde ne zaman asiri uzulsem sinirlensem boynum tutulur depresyon stres yaparmis valla hersey uzuntu stresten kaynaklanio canim benimm
canim benimm yorma kendini dinlen iyiice tatli ruyalar kaymaklimm
sağol tatlımcanim benim kirkbirkere masallah diyim yavrusunaa saol canim sende yorma kendini lutfennn benimde migrenim tuttu bu kez siddetlisiydi gecmek bilmedi anca duzeldimm valla aman sicaklar yaramioo yorgunlukta cabasi valla sende dikkat et canimin ici tansiyonuna kalbin carpmasina sicaklarda tatlim
sağol canım ya dün iyiydim neyseki fazla yemediğim zaman iyiyim zaten midem mi küçüldü ne azıcık bişeyle doyuyoum vallacanim ilknurum gecmis olsun tatlimm kiyamam sana usutmussun heralde aman soguk biseyler yeme canim sekerli yada balli su ic iyi gelio bulantiya bitanemm
aman canım geçmiş olsun bizim kapıda da yangın su tahliye borusu var bende arada ona çaparım çok ağır demirden bide tam da kafa hizasında bilirim acınııııanacım bi yanım satsınlar diyo bi yanımda satmasınlar çok diyo onlar ne kadar satarsa bnm de o kadar işim çıkıyoo birazcıkın bencillik yapıyorum galiba kaydirigubbakcemile3
bu sabahta böyle somurta somurta çıkıyodum evden ayakkabılarımı giyiyodum bi kalktım kafamıı daaan diye kapının koluna vurdum ahanda allah cezanı verdi dedim uğraşsam oraya vurmayı beceremezdim :dilcikar: hııh banaa
valla mehtabım sorma kötüydüm pztesiilknurum mideyi bozmuşsun oyyy kıyamam sana ,aç karnına içmişsindir sen birayı tabi bozdu mideyi.
kendine iyi bakk topigin neşe kaynagı opuyorumnanaktan
eşim pazar çalıştığı için evdeydi dündün prensesin migreni tutmuş girememiş
ilknur bu gün neden giremedin canımmm sen hasta olmasan muhakkak girerdin merak ettim şimdii
iyiyim şekerler iyiyim merak etmeyinhakketen canimcimm ilknurumun midesimi rahatsizlandi daha cok veya hastalandimi tatlim benim merak ettim bende canimm
ah geçmiş olsun canım benimde belde var sakatlık düzleşme ve disk dejenere olayı var ara sıra ağrıyo tutuyoprensesim iğne yaptıramadım ama hap içtim biraz sonra bitane daha içicem inşallah dahada beter olmadan rahatlarım allahtan boynumda tutulmadı yoksa hiç kıpırdayamazdım
prensesim iğne yaptıramadım ama hap içtim biraz sonra bitane daha içicem inşallah dahada beter olmadan rahatlarım allahtan boynumda tutulmadı yoksa hiç kıpırdayamazdım
cnm dün gecede karşılaşamadık tatlım
sende çık biraz dolaş cnm sabahtan miis gibi bi deniz havası al bnm içinde çeeeek o havayı =)
cankuşlarrım hepimizin günü aydın olsun
sağol tatlım
valla yormuyorum kuzu zaten sıcaktan da pek bişey yapılmıyo
bu günlerde çok sıcak
yemek bile yiyemiyoruz valla
daha iyi gidiyo kalp çapıntısı durumu çok şükür ki
sağol canım ya dün iyiydim neyseki fazla yemediğim zaman iyiyim zaten midem mi küçüldü ne azıcık bişeyle doyuyoum valla
lw nin etkisi geçmedi iştahım artmadı yani
aman canım geçmiş olsun bizim kapıda da yangın su tahliye borusu var bende arada ona çaparım çok ağır demirden bide tam da kafa hizasında bilirim acınıııı
valla mehtabım sorma kötüydüm pztesi
dün iyiydim ama
aynen dediğin gibi aç karnına içtim
bide cips yemeğe alışkın değilim yağlı geldi herhalde
neyse geçti şükür
eşim pazar çalıştığı için evdeydi dün
havuza götüdü bizi sabahtan çıktık evden taaa gece 10,30 da geldik
o yüzden dün giremedim eğlendik valla iyi oldu canımmmm
iyiyim şekerler iyiyim merak etmeyin
canlarım merak ta etmiş kuzular beniii
ama ben gezdim düüüün
ah geçmiş olsun canım benimde belde var sakatlık düzleşme ve disk dejenere olayı var ara sıra ağrıyo tutuyo
ama kilo verd,ikten sonra iyiyim neyseki
KIS BACILAR ANAAA GİRMEMİŞ KİMSECİKLER
ben ezogelin çorba yaptım ondan içiyorum şimdi sabah kahvaltı edemedim canım istemedi
şimdi sıcak çorba içiyorum
cokacimcoookcokacimcoook
cokacimcoookhadi buyun hanımlarrrrcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?