Selenimo ve Cankularyla her telden

tatlimcimm et kesmistir evde voltaren falan varsa iyi gelio boyle tutulmalara canim dinlen bi guzel insallah gecer kotudur onun agrisi kiyamam canima

nalet valla annem fıtıktan ameliyat oldu ben şimcik bi kas gevşetici içeyim daha da tutulmadan bnm romatizma var strestenmiş ( bunuda yeni öğrendim stresten romatizmada oluyomuş ) sıkılınca tutulur boynum belim

benimde ne zaman asiri uzulsem sinirlensem boynum tutulur depresyon stres yaparmis valla hersey uzuntu stresten kaynaklanio canim benimm

kizlar gece sutumuzu icmeden uyumayalim olurmu?hem rahat uyuruz hemde kalsiyum aliriz canlarim benimmm

tatlimcimm et kesmistir evde voltaren falan varsa iyi gelio boyle tutulmalara canim dinlen bi guzel insallah gecer kotudur onun agrisi kiyamam canima

prensesim iğne yaptıramadım ama hap içtim biraz sonra bitane daha içicem inşallah dahada beter olmadan rahatlarım allahtan boynumda tutulmadı yoksa hiç kıpırdayamazdım

benimde ne zaman asiri uzulsem sinirlensem boynum tutulur depresyon stres yaparmis valla hersey uzuntu stresten kaynaklanio canim benimm

öyle cnm aslında çoğu şey bizde bitiyo böyle herşeyi kafaya takınca kendimizi harap ediyoruz.

canim benimm yorma kendini dinlen iyiice tatli ruyalar kaymaklimm

cnm dün gecede karşılaşamadık tatlım
sende çık biraz dolaş cnm sabahtan miis gibi bi deniz havası al bnm içinde çeeeek o havayı =)
cankuşlarrım hepimizin günü aydın olsun

sağol tatlım
valla yormuyorum kuzu zaten sıcaktan da pek bişey yapılmıyo
bu günlerde çok sıcak
yemek bile yiyemiyoruz valla
daha iyi gidiyo kalp çapıntısı durumu çok şükür ki

canim ilknurum gecmis olsun tatlimm kiyamam sana usutmussun heralde aman soguk biseyler yeme canim sekerli yada balli su ic iyi gelio bulantiya bitanemm
sağol canım ya dün iyiydim neyseki fazla yemediğim zaman iyiyim zaten midem mi küçüldü ne azıcık bişeyle doyuyoum valla
lw nin etkisi geçmedi iştahım artmadı yani

aman canım geçmiş olsun bizim kapıda da yangın su tahliye borusu var bende arada ona çaparım çok ağır demirden bide tam da kafa hizasında bilirim acınıııı

ilknurum mideyi bozmuşsun oyyy kıyamam sana ,aç karnına içmişsindir sen birayı tabi bozdu mideyi.
kendine iyi bakk topigin neşe kaynagı opuyorumnanaktan
valla mehtabım sorma kötüydüm pztesi
dün iyiydim ama
aynen dediğin gibi aç karnına içtim
bide cips yemeğe alışkın değilim yağlı geldi herhalde
neyse geçti şükür

dün prensesin migreni tutmuş girememiş
ilknur bu gün neden giremedin canımmm sen hasta olmasan muhakkak girerdin merak ettim şimdii
eşim pazar çalıştığı için evdeydi dün
havuza götüdü bizi sabahtan çıktık evden taaa gece 10,30 da geldik
o yüzden dün giremedim eğlendik valla iyi oldu canımmmm

hakketen canimcimm ilknurumun midesimi rahatsizlandi daha cok veya hastalandimi tatlim benim merak ettim bende canimm
iyiyim şekerler iyiyim merak etmeyin
canlarım merak ta etmiş kuzular beniii
ama ben gezdim düüüün

prensesim iğne yaptıramadım ama hap içtim biraz sonra bitane daha içicem inşallah dahada beter olmadan rahatlarım allahtan boynumda tutulmadı yoksa hiç kıpırdayamazdım
ah geçmiş olsun canım benimde belde var sakatlık düzleşme ve disk dejenere olayı var ara sıra ağrıyo tutuyo
ama kilo verd,ikten sonra iyiyim neyseki

KIS BACILAR ANAAA GİRMEMİŞ KİMSECİKLER
ben ezogelin çorba yaptım ondan içiyorum şimdi sabah kahvaltı edemedim canım istemedi
şimdi sıcak çorba içiyorum
cokacimcoook
cokacimcoook

cokacimcoookhadi buyun hanımlarrrrcokacimcoook

Son düzenleme:

canim benim volterenin jelide iyi gelio aklinda olsun bide kas gevsetici muscolexti sanirim bana ondan vermislerdi acilmisti iyi gelmisti insalla bi an once duzelirsin canimin icin kiyamam sana ben

cnm dün gecede karşılaşamadık tatlım
sende çık biraz dolaş cnm sabahtan miis gibi bi deniz havası al bnm içinde çeeeek o havayı =)
cankuşlarrım hepimizin günü aydın olsun

canim benim dun msnde acilmadi kisi listeniz kullanalabilir durumda deil diye hata verio bugun baktim yine oyle acaba neden tatlim
valla canimm bugun hastaneye gitcektik kulturun sonucunu almaya cikmamis yarin gitcez artik bugun kolumu kipirtaticak halim yok nedense bende anlamadimm saollasin guzelcim seninde gunun aydin olsunnn caniminici

canimm benim haklisin valla sicaktan insanin hali kalmio ama benim istahim bugunlerde yerinde nedense belki reglim yakin ona yoruyorum insallah venibadan dolayi deildir diye dua ediomm canim bugun kahvenin yaninda hani stick cikolatalar var ya etinin nanelisinden yedim iki ufak parcada bitter yedim oglendede balik izgara yedim sonrada uc dilim karpuz yedim umarim abarmamisimdir daha ikindi var umarim iki galeteyle idare edebilirim kuzucukum kalp carpintiininda iyi olmasina sevindimmm aman iyi bak kendine sekerim dogrudur mide kuculdugunde insan hemencecik doyuyo benimde ilac bitince korktugum gibi istahim acilmadi bitek regl donemi oncesi acilio bide doktor uyardi ilac acabilir diye su anda hangisinden dolayi emin deilim ancak reglden sonrada istahim aciksa anlicamki ilac acti ohh ne guzel iyi yapmissin gezmissinnn tatlimmm yerim seni ben

oohh afiyet seker bal olsunn canimm valla cok guzel gorunuyo hemen bende baslayim icmeye eline saglik bitanem

ccanimciklarim daha gelmemissiniz gelenler yemeye baslasin hemen enfes gorunuyo hemde hafif:)))

anacım bak demedi demeyin misafiriniz gene takip sürecinde benim aklıma biri geliyo ya du bakalım

kıs yakaladım seni taze gelin
çok güzel olmuşsun bebekler gibisin maşallah
gördüğümde ay yavrum demişim
gözüm yaşardı ben gelin göünce ağlayasım gelir mutluluğunu hissederim sanki
ben çok mutlu bi gelindim herkesin o mutluluğunu hissederim sanki canım benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…