Selenimo ve Cankularyla her telden

Canim ilknurum tanin cok dogru burdada taniyan herkes adini deli doktora cikarmis sorma canim bide burda milletle kavga ediodu cok kalp krizi gecirmeden once millet bahcesindeki otu bicer agac budar bizim deli gider kavga ederdi ne kesiosun diye sorma sen bizim burdaki bahceyi gorsen alt kattan tum manzaramiz kapandi agaclarin otlarin icine gomulduk iyi hosta kurumus agaclari dallari bile budamio oramiz buramiz cizik icinde bahceden gecerken bisey denmio deli gibi bagrioo valla neyse canini slkmiyimm tatlimm kismetse ay sonuna dogru istanbulda soluk alcam allah izin verirse senin keyifler nasil caramelli lattem benim ayrica meyve solenli dondurmam benimm

ayy hakketen bitanem denk gelemedik canimin ici cok dogru diosun torununu alipta istanbula ucmak en iyisi kismetse ay sonuna dogru dusunuyorum allah izin verirse bitanem sabir kupu olduk senelerdir tatlimm sorma annemi dakka oturtmaz onu getir bunu getir annem olmayinca bu sefer bana herseyi ayagina ister ilacini bile almaz biseyi kaybetse hemen bizden bilir bagirir cagirir bide sabit fikirli dogru bile olsa o sey sabit fikrinden asla vazgecmez kabul etmez dogruyu sen nasilsinn bitanemmm

kızlar merhaba nasılsınız yaramaz bir durum yoktur inşallah Allah kısmet ederse bu pazar eve dönüyorum pazartesinden itibaren topikte iş başındayım he he he savunun kızlar geliyorum topiğe yettim gariiii....

canimm benimm sulltanlar sulltanimm valla cok sevindimm canim sen gelene kadar gunler gecmez artikk allah izin verirse sana kavuscazzz tatlimm benimmm prenseste patilerinle oleyy dioooo:))))))))cok optumm kaymaklim

ekimim kaçmışsın yine yakalanmadın dimi kıs
kızlar giremedim 2 gündür söylemiştim belim tutuldu diye evde dinleniyorum bakalım geçer inşallah

ooyyy tatlim benim gecmis olsunn sirdalut kas gevseticisi yada muscolexte iyi gelir tatlimm volteren jel bide aman dinlen canim dikkat et kendine kuzum

canimm benim sorma bugun hic gelemedimm ama hep aklimdaydiniz misafirimiz vardi onlarla ilgilendimm cokta yoruldumm asiri sicakti burasi sekerimm bayilcaktim nerdeyse canimminn icisin ici canim benimmm oohh ellerine kollarina saglikkk cok guzelll menu olmus hemen yemeye basliyimm barii canimmm benim

guzeller guzellerimmm kahvaltiyi ben hazirladimm uyaninca hemen oturun masaya olurmu bitanelerimmm

kizlar kalvaltinin yanina taze portakal suyunu unutmusum hemen hazirliorumm enerji versin tatlilarima

kimse beni merak etmemiş bi ekim yasmış :çok üzgünüm:
oynamaktan ayaklarım patladı falla döktüm kurtlarımı ama delikafadulden:teytey::dance:

canım ya peri kısları gibi olmuşsunnn....merak etmezmiyizzz...bayıldım fotona:) ömür boyu mutlu olun mimikleriniz olsun insallahhh

hepinizi cok ösledim..prensesim gelmişsinn ben farketmedimm bugün yolculuk yaptım ya kafa bi dünya:) kayınanam,ilknurum,ekimim selenimom,prensesim,zoiacım,gözdedcim tontişimm hepinizeee huzurlu uykularrrr...yeni güne huzrlu başlayın insallahhh:) ben bi gezdim valla kıçm yer görmedi,,,cok yoğun bi hafta gecirdimm..ama sizi unutmadım oralarda böle pc olsaydıdaaaa çok yazasım gelmiştii ama yazamadımm ühü ühü yarında günü birlik bursayaa gidip gelicem...onsan sonra bekçiliği kimseye kaptırmıycammm....hepiniz o kadar içtensiniz kiii sizi daha hiç görmeden özeyebiliyorum::))) ama hepinizin bi resmi var beynim de:)))gözde ve ilknur hariççç onların resmini gördümmm afet hatunlarımmm öpüyorum hepiniziiii::)))

günaydın kızlar benim oğminik oğlan bugün yemek yememe krizine girdi sabah beri hazırlamadığım şey kalmadı
sinir oldu
neyseki yedi şimdi bişeyler
meltem hoşgeldin kuzum nasıldı tatil
pensesim boşver şu adamı kelimelere bile dökmeye değmez kuzum salla
kahvaltı süperdi valla teşekkür ederim ama bu saate kadar oğlanla uğraştım şimdi yerim artıkın
öptüm

canim meltemimm kiyamam sana bu sicakta yolculuk felakat valla dinlen bi guzel simdi tatlimcim oh ne guzel gezmissinn deisiklik olmus sana guzelcim valla bende canim ozledim sahsen tanismadik ama hayatimda hepinizin bi yeri var gun icinde aklimdan geciosunuz gunu birlik bursaya gidiomusun iyi yolculuklar bebiskom gelmeni sabirsizlikla bekliorum cok optumm coookkk

canimm benimm demek oglusun yemek yememe krizine girdi yavrum sicaktan etkileniodur kiyamam ben ona ama yerim onu:) oh neyse azda olsa yedigine sevindim benim icin oglusunu op tatlimm haklisin konusmaya bile degmezz bugun yine hava acayip sicak dikkat et guzelcimm meyva solenim cok optum

KIZLARRRRRRRRRR SELAMMMMMMMMMM
HEPıNıZı ÇOOOOOOOKKKK ÖZLEDıMMMMMMM:
VALLAAAA AYAĞIMIDA KALDIRMADAN DıYORUM BAK
Okumaya çalıştım ama olacak gibi değill, tabi konuları kaçırdığım için anlamadım pekk,
özleyen cankuşlarım hepinize teşekkürler,,
unutmadım kızlar sizi
burda aynı şeyler ne olsun ye iç denize git başka bişey yok,
diyet falan kalmadı bende sadece her gün yürüyüşüm var, tabiki kiloda veremedim. yani ikinci kutum boşa gitti valla yazık parama acıdım yaw.
prensesimi tebrik ediyorum hapın hakkını verdi,
yine baba müsveddesiyle problem yaşamış herhalde pek anlayamadım,konuyu bulamadım çünkü.
PRENSEEEESS artık sayenizde düzelecem lafından bıktım,
artık kızlar değişime başladım, düzeliyoum de, tepkilerini yaz artıkkkkkkkkkkk
kızlar bütün gücüyle sana destek olmuşlar sağolsunlar, sende artık karşılığını ver
Hadi bakalım bir dahaki girdiğimde çok şükür diyeceğimiz yazılarını görmek istiyorummm.
ılknurum, mehtapım, zoicım, topiğin delisi meltoşummmm, taze gelin gözdemmmmm
hepinizi öpüyorummmmmm,
GÖZDEE görmeyeli tavuk olmuş kız meltoşşşş, darısı başınaa
canlar bende burda aslında sıkılmaya başladım ama ne yapacan, çocukların hatırınıa, burda dert babası oldum, arkadaşım çok bunaltıyo beni her gün ,ama her gün onu dinliyorum, bu günde başka bir dertli arkadaşım gelecek bana yatıya varın siz düşünün benim nasıl tatil yaptığımııı.
o yüzdennnnnnnnnn
burada dertli kimse istemiyorum kızlarrrrrrr,
mutsuz kimse de istemiyorumm.
Prensessss lütfen silkelen artıkkkkk.
Hepinizi KOCCAAAAAAAMMMMAAAANNN ÖPÜYORUUMMMMkaydirigubbakcemile3a.s.

yavruşlarr topiğn reytingini düşürmeyinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…