kimsecikler gelmemiş masayı sildim süpürdüm
ona göre gelenlere bişey kalmadıııı
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
aman aman ne güzel bir günmüş
selenimo ablası gelmiş,gelinim meltem gelmiş ,ekim pazartesi evindeymişşş ohhh
ilknurum gezmelere gidecekmiş
prenses birbirinden güzel sofralar hazırlamış maşallah
prensesim,ilknurum,zoiacım ,meltemim kızlar yoksunuz hepiciginizi öpüyorumm
canım benim hepimiz toplanıyoruz hayırlısıylaaa...bütün kıslar toplandık toplandık:))
aynı şeyleri bende hissediyorum tatlımmm değerlisiniz benim için onu biliyorummm..içimi belkide bu kadar net ilk size açıyorummm...hersey cok güsel olacak cokkk.... hayatta hala beni anlayan insanlar kalmışkenn...önümüz cok acık bebişkommm
cankuşlar nerdesiniz yaww
ilknurum ayvalıga gittin mi neden girmedin?
prensesim pazar kahvaltın nefis olmuş ellerine saglık,alıştırma kız her pazar kahvaltı isterimzemuszemus
meltemimm offf dagıtıp gelmişsin maşallah ohh yarasın gelinime
zoia nerdesin kuzum sen belin iyleşmedimi daha
kıslar ben geldiiimm artıkın güzel yuvamdayım :)) ama şimdik yorgunum yrn gelirim konuşuruz bol bol öptm hepinizi ii geceler muuckkss
hepinizi cok ösledim..prensesim gelmişsinn ben farketmedimmbugün yolculuk yaptım ya kafa bi dünya:) kayınanam,ilknurum,ekimim selenimom,prensesim,zoiacım,gözdedcim tontişimm hepinizeee huzurlu uykularrrr...yeni güne huzrlu başlayın insallahhh:) ben bi gezdim valla kıçm yer görmedi,,,cok yoğun bi hafta gecirdimm..ama sizi unutmadım oralarda böle pc olsaydıdaaaa çok yazasım gelmiştii ama yazamadımm ühü ühü yarında günü birlik bursayaa gidip gelicem...onsan sonra bekçiliği kimseye kaptırmıycammm....hepiniz o kadar içtensiniz kiii sizi daha hiç görmeden özeyebiliyorum::))) ama hepinizin bi resmi var beynim de:)))gözde ve ilknur hariççç onların resmini gördümmm afet hatunlarımmm öpüyorum hepiniziiii::)))
KIZLARRRRRRRRRR SELAMMMMMMMMMM
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOKKKK ÖZLEDİMMMMMMM:
VALLAAAA AYAĞIMIDA KALDIRMADAN DİYORUM BAK
Okumaya çalıştım ama olacak gibi değill, tabi konuları kaçırdığım için anlamadım pekk,
özleyen cankuşlarım hepinize teşekkürler,,
unutmadım kızlar sizi
burda aynı şeyler ne olsun ye iç denize git başka bişey yok,
diyet falan kalmadı bende sadece her gün yürüyüşüm var, tabiki kiloda veremedim. yani ikinci kutum boşa gitti valla yazık parama acıdım yaw.
prensesimi tebrik ediyorum hapın hakkını verdi,
yine baba müsveddesiyle problem yaşamış herhalde pek anlayamadım,konuyu bulamadım çünkü.
PRENSEEEESS artık sayenizde düzelecem lafından bıktım,
artık kızlar değişime başladım, düzeliyoum de, tepkilerini yaz artıkkkkkkkkkkk
kızlar bütün gücüyle sana destek olmuşlar sağolsunlar, sende artık karşılığını ver
Hadi bakalım bir dahaki girdiğimde çok şükür diyeceğimiz yazılarını görmek istiyorummm.
İlknurum, mehtapım, zoicım, topiğin delisi meltoşummmm, taze gelin gözdemmmmm
hepinizi öpüyorummmmmm,
GÖZDEE görmeyeli tavuk olmuş kız meltoşşşş, darısı başınaa
canlar bende burda aslında sıkılmaya başladım ama ne yapacan, çocukların hatırınıa, burda dert babası oldum, arkadaşım çok bunaltıyo beni her gün ,ama her gün onu dinliyorum, bu günde başka bir dertli arkadaşım gelecek bana yatıya varın siz düşünün benim nasıl tatil yaptığımııı.
o yüzdennnnnnnnnn
burada dertli kimse istemiyorum kızlarrrrrrr,
mutsuz kimse de istemiyorumm.
Prensessss lütfen silkelen artıkkkkk.
Hepinizi KOCCAAAAAAAMMMMAAAANNN ÖPÜYORUUMMMMkaydirigubbakcemile3a.s.
yavruşlarr topiğn reytingini düşürmeyinnnnnnn
zoia da yokk:)rakip gellin sen nerlerdesin acepppp:) ilknurum nereye gidiyon ben anlamdımm:)zoia kıs bana bide kınık ta calışıyorum dermişşşş:) ben şok tabii:)
evet canimcim yine tum kizlar biraraya gelioruzz oleyyyyyyyyyhihoyyytzemuszemus:teytey:
cankuşlar nerdesiniz yaww
ilknurum ayvalıga gittin mi neden girmedin?
prensesim pazar kahvaltın nefis olmuş ellerine saglık,alıştırma kız her pazar kahvaltı isterimzemuszemus
meltemimm offf dagıtıp gelmişsin maşallah ohh yarasın gelinime
zoia nerdesin kuzum sen belin iyleşmedimi daha
kıslar ben geldiiimm artıkın güzel yuvamdayım :)) ama şimdik yorgunum yrn gelirim konuşuruz bol bol öptm hepinizi ii geceler muuckkss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?