Selenimo ve Cankularyla her telden

aman aman ne güzel bir günmüş
selenimo ablası gelmiş,gelinim meltem gelmiş ,ekim pazartesi evindeymişşş ohhh
ilknurum gezmelere gidecekmiş
prenses birbirinden güzel sofralar hazırlamış maşallah

canim benim denk gelemedik yine tatlim benim insallah yarin denk gelirizz bitanem benim msnde sorun var hala anlamis deil kisi listeniz kullanalabilir deil diye uyari cikio acilmio msnim sizde hic ciktimi boyle bisey opuyorumnanaktan

canimsin benim iyiki lw6090 kullanmisizda birbirimizi tanimisiz valla kenetlendik birbirimize artik hepimiz allah ayirmasin bozmasinn bitanemm

kizlar yatmadan once bi geleyim dedim haliyle kimsecikler yok eger uyuyosaniz insallah hepiniz tatli guzel ruyalar goruyosunuzdur bitanelerim yarin pazar kahvaltisina sicacik taze simide ne dersini fistiklarim pazar kahvaltimiz acik bufe seklinde olsun dedim iyi olmusmu canimciklarim:)

cankuşlar nerdesiniz yaww
ilknurum ayvalıga gittin mi neden girmedin?
prensesim pazar kahvaltın nefis olmuş ellerine saglık,alıştırma kız her pazar kahvaltı isterimzemuszemus
meltemimm offf dagıtıp gelmişsin maşallah ohh yarasın gelinime
zoia nerdesin kuzum sen belin iyleşmedimi daha

kızlar ben bunca kalabalıkta giriyorum aş kolsun sizee nerdesiniz yalnız kaldım:sinifsinif:

inanmıyorum neden kimse girmemiş ,herkesler gezmedemi?
bizimkiler gezmedeler tam zamanı herkes burdadır dedim ama yoksunuz
ilknur ,prenses,zoia,meltem:gitme::gitme:

kıslar ben geldiiimm artıkın güzel yuvamdayım :)) ama şimdik yorgunum yrn gelirim konuşuruz bol bol öptm hepinizi ii geceler muuckkss

canim mehtabim bugun oglen uykusuna bi yattim aksam uyandim sonrada cay saati hazirlanmasi aksam yemegi derken bulasik ti falan anca gelebildim yarin gecikmezse regl olcam onun stresi var sanirim uyudum oglen ama cokta sicakti torununda pisti elimi islatip tuycuklerine surdum ferahlasin diye tatlim senin keyifler nasil mehtabimopuyorumnanaktan

kıslar ben geldiiimm artıkın güzel yuvamdayım :)) ama şimdik yorgunum yrn gelirim konuşuruz bol bol öptm hepinizi ii geceler muuckkss

guzeller guzelim yeni gelinim benim hosgeldin cok sukur hem evinde hemde topic evine kavustun canim balayi nasil gecti tatlim?keyfiler nasil>allah bi omur mutlu etsin birbirinizden ayirmasin insallah guzelcimm

bitaneciklerim sabah kahvaltisina cesit cesit ekmekler yaptim sicacik hepsi afiyet seker bal kaymak olsun tatlilarimm benim

günaydıın canlarım
belimden dolayı bikaç gün yattım evde sabah akşam iğneleri yedim şimdi iyiyim çok şükür
sizi merk ettim bakiim neler kaynattınız

kız rakibem gelmişsiin hoşgeldiin gezdiin bol bol oh bide bronzlaştın bana 1-0 fark attın dimi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

aa ablacıktaa gelmiş topik bekçilerimiz iş başına geçiyo ablam artık merk etme reytingler düşmez sengözlerimebaksanab

zoia da yokk:)rakip gellin sen nerlerdesin acepppp:) ilknurum nereye gidiyon ben anlamdımm:)zoia kıs bana bide kınık ta calışıyorum dermişşşş:) ben şok tabii:)

geldiim canumm azcık yamulmuştum iğneleri yedim yattım dinlendim biyerlerim morardı :kedi: mafoldumben ama olcak o kadar
yavruş kınıkta değilim ben kınık bizim rakibimiz kıs hhe aman duymasınlar kaydirigubbakcemile3

cnm ancaa geldiim tutunca yatırdı beni rapor aldım evde yattım

gözdemm gelinim hoşgeldiin yuvana kavuşmuşsun cnm azcık dinlen sonra bol bol konuşalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…