Selenimo ve Cankularyla her telden

canimm benim seni burda gormek ne kadar guzel bitanecik seleminom valla gozumuz yollarda kaldi seni cok ozledimm canim benim bugun tartildim 57.5 gibi ama oynamalar oluor bi gun 58 baska gun 57.5 sanirim bi iki gune kadar regl olcam onunda etkisi var tatlim tatildesin ye ic eglen kilo veremezsende takma kafana sonucta almamakta cok buyuk basari valla demek yinede dengeli yiyosun zaten yediklerinde gidiodur yuruyus deniz derken bitanem canim benim sorunlu bolgeden kacmaliyimki kendime gelebileyim yoksa ben iyim ben mutluyum desem bi olay yaaratio etkilenmemek elde deil belki ben hassasim etkileniorum aldirmamazlik edemiorum ama sozleriniz telkinleriniz en azindan gunumu kotario kendimi iyi hissetmeme neden oluo allahin izniyle gercekten mutlu olcam bende biliorum biktiniz artik benim bu halimden ama burdan dondugumde sanirim daha iyi olcam tatlim seni cok seviorumm gercekten buranin ablasisin dertlerimizi dinlemekten sende bunalmada canim kendine dikkat et canim prenseste patilerinle sana sariliomur :)bende seni kucaklio ve cok opuommm canim benimmmm

Prensesim tatlım, bıkmak değil de, artık mutlu olduğun haberleini almak istiyoruz, senin ezilmene gönlümüz razı olmuyor tatlım o yüzden bu yazdıklarım,asla sıkıldığımızdan değillll, öptüm senii.

kız hoşgeldin misafirinle gelmişin bak yine
ablam özledim seni çooook
ay kıyamam dert babası oldun demekki
herkes biliyo kıymetini canım benim

canim benim bitanem benim beni bu kadar cok dusunen dostlarim olmasi gozlerimi yasartio yeminlen insan sevdigi insanin hep kotu haberlerini mutsuzluklarini duymak istemio cok iiyi anliorum tatlim benimde sizin bi sorununuz olddugunda uzulurum sevdiklerimin mutlu olmasini isterim o yuzden boyle bana soylemeni cok iyi anliorum iyiki varsinn seleminom bi an once donde guzel sohbetlerinden mahrum kalmayalim caniminici

kimsecikler gelmemiş masayı sildim süpürdüm
ona göre gelenlere bişey kalmadıııı
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

aman aman ne güzel bir günmüş
selenimo ablası gelmiş,gelinim meltem gelmiş ,ekim pazartesi evindeymişşş ohhh
ilknurum gezmelere gidecekmiş
prenses birbirinden güzel sofralar hazırlamış maşallah

aman aman ne güzel bir günmüş
selenimo ablası gelmiş,gelinim meltem gelmiş ,ekim pazartesi evindeymişşş ohhh
ilknurum gezmelere gidecekmiş
prenses birbirinden güzel sofralar hazırlamış maşallah

canım benim hepimiz toplanıyoruz hayırlısıylaaa...bütün kıslar toplandık toplandık:))

hoşbulduk hemşerimm .iyiydi valla hiç değilse değişiklik oldu:))birazcıkın içtim:)içimi kustum konuştum konuştummmm hahahahah sizi cok özlemişimmm delikafadulden

aynı şeyleri bende hissediyorum tatlımmm değerlisiniz benim için onu biliyorummm..içimi belkide bu kadar net ilk size açıyorummm...hersey cok güsel olacak cokkk.... hayatta hala beni anlayan insanlar kalmışkenn...önümüz cok acık bebişkommm

canım ablam bebenmmm bizede güzin abla olmadınmı sen bak ordada seni bulmuşlarrr ama cok daralıyosan sonra konuşalım de geçiştirmeyi öğren azcıkın...benim neşe dolu positif selnimom orlardannn patlıycak bomba gibi gelmesin sakın::::kollarını aç denize bırak kendiniiii dertli dünyadan az da olsa uzaklaşırsın benöle yaptım vallaaa:) gelmeni dört gözle bekliyoruzzzz... opuyorumnanaktan

zoia da yokk:)rakip gellin sen nerlerdesin acepppp:) ilknurum nereye gidiyon ben anlamdımm:)zoia kıs bana bide kınık ta calışıyorum dermişşşş:) ben şok tabii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…