KIZLARRRRRRRRRR SELAMMMMMMMMMM
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOKKKK ÖZLEDİMMMMMMM:
VALLAAAA AYAĞIMIDA KALDIRMADAN DİYORUM BAK
Okumaya çalıştım ama olacak gibi değill, tabi konuları kaçırdığım için anlamadım pekk,
özleyen cankuşlarım hepinize teşekkürler,,
unutmadım kızlar sizi
burda aynı şeyler ne olsun ye iç denize git başka bişey yok,
diyet falan kalmadı bende sadece her gün yürüyüşüm var, tabiki kiloda veremedim. yani ikinci kutum boşa gitti valla yazık parama acıdım yaw.
prensesimi tebrik ediyorum hapın hakkını verdi,
yine baba müsveddesiyle problem yaşamış herhalde pek anlayamadım,konuyu bulamadım çünkü.
PRENSEEEESS artık sayenizde düzelecem lafından bıktım,
artık kızlar değişime başladım, düzeliyoum de, tepkilerini yaz artıkkkkkkkkkkk
kızlar bütün gücüyle sana destek olmuşlar sağolsunlar, sende artık karşılığını ver
Hadi bakalım bir dahaki girdiğimde çok şükür diyeceğimiz yazılarını görmek istiyorummm.
İlknurum, mehtapım, zoicım, topiğin delisi meltoşummmm, taze gelin gözdemmmmm
hepinizi öpüyorummmmmm,
GÖZDEE görmeyeli tavuk olmuş kız meltoşşşş, darısı başınaa
canlar bende burda aslında sıkılmaya başladım ama ne yapacan, çocukların hatırınıa, burda dert babası oldum, arkadaşım çok bunaltıyo beni her gün ,ama her gün onu dinliyorum, bu günde başka bir dertli arkadaşım gelecek bana yatıya varın siz düşünün benim nasıl tatil yaptığımııı.
o yüzdennnnnnnnnn
burada dertli kimse istemiyorum kızlarrrrrrr,
mutsuz kimse de istemiyorumm.
Prensessss lütfen silkelen artıkkkkk.
Hepinizi KOCCAAAAAAAMMMMAAAANNN ÖPÜYORUUMMMMkaydirigubbakcemile3a.s.
yavruşlarr topiğn reytingini düşürmeyinnnnnnn
Prensesim tatlım, bıkmak değil de, artık mutlu olduğun haberleini almak istiyoruz, senin ezilmene gönlümüz razı olmuyor tatlım o yüzden bu yazdıklarım,asla sıkıldığımızdan değillll, öptüm senii.
bitanelerim cay saatimiz gelmek uzere hadi gelin biseyler hazirladim benn canimciklarim
aman aman ne güzel bir günmüş
selenimo ablası gelmiş,gelinim meltem gelmiş ,ekim pazartesi evindeymişşş ohhh
ilknurum gezmelere gidecekmiş
prenses birbirinden güzel sofralar hazırlamış maşallah
günaydın kızlar benim oğminik oğlan bugün yemek yememe krizine girdi sabah beri hazırlamadığım şey kalmadı
sinir oldu
neyseki yedi şimdi bişeyler
meltem hoşgeldin kuzum nasıldı tatil
pensesim boşver şu adamı kelimelere bile dökmeye değmez kuzum salla
kahvaltı süperdi valla teşekkür ederim ama bu saate kadar oğlanla uğraştım şimdi yerim artıkın
öptüm
canim meltemimm kiyamam sana bu sicakta yolculuk felakat valla dinlen bi guzel simdi tatlimcim oh ne guzel gezmissinn deisiklik olmus sana guzelcim valla bende canim ozledim sahsen tanismadik ama hayatimda hepinizin bi yeri var gun icinde aklimdan geciosunuz gunu birlik bursaya gidiomusun iyi yolculuklar bebiskom gelmeni sabirsizlikla bekliorum cok optumm coookkk
KIZLARRRRRRRRRR SELAMMMMMMMMMM
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOKKKK ÖZLEDİMMMMMMM:
VALLAAAA AYAĞIMIDA KALDIRMADAN DİYORUM BAK
Okumaya çalıştım ama olacak gibi değill, tabi konuları kaçırdığım için anlamadım pekk,
özleyen cankuşlarım hepinize teşekkürler,,
unutmadım kızlar sizi
burda aynı şeyler ne olsun ye iç denize git başka bişey yok,
diyet falan kalmadı bende sadece her gün yürüyüşüm var, tabiki kiloda veremedim. yani ikinci kutum boşa gitti valla yazık parama acıdım yaw.
prensesimi tebrik ediyorum hapın hakkını verdi,
yine baba müsveddesiyle problem yaşamış herhalde pek anlayamadım,konuyu bulamadım çünkü.
PRENSEEEESS artık sayenizde düzelecem lafından bıktım,
artık kızlar değişime başladım, düzeliyoum de, tepkilerini yaz artıkkkkkkkkkkk
kızlar bütün gücüyle sana destek olmuşlar sağolsunlar, sende artık karşılığını ver
Hadi bakalım bir dahaki girdiğimde çok şükür diyeceğimiz yazılarını görmek istiyorummm.
İlknurum, mehtapım, zoicım, topiğin delisi meltoşummmm, taze gelin gözdemmmmm
hepinizi öpüyorummmmmm,
GÖZDEE görmeyeli tavuk olmuş kız meltoşşşş, darısı başınaa
canlar bende burda aslında sıkılmaya başladım ama ne yapacan, çocukların hatırınıa, burda dert babası oldum, arkadaşım çok bunaltıyo beni her gün ,ama her gün onu dinliyorum, bu günde başka bir dertli arkadaşım gelecek bana yatıya varın siz düşünün benim nasıl tatil yaptığımııı.
o yüzdennnnnnnnnn
burada dertli kimse istemiyorum kızlarrrrrrr,
mutsuz kimse de istemiyorumm.
Prensessss lütfen silkelen artıkkkkk.
Hepinizi KOCCAAAAAAAMMMMAAAANNN ÖPÜYORUUMMMMkaydirigubbakcemile3a.s.
yavruşlarr topiğn reytingini düşürmeyinnnnnnn
ekim hayırlısıyla evine gelir inşallah,
gözdemin balayı güzel geçiyordur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?