hoşbulduk canım beniiimm. anacım nereye dinleniyosun 1 hafta da ev toz içinde kalmış valla şimdi temizliğe başlıycam allahtan evim küçk hemen biter sositosositogözdemm gelinim hoşgeldiin yuvana kavuşmuşsun cnm azcık dinlen sonra bol bol konuşalım cnm
guzeller guzelim yeni gelinim benim hosgeldin cok sukur hem evinde hemde topic evine kavustun canim balayi nasil gecti tatlim?keyfiler nasil>allah bi omur mutlu etsin birbirinizden ayirmasin insallah guzelcimm
gözdem geldiğini görünce bakayım bi dedim balayın güzel geçmiş sevindim canım
artık darısı bizlerin başına :kedi: kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiinn kuuzuuu en az ben kdr mutlu olabileceğin biri çıkar inşallah en kısa zamanda bitek senin için değil tabiki bu dilek prensesim var bi de meltem gerçi meltemin var bi tane amaaaa ... kaydirigubbakcemile3
darısı tüm bekaların başına inşallah :Saruboceq:
günaydıın canlarım
belimden dolayı bikaç gün yattım evde sabah akşam iğneleri yedim şimdi iyiyim çok şükür
sizi merk ettim bakiim neler kaynattınız
oh bende çok sevindim prensesim kaydirigubbakcemile2 yine biarada olalım zaman girince özlüyo insan =)
hoşbulduk canım beniiimm. anacım nereye dinleniyosun 1 hafta da ev toz içinde kalmış valla şimdi temizliğe başlıycam allahtan evim küçk hemen biter sositososito
sende ne var ne yok anacım işlerin çok heralde :1ninca:
şükür kavuşturana prensesim. valla balayı ii geçti gezdik sürekli :lepi: ilkten 5 ıldızlı bi otele gittik her şey güzeldi de sıkıldım ben orda otele bağlı kalmayı sevmiyorum ben hiç ordan ankaraya geldik 1 gece kaldık amasraya geçtik geze geze evimize gidip geldik işte kuşum
sende ne havadisler var bakem...
amiiiiiiinn kuuzuuu en az ben kdr mutlu olabileceğin biri çıkar inşallah en kısa zamanda bitek senin için değil tabiki bu dilek prensesim var bi de meltem gerçi meltemin var bi tane amaaaa ... kaydirigubbakcemile3
darısı tüm bekaların başına inşallah :Saruboceq:
prensesimde burdaymışş nasılsın şekercim sonunda karşılaşabildik
guzeller guzelimm benim cok sevindim guzel gecmesine fistigim oh ne guzel geze geze gelmissiniz sultanim bende temizlik yaptim bugun dip bucak epey yoruldum tatlimcim simdi dinlence azcukk:)))iyiki geldinnn yeni geliinim benimm:)
anacım bende iyi güzel gezdim geldim de boş ev toz içinde kalmış bütün gün ev temizledim Allahtan evim küçük de yorulmuyorum çok fazla sositososito
kuzum sen böle pasta böre falan yollarsan ben biterim kilo almamak lazım :1shok:
gelinlikte de zaten kocaman çıkmışım :çok üzgünüm:
sultanlar sultani bitanecik ilknurum benim oh ne guzel gezmissinizz sacini manikurunu yaptirmissinn gule gulle kullan sekercim hayirlisiyla gidip gelirsin ayvaliktan insallah allah kazadan beladan korusun tatlimcimm gelmeni sabirsizlikla beklicemm bende bugun temizlik yaptim dipbucak yorulmusum epey guzelcimm kendine dikkat et canimin iciopuyorumnanaktankıslar ben geldim dün gezdik goncamla foçaya gittik bi arkadaşı beach club açmış ordaydık çok güzeldi gece geç geldik tabiki de o yüzden gelemedim kusuruma bakmayınız
bugünde dükkana gittim röflemi yaptırdım manikür pedikür bakım falan derken bu saat oldu geldim
bebiş annemdeydi büyük oğlanla gittik
yarın akşam gidiyorum ayvalığa nasipse pazartesi salı dönerim herhalde
şimdi çoook çamaşır yıkadım ütü faslı var
bavul hazırlanacak of of çok iş var
şimdi miniği doyuruyorum sonra işlere devam
tatilden dönenler hoşgeldi topiğimize
zoiacım geçmiş olsun tekrardan
mehtabım özledim kuzuu haber vermeden gidermiyim kız
ekim dönecekti gelmemiş yarına artık
gözdecim evinini hanımı oldun artık tebriklerr
prensesin unutmam seni merak etme kuzu nasılsın bugün
meltemim sende hoşgeldin cancan bozdunmu kız mideyi iyimisin
başka kalmadı herhalde dimi öpüldünüz hatuncuklar
sultanlar sultani bitanecik ilknurum benim oh ne guzel gezmissinizz sacini manikurunu yaptirmissinn gule gulle kullan sekercim hayirlisiyla gidip gelirsin ayvaliktan insallah allah kazadan beladan korusun tatlimcimm gelmeni sabirsizlikla beklicemm bende bugun temizlik yaptim dipbucak yorulmusum epey guzelcimm kendine dikkat et canimin iciopuyorumnanaktan
canlarimm meyva tabaginda dondurma yiyelim dedim tatlilarim umarim begenirsiniz canimciklarim
kıslar ben geldim dün gezdik goncamla foçaya gittik bi arkadaşı beach club açmış ordaydık çok güzeldi gece geç geldik tabiki de o yüzden gelemedim kusuruma bakmayınız
bugünde dükkana gittim röflemi yaptırdım manikür pedikür bakım falan derken bu saat oldu geldim
bebiş annemdeydi büyük oğlanla gittik
yarın akşam gidiyorum ayvalığa nasipse pazartesi salı dönerim herhalde
şimdi çoook çamaşır yıkadım ütü faslı var
bavul hazırlanacak of of çok iş var
şimdi miniği doyuruyorum sonra işlere devam
tatilden dönenler hoşgeldi topiğimize
zoiacım geçmiş olsun tekrardan
mehtabım özledim kuzuu haber vermeden gidermiyim kız
ekim dönecekti gelmemiş yarına artık
gözdecim evinini hanımı oldun artık tebriklerr
prensesin unutmam seni merak etme kuzu nasılsın bugün
meltemim sende hoşgeldin cancan bozdunmu kız mideyi iyimisin
başka kalmadı herhalde dimi öpüldünüz hatuncuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?