Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar siz yoksunuz bende işlerimi toparlayayım
hepimize güzeel bi hafta diliyorum opuyorumnanaktan

gözdemm gelinim hoşgeldiin yuvana kavuşmuşsun cnm azcık dinlen sonra bol bol konuşalım cnm
hoşbulduk canım beniiimm. anacım nereye dinleniyosun 1 hafta da ev toz içinde kalmış valla şimdi temizliğe başlıycam allahtan evim küçk hemen biter sositososito
sende ne var ne yok anacım işlerin çok heralde :1ninca:

guzeller guzelim yeni gelinim benim hosgeldin cok sukur hem evinde hemde topic evine kavustun canim balayi nasil gecti tatlim?keyfiler nasil>allah bi omur mutlu etsin birbirinizden ayirmasin insallah guzelcimm

şükür kavuşturana prensesim. valla balayı ii geçti gezdik sürekli :lepi: ilkten 5 ıldızlı bi otele gittik her şey güzeldi de sıkıldım ben orda otele bağlı kalmayı sevmiyorum ben hiç ordan ankaraya geldik 1 gece kaldık amasraya geçtik geze geze evimize gidip geldik işte kuşum

sende ne havadisler var bakem...

gözdem geldiğini görünce bakayım bi dedim balayın güzel geçmiş sevindim canım
artık darısı bizlerin başına :kedi: kaydirigubbakcemile3

gözdem geldiğini görünce bakayım bi dedim balayın güzel geçmiş sevindim canım
artık darısı bizlerin başına :kedi: kaydirigubbakcemile3

amiiiiiiinn kuuzuuu en az ben kdr mutlu olabileceğin biri çıkar inşallah en kısa zamanda bitek senin için değil tabiki bu dilek prensesim var bi de meltem gerçi meltemin var bi tane amaaaa ... kaydirigubbakcemile3
darısı tüm bekaların başına inşallah :Saruboceq:

hıı bnm de var kız bitane 6 yıldır kaydirigubbakcemile2

günaydıın canlarım
belimden dolayı bikaç gün yattım evde sabah akşam iğneleri yedim şimdi iyiyim çok şükür
sizi merk ettim bakiim neler kaynattınız

canim benim hosgeldinn guzelcim iyi olmana cok sevindim sukurler olsun bitanem dikkat et kendine olurmu sekercim

guzeller guzelimm benim cok sevindim guzel gecmesine fistigim oh ne guzel geze geze gelmissiniz sultanim bende temizlik yaptim bugun dip bucak epey yoruldum tatlimcim simdi dinlence azcukk:)))iyiki geldinnn yeni geliinim benimm:)

saolasin yuzu kadar kalbide guzel olan arkadasim benim eksik olma emi bitanem

kizlarrrr cay faslinna biseyler hazirladim canlarim toplanalimda yiyelim hepbirlikte bitanelerimm

prensesimde burdaymışş nasılsın şekercim sonunda karşılaşabildik

prensesimde burdaymışş nasılsın şekercim sonunda karşılaşabildik

canimmm benim nihayet cok yorgunum valla sekerim dip bucak temizlik yaptim heryerim agrio simdi:))sen nasilsinnn kaymaklim?bide msne yaklasik bi haftadir giremiorum kisi listeniz kullanabilir deil dio acilmio sende hacklenmismi ama hotmailde maillerime bakiorum bi tek msn acilmioo

guzeller guzelimm benim cok sevindim guzel gecmesine fistigim oh ne guzel geze geze gelmissiniz sultanim bende temizlik yaptim bugun dip bucak epey yoruldum tatlimcim simdi dinlence azcukk:)))iyiki geldinnn yeni geliinim benimm:)

anacım bende iyi güzel gezdim geldim de boş ev toz içinde kalmış bütün gün ev temizledim Allahtan evim küçük de yorulmuyorum çok fazla sositososito
kuzum sen böle pasta böre falan yollarsan ben biterim kilo almamak lazım :1shok:
gelinlikte de zaten kocaman çıkmışım :çok üzgünüm:

kıslar ben geldim dün gezdik goncamla foçaya gittik bi arkadaşı beach club açmış ordaydık çok güzeldi gece geç geldik tabiki de o yüzden gelemedim kusuruma bakmayınız
bugünde dükkana gittim röflemi yaptırdım manikür pedikür bakım falan derken bu saat oldu geldim
bebiş annemdeydi büyük oğlanla gittik
yarın akşam gidiyorum ayvalığa nasipse pazartesi salı dönerim herhalde
şimdi çoook çamaşır yıkadım ütü faslı var
bavul hazırlanacak of of çok iş var
şimdi miniği doyuruyorum sonra işlere devam
tatilden dönenler hoşgeldi topiğimize
zoiacım geçmiş olsun tekrardan
mehtabım özledim kuzuu haber vermeden gidermiyim kız
ekim dönecekti gelmemiş yarına artık
gözdecim evinini hanımı oldun artık tebriklerr
prensesin unutmam seni merak etme kuzu nasılsın bugün
meltemim sende hoşgeldin cancan bozdunmu kız mideyi iyimisin
başka kalmadı herhalde dimi öpüldünüz hatuncuklar

tekrar hosgeldin guzelller guzeli gelinim benim allahtan evin ufakmista fazla yorulmamissin kiyamam sana bebiskom
canimm cok guzell gelin olmussun masallahin vardi canimcim benim bu pasta borekler sifir kalori o yuzden kilo yapmio rahatca yiyebilirizz kaymaklimzemuszemushihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:

sultanlar sultani bitanecik ilknurum benim oh ne guzel gezmissinizz sacini manikurunu yaptirmissinn gule gulle kullan sekercim hayirlisiyla gidip gelirsin ayvaliktan insallah allah kazadan beladan korusun tatlimcimm gelmeni sabirsizlikla beklicemm bende bugun temizlik yaptim dipbucak yorulmusum epey guzelcimm kendine dikkat et canimin iciopuyorumnanaktan

zemuszemusevet canım tam kokoş oldumzemuszemus
:sinifsinif:inşallah kuzum özliycem sizi amaaa:sinifsinif:
a.s.sen de güle güle kirlen evin mis çiçek gibi olmuştur canıma.s.
:Saruboceq:yarın görüşürüz inşaallah gitmeden kızlar:Saruboceq:
cokacimcoookdondurmada pek güzelmiş hemen yicem cokacimcoook
opuyorumnanaktanöpüldünüz şekerler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnmcım tüm işlemlerini halletmişsin manikürünü pedikürünü hali hazırda kilolarda gitmişken sere serpe güneşlenirsin uzaanmışımm kumsala misali kaydirigubbakcemile3
ii tatiller bol eğlenceleer cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…