topigin milli bekçileri ekim ve ben varız kocaman alkış bizee
canım sıkkın çocuk 4,5 yaşında ama gerçekten çok kötü hiç böyle birşeyle karşılaşmadım resmen kalbi çıkacak gibi atıyor
arkadaşımı çagırdım o evde bizimkine bakacak bende markete gidecegim(
inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz canım çok zor ne yapsın çocuk korkusunu atamıyor
kuzum hiç kafana takma veniba iştahı kapatıyor prospektüsünü oku için rahatlar
benim arkadaşım kullanıyor kız kilo almak bir yana kilo verdi onun için kalbin rahat olsunopuyorumnanaktan
canım doktor mutlaka ilaç verirdi enfeksiyon olsa önemli değil dermi hiç, kendini boşuna hırpalama tatlım...sen hala ne diye kilom artarsa diyip duruyorsun benim cadı tarafımı göstertme çok kızıcam ona göre, senin ilk önceliğin depresyondan kurtulmak 2-3 kilo alsan ne olur uğraşırız beraber veririz gülüm bunlara kafanı takıp duruyorsun iyileş tekrardan hayattan tat al, mutlu ol kilo derdi hiç birşey sayılmaz mutluyken kilo vermek daha kolay oluyor ...kendine dikkat et gülüm sen şimdi yorulmuşsundur duşunu al dinlen biraz akşama inşallah görüşürüz:)))
dolaşım bozuklugu ile ilgili bitkisel bir ilaç kullanıyorum
sigarada çok yardımcı oldun canım benim darısı sana ben bıraktıktan sonra herkes bırakır yeterki isteyecekmişsin seni ve torunumu öpüyorum
canim mehtabim arkadasin venibanin kacligini kullanio biliomusun?gerci dozaj artisinla istah artarmi bilmiorum tatlim gerci benim dort haftadan fazla oldu 150 lik alali acsa acardi diorum ama simdi bi 150 bide 75 alcam ikisi fazla gelip acarmi dedim ama seninde arkadasin vermis yuregime su serptin gulumm
75lik diye hatırlıyorum canım ama o sabah akşam alıyor yanılmıyorsam ama yarın sorarım kendisine
canım sıkkın çocuk 4,5 yaşında ama gerçekten çok kötü hiç böyle birşeyle karşılaşmadım resmen kalbi çıkacak gibi atıyor
arkadaşımı çagırdım o evde bizimkine bakacak bende markete gidecegim(
canim benim sanada zahmet olcak valla ama cok makbule gecer sorarsan bide ne zamandir iciyomus diye sorarsan benim dort haftayi gecti bakalim onun ne kadar olmus 75 lik sabah aksam aliosa 150 lik oluo benim gibi ama bu sefer eklettirdi bi 75 lik daha ama bakalim arkadasin nedicek merakla beklicem cok saolll gulum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?