Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurum sen bu gidişle arap bacı olcan cnm
şimdi sen ne güseel bronzlaşmışsındır
dün nereye gittiniz baken yine çeşmemi =)

kız zoia kutular uzamış seninde puanlarda gelişme var bravoooo
kimler kimler puan vermiş hemşerime aferim kızlarr
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kuzum ilki senden geldi ya bereketli oldun demekki bana.opuyorumnanaktan bende şaşırdım :kedi:

ilknurum sen bu gidişle arap bacı olcan cnm
şimdi sen ne güseel bronzlaşmışsındır
dün nereye gittiniz baken yine çeşmemi =)
dün foçaydaydık şekerim bi arkadaşımız beach club açtıydı kuzenlerle doluştuk vitoya 6 büyük 3 çocuktuk toplamda
iyi eğlendik valla iyice de bronz oldum çok değil ama tam yerinde hoş bronz yani saçlarımda iyice sarardı valla
röflemi 15 gün önce yaptıydı koncem iyi oldu rengide oturdu
hoş hatun oldun velhasılzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kuzum ilki senden geldi ya bereketli oldun demekki bana.opuyorumnanaktan bende şaşırdım :kedi:
aman ne güzel olmuş işe yaramışım bak
güle güle kullan puanlarını kuzucum

Son düzenleme:
herkes dağıldı bi tarafa bende kalkayım iş güç bekler beni
hadi kızlar sonra görüşürüz işlerimi bi yoluna koyayım şimdi
sonra görüşürüz kızlar öpüldünüz

canimin ici afiyet seker bal olsun tatlim bende cok severim turk kahvesi yaninda cikolata veya naneli veya sakizli lokum:))en cook hangi cikolatayi seviosun gulum>?

bitter çikolatayı seviyorum ama malum dolapta duruyor ben sadece arada bir kare yiyorum :)))

oooh iyi yapmışsın canım tadını çıkar yazın:))

blog yazına baktım gülüm senin duygularının tercümanımı yoksa hoş olduğunu düşündüğün içinmi yazdın :))

cankuşlar yazısı hoşuma giden herkese puan veriyorum veriyorum hala 20 kişiyi tamamlayamamış demek ki ...zoia canım 20 bi dolsun puanın geliyor gülüm

selam güzeller
annemi gönderdim dün,ev çok boşaldı 25gün dolu doluydu kaldıkmı kızımla tek mafoldumben.kızım çok üzgün hırçınlık yapıyor bende gidecegim diye
sabah 6da kalktım dışarda yürüyüşe çıktımm ,dışarda yürümek çok zevkli zamanın nasıl geçtigini anlamadım.
ben çok kilo almışım sabah gözlerime inanamadım.rejim ,spor bitti üstünede kullandıgım ilaç çok iştahımı açtı birde sigarayı bitirdim sonuç kaçınızmazdı tabi ama neyse bu günden itibaren azcuk dikkat edeceğim.eczaneyi aradım lw yokmuş ellerinde döneeriz size dediler

ekimcigim antalyanın sıcagı var ama bence türkiyenin incisi kız.kışıda çok güzeldir öyle katkat giyinmezsin.3-5ay sıcagına katlananlar kopamaz birdaha.erik ekşisinide antalyanın köyleri çok kullanır.ondan dikkatimi çekti

blog yazına baktım gülüm senin duygularının tercümanımı yoksa hoş olduğunu düşündüğün içinmi yazdın :))

saol cnm hoşuma gitti geçende bi programda okuyolardı bu şiiri zaten can dündarın şiirlerini çok severim öyle buldum hemencik ekledim opuyorumnanaktan

güzel olmuş cnm en son 2 sene önce gitmiştim izmire o zmn dikili çandarlı çeşme epey güzel bi tatil yapmıştım ne güzeldir şimdi oraları sositososito

cankuşlar yazısı hoşuma giden herkese puan veriyorum veriyorum hala 20 kişiyi tamamlayamamış demek ki ...zoia canım 20 bi dolsun puanın geliyor gülüm

tatlım bende tamamlayamamışım demekki puan vereyim diyorum ama 20 olmamış herhalde veremiyorum
blogumu beğenmene çok sevindiim cnm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızımla asansörde kaldık ve korktugum başıma geldi çocuk klostrofobi oldu.
asansöre binmiyor,açılır kapanan kapılardan içeri girmiyor,karanlık kapılı hiç bir yere girmiyor çok kötüyüz.eşim doktor araştıracaktı buralarda bulursa götürecegim doktora durum çok vahim çok gerğinim bu konuda dün 11kat çıktık ikimiz mahvoldum böyle giderse kalpkrizi geçirecegim :))

günayydıın mehtapım iradeli hatunuum yürüyüşte yapmışsın
iştahın da zamanla azalır en zor zamanlarını atlattın tatlım opuyorumnanaktan
kızında alıştı şimdi kalabalığa birden yalnız kalmak zor gelmiştir gülüm ah düünüyorum kendimi bende öyle olurdum yazları tüm kuzenler beraber olurduk onlar gittikten snra ben yine yalnız kalırdım sıkılırdım istersen onuda biraz gönderseydin akrabalarına bi kaç günden snra özleyip koşa koşa sana gelirdi
=) opuyorumnanaktan

saol gülüm evet gün geçtikçe sıkıntılarım azalıyor 1hafta kötüydü ama bak şimdi rahatım
kızıma kıyamadım birde şu doktor olayını halletmem gerekiyordu onun için göndrmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…