kuzum ilki senden geldi ya bereketli oldun demekki bana.opuyorumnanaktan bende şaşırdım :kedi:kız zoia kutular uzamış seninde puanlarda gelişme var bravoooo
kimler kimler puan vermiş hemşerime aferim kızlarr
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
dün foçaydaydık şekerim bi arkadaşımız beach club açtıydı kuzenlerle doluştuk vitoya 6 büyük 3 çocuktuk toplamdailknurum sen bu gidişle arap bacı olcan cnm
şimdi sen ne güseel bronzlaşmışsındır
dün nereye gittiniz baken yine çeşmemi =)
aman ne güzel olmuş işe yaramışım bakkuzum ilki senden geldi ya bereketli oldun demekki bana.opuyorumnanaktan bende şaşırdım :kedi:
canimin ici afiyet seker bal olsun tatlim bende cok severim turk kahvesi yaninda cikolata veya naneli veya sakizli lokum:))en cook hangi cikolatayi seviosun gulum>?
günaydın herkese kızlar
günaydın ekimim bende okuyodum sayfaları dün yoktum giremedim
deniz sefası yaptık akşam 11 de yattım gelince
sabah ta erken kalktım valla oğlanlara kahvaltı ettiriyorum şeker
umarım herkesin günü güzel geçsin kızlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ilknur ekim keyifler nasıl kızlar
kuzum ilki senden geldi ya bereketli oldun demekki bana.opuyorumnanaktan bende şaşırdım :kedi:
blog yazına baktım gülüm senin duygularının tercümanımı yoksa hoş olduğunu düşündüğün içinmi yazdın :))
dün foçaydaydık şekerim bi arkadaşımız beach club açtıydı kuzenlerle doluştuk vitoya 6 büyük 3 çocuktuk toplamda
iyi eğlendik valla iyice de bronz oldum çok değil ama tam yerinde hoş bronz yani saçlarımda iyice sarardı valla
röflemi 15 gün önce yaptıydı koncem şiyi oldu rengide oturdu
hoş hatun oldun velhasılzemuszemuszemuszemuszemuszemus
aman ne güzel olmuş işe yaramışım bak
güle güle kullan puanlarını kuzucum
cankuşlar yazısı hoşuma giden herkese puan veriyorum veriyorum hala 20 kişiyi tamamlayamamış demek ki ...zoia canım 20 bi dolsun puanın geliyor gülüm
selam güzeller
annemi gönderdim dün,ev çok boşaldı 25gün dolu doluydu kaldıkmı kızımla tek mafoldumben.kızım çok üzgün hırçınlık yapıyor bende gidecegim diye
sabah 6da kalktım dışarda yürüyüşe çıktımm ,dışarda yürümek çok zevkli zamanın nasıl geçtigini anlamadım.
ben çok kilo almışım sabah gözlerime inanamadım.rejim ,spor bitti üstünede kullandıgım ilaç çok iştahımı açtı birde sigarayı bitirdim sonuç kaçınızmazdı tabi ama neyse bu günden itibaren azcuk dikkat edeceğim.eczaneyi aradım lw yokmuş ellerinde döneeriz
size dediler
zoia yazmış kaçmış,nasılsın gülümm
günayydıın mehtapım iradeli hatunuum yürüyüşte yapmışsın
iştahın da zamanla azalır en zor zamanlarını atlattın tatlım opuyorumnanaktan
kızında alıştı şimdi kalabalığa birden yalnız kalmak zor gelmiştir gülüm ah düünüyorum kendimi bende öyle olurdum yazları tüm kuzenler beraber olurduk onlar gittikten snra ben yine yalnız kalırdım sıkılırdım istersen onuda biraz gönderseydin akrabalarına bi kaç günden snra özleyip koşa koşa sana gelirdi =) opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?