Selenimo ve Cankularyla her telden

oooh iyi yapmışsın canım tadını çıkar yazın:))
sağol canım ne yaparsın burda zor geçiyo yaz mevsimi
çook sıcak var mecbur atıyoruz kendimizi bi yerlere işte darısı senin başına inşallah,

güzel olmuş cnm en son 2 sene önce gitmiştim izmire o zmn dikili çandarlı çeşme epey güzel bi tatil yapmıştım ne güzeldir şimdi oraları sositososito
güzel oldu can can gerçekten de dikili çandarlıya pek gitmedim geçtik gittik içinden arabayla oralarda denize girmedim de çeşme foça iyi oluyo ayağımızın alıştığı yere gidiyoruz genelde

ilknur nerdesin bacı bak kaç saattir yazıyorum kimse yok,
gözde uynamadı giremiyor topige

kuzum ne oldunuz ya siz
tatlışım kızın ne oldu ya geçmiş olsun
çocuk travma yaşadı sanki yav
bebeği çok fazla kıskanmış demekki bi de abisi gidince tam oldu kıyamam ya
inşallah iy bi dr bulusunuz
google den da araştır bence iyi dr ların siteleri oluyo faydası olu belki canım
sen nası oldun kilo almak kaçınılmaz son sigarayı bırakmadan sonra
valla bravo iadeli kızzın vesselam tebrik ederim canım

bende yemeğim yaptım çamaşı buşlaşık yıkandı makineler boşaldı toz falan alındı işler bitti
minik oğlan uyuduydu yerım saat sonra feryatla kalktı şimdi sallıyorum tekrardan
off bi de sıcakki piştim valla koştururken

Allah kavuştursun canım annene alıştın tabi şimdi canınız sıkılır...maşallah sabah sabah yürüyüş iyi gelmiş , çok mu kilo almışsın... tekrar lw topiğine bekleriz gülüm verirsin hızlıca takma kafanı kiloya ...

erik ekşisini bizim malatyalılar da çok kullanır, antalyalıların da erik ekşisi kullandığını şimdi senden öğrendim... kısmet olursa son baharda giderim antalyaya daha önce hiç gitmedim

yazık canım ya kızın kaç yaşında ..inşallah iyi bir doktor denk gelirde iyileştirir küçük meleği ...dinlene dinlene çıksaydın gülüm kendini mahfedene kadar, dizlerin de ağrıdımı ,2 ay sonra bir daha 11 kat çıkmayı dene sigaranın etkisinden kurtulunca nasıl rahat çıktığını göreceksin :))

canimsinnn meyva solenim caramelli lattem benim kalp kalbe karsi daima sekercim o ne guzel vakit gecirmissin cok sevindim guzelim ben bugun tartildim 57,5 ciktim dun aksam bi tane magnum klasik yedim hemen yarim kilo artirirmiki?

bitter çikolatayı seviyorum ama malum dolapta duruyor ben sadece arada bir kare yiyorum :)))

canim benim bende bitter severim bide naneli cikolata severim:))tatliskom bende arada kahveyle yiyom doktorlarda bitter tavsiye edio zaten masum azcuk o diger cukulatalardan :))))

of of yakarsin ortaligi sen guzelim bronz teninle artik saclarda sararmis iyice fistik oldun citirim benimzemuszemus

canim mehtabimm allah kavustursun gulum sag salim evine varir annecigin insalla bitanem ne ilaci kullandinki istahin acildi gulum?sigarayi biraktin ya onemli olan o kilolar gider yine alllahin izniyle tatlimcimm yuruyuste yaparsin ekstra yersen bile onlarda gider sporla arada kacamak olur sigarayi birakiosun guzelcim az digil degil valla cok taktir ediorum seni her zaman yanindayim kuzum tabiki torununda yaninda :)

oy canim benim bende asansorden kalmaktan korkarim kiyamam canlarim 11 katt bu sicakta allah korusun valla canim aman dikkat et guzelim

prenses canım sen buğün doktora gidecektin sonuçlar iyidir inşallah

canim az once eve donduk demir icin ilaca ara vercekmisim bide bilginiz varmi kizlar sedimantasyonun normal degeri nedir benim 21 ciktida onemsenmicek bi artis dedi ama kafama taktim vucutta enfeksiyon oldugunda artirmista taktim kafama
sonra psikyatriste girdik anlattim ilac az gelio dedi 150 lik veniiba kullaniodum aksamlari simdi buna ilaveten bide sabahlari 75 lik alcakmisim offff istah acarsa napcam ben sordugumda bakcaz gorcez dedi ilacin dozaji artio haliyle ya istahim artarsa bunada taktim bu herseyi takmakta depresyondanmis oyle dedi doktor offffff napcam bilmiommm

kuzum hiç kafana takma veniba iştahı kapatıyor prospektüsünü oku için rahatlar
benim arkadaşım kullanıyor kız kilo almak bir yana kilo verdi onun için kalbin rahat olsunopuyorumnanaktan

canım doktor mutlaka ilaç verirdi enfeksiyon olsa önemli değil dermi hiç, kendini boşuna hırpalama tatlım...sen hala ne diye kilom artarsa diyip duruyorsun benim cadı tarafımı göstertme çok kızıcam ona göre, senin ilk önceliğin depresyondan kurtulmak 2-3 kilo alsan ne olur uğraşırız beraber veririz gülüm bunlara kafanı takıp duruyorsun iyileş tekrardan hayattan tat al, mutlu ol kilo derdi hiç birşey sayılmaz mutluyken kilo vermek daha kolay oluyor ...kendine dikkat et gülüm sen şimdi yorulmuşsundur duşunu al dinlen biraz akşama inşallah görüşürüz:)))

dolaşım bozuklugu ile ilgili bitkisel bir ilaç kullanıyorum
sigarada çok yardımcı oldun canım benim darısı sana ben bıraktıktan sonra herkes bırakır yeterki isteyecekmişsin seni ve torunumu öpüyorum

kuzum hiç kafana takma veniba iştahı kapatıyor prospektüsünü oku için rahatlar
benim arkadaşım kullanıyor kız kilo almak bir yana kilo verdi onun için kalbin rahat olsunopuyorumnanaktan

iyiki yazdın canım bu kız takacak yoksa kilo alırsam diye , böyle yazınca kızıyorum valla...
sen ne yaptın canım senin kız sakinledimi biraz

meltem hala yaptıramadı şu bilgisayarını başka yerden de yazamadı herhalde gelinini merak etmiyormusun mehtap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…