sağol canım ne yaparsın burda zor geçiyo yaz mevsimioooh iyi yapmışsın canım tadını çıkar yazın:))
güzel oldu can can gerçekten de dikili çandarlıya pek gitmedim geçtik gittik içinden arabayla oralarda denize girmedim de çeşme foça iyi oluyo ayağımızın alıştığı yere gidiyoruz geneldegüzel olmuş cnm en son 2 sene önce gitmiştim izmire o zmn dikili çandarlı çeşme epey güzel bi tatil yapmıştım ne güzeldir şimdi oraları sositososito
ilknur nerdesin bacı bak kaç saattir yazıyorum kimse yok,
gözde uynamadı giremiyor topige
Allah kavuştursun canım annene alıştın tabi şimdi canınız sıkılır...maşallah sabah sabah yürüyüş iyi gelmiş , çok mu kilo almışsın... tekrar lw topiğine bekleriz gülüm verirsin hızlıca takma kafanı kiloya ...selam güzeller
annemi gönderdim dün,ev çok boşaldı 25gün dolu doluydu kaldıkmı kızımla tek mafoldumben.kızım çok üzgün hırçınlık yapıyor bende gidecegim diye
sabah 6da kalktım dışarda yürüyüşe çıktımm ,dışarda yürümek çok zevkli zamanın nasıl geçtigini anlamadım.
ben çok kilo almışım sabah gözlerime inanamadım.rejim ,spor bitti üstünede kullandıgım ilaç çok iştahımı açtı birde sigarayı bitirdim sonuç kaçınızmazdı tabi ama neyse bu günden itibaren azcuk dikkat edeceğim.eczaneyi aradım lw yokmuş ellerinde döneeriz size dediler
ekimcigim antalyanın sıcagı var ama bence türkiyenin incisi kız.kışıda çok güzeldir öyle katkat giyinmezsin.3-5ay sıcagına katlananlar kopamaz birdaha.erik ekşisinide antalyanın köyleri çok kullanır.ondan dikkatimi çekti
kızımla asansörde kaldık ve korktugum başıma geldi çocuk klostrofobi oldu.
asansöre binmiyor,açılır kapanan kapılardan içeri girmiyor,karanlık kapılı hiç bir yere girmiyor çok kötüyüz.eşim doktor araştıracaktı buralarda bulursa götürecegim doktora durum çok vahim çok gerğinim bu konuda dün 11kat çıktık ikimiz mahvoldum böyle giderse kalpkrizi geçirecegim :))
günaydın prensesimmmm,
ilknur günaydın sende erkencisin
canimsinnn meyva solenim caramelli lattem benim kalp kalbe karsi daima sekercim o ne guzel vakit gecirmissin cok sevindim guzelim ben bugun tartildim 57,5 ciktim dun aksam bi tane magnum klasik yedim hemen yarim kilo artirirmiki?hadi kız bak hemşeriyiz ya aynı kalpteniz demekki
evet can can sağol valla beni sevmene gerçekten çok mutlu oluyorum prensesim
meyve şölenine dayanamam hiç valla kesin çınlamıştır
hoş bir hafta sonu oldu gerçekten de foça ya gittik bi arkadaş beach club açtıydı geçenlelrde de gittiydik kuzenlerle toplaştık iyi de oldu hani
sağol kanka arkadaşlar ne yemek yapayım sorunu çekiyolardı yardımcı olduk velhasıl
valla kilo mu aldım ne bilemedim yaa
beşi bir çayıma başladım yine bakalım ödem mi var ne bir kaç gün 2 şe poşet içeyim belki ödem söktürür kiraz sapı da alıcam bugün acuk ta ondan içeyim bakalım ne olcak
günaydın şekercim iyi valla ne olsun
dün yorulmuşuz 11 de yattım akşam bi uyumuşum dinlendim bugün erkenciyim
bi sıcak var 3-4 gündür bayılıyoruz valla
bugün biraz rüzgar var izmirde ama sıcak yine de çooook
kız zoia kutular uzamış seninde puanlarda gelişme var bravoooo
kimler kimler puan vermiş hemşerime aferim kızlarr
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bitter çikolatayı seviyorum ama malum dolapta duruyor ben sadece arada bir kare yiyorum :)))
dün foçaydaydık şekerim bi arkadaşımız beach club açtıydı kuzenlerle doluştuk vitoya 6 büyük 3 çocuktuk toplamda
iyi eğlendik valla iyice de bronz oldum çok değil ama tam yerinde hoş bronz yani saçlarımda iyice sarardı valla
röflemi 15 gün önce yaptıydı koncem iyi oldu rengide oturdu
hoş hatun oldun velhasılzemuszemuszemuszemuszemuszemus
aman ne güzel olmuş işe yaramışım bak
güle güle kullan puanlarını kuzucum
selam güzeller
annemi gönderdim dün,ev çok boşaldı 25gün dolu doluydu kaldıkmı kızımla tek mafoldumben.kızım çok üzgün hırçınlık yapıyor bende gidecegim diye
sabah 6da kalktım dışarda yürüyüşe çıktımm ,dışarda yürümek çok zevkli zamanın nasıl geçtigini anlamadım.
ben çok kilo almışım sabah gözlerime inanamadım.rejim ,spor bitti üstünede kullandıgım ilaç çok iştahımı açtı birde sigarayı bitirdim sonuç kaçınızmazdı tabi ama neyse bu günden itibaren azcuk dikkat edeceğim.eczaneyi aradım lw yokmuş ellerinde döneeriz size dediler
kızımla asansörde kaldık ve korktugum başıma geldi çocuk klostrofobi oldu.
asansöre binmiyor,açılır kapanan kapılardan içeri girmiyor,karanlık kapılı hiç bir yere girmiyor çok kötüyüz.eşim doktor araştıracaktı buralarda bulursa götürecegim doktora durum çok vahim çok gerğinim bu konuda dün 11kat çıktık ikimiz mahvoldum böyle giderse kalpkrizi geçirecegim :))
prenses canım sen buğün doktora gidecektin sonuçlar iyidir inşallah
canim az once eve donduk demir icin ilaca ara vercekmisim bide bilginiz varmi kizlar sedimantasyonun normal degeri nedir benim 21 ciktida onemsenmicek bi artis dedi ama kafama taktim vucutta enfeksiyon oldugunda artirmista taktim kafama
sonra psikyatriste girdik anlattim ilac az gelio dedi 150 lik veniiba kullaniodum aksamlari simdi buna ilaveten bide sabahlari 75 lik alcakmisim offff istah acarsa napcam ben sordugumda bakcaz gorcez dedi ilacin dozaji artio haliyle ya istahim artarsa bunada taktim bu herseyi takmakta depresyondanmis oyle dedi doktor offffff napcam bilmiommm
canim az once eve donduk demir icin ilaca ara vercekmisim bide bilginiz varmi kizlar sedimantasyonun normal degeri nedir benim 21 ciktida onemsenmicek bi artis dedi ama kafama taktim vucutta enfeksiyon oldugunda artirmista taktim kafama
sonra psikyatriste girdik anlattim ilac az gelio dedi 150 lik veniiba kullaniodum aksamlari simdi buna ilaveten bide sabahlari 75 lik alcakmisim offff istah acarsa napcam ben sordugumda bakcaz gorcez dedi ilacin dozaji artio haliyle ya istahim artarsa bunada taktim bu herseyi takmakta depresyondanmis oyle dedi doktor offffff napcam bilmiommm
canim mehtabimm allah kavustursun gulum sag salim evine varir annecigin insalla bitanem ne ilaci kullandinki istahin acildi gulum?sigarayi biraktin ya onemli olan o kilolar gider yine alllahin izniyle tatlimcimm yuruyuste yaparsin ekstra yersen bile onlarda gider sporla arada kacamak olur sigarayi birakiosun guzelcim az digil degil valla cok taktir ediorum seni her zaman yanindayim kuzum tabiki torununda yaninda :)
kuzum hiç kafana takma veniba iştahı kapatıyor prospektüsünü oku için rahatlar
benim arkadaşım kullanıyor kız kilo almak bir yana kilo verdi onun için kalbin rahat olsunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?