Selenimo ve Cankularyla her telden

canim mehtabim valla cani gonulden tebrik ediorum guzelcim seni cokta seviniorum biraktigin icin zamanla dahada kotu gelcek simdiden bile kotu gelmis kokusu aman masallahh diyimm insallah bizde birakirizz hayirlisiyla hakketen sigaraya verilen parayi her gun koseye atsak ay sonunda hayret ederiz ne cok para biriktigine sekerimm

valla mehtabim canim arkadasim benim cok ama cok tsk ederimm gercekten kullanan baskasindan duyunca insan daha ici rahatlio icime su serpildi ozellikle ilacin iyi gelmesi kafasina takmamasi mutlu neseli olmasi insalla bende o gunleri gorebilcem istahinin artmamasinada cok sevindim demek benimde artmicak insallah bu sabah 75 liki aldim aksamda 150 ligi alcam hayirlisiyla hastaligimizin yogunluguyla dozaji artiolar tabi iyi gelsin diye dilerim arkadasinda daha iyi olur anladigim kadariyla ilacin faydasini gormus oda cok sevindim darisi basima diorumm cok ama cok tsk ederimm mehtabimmm bide bana arada ic daralmasi oldugunda ativan diye yesil receteli hap verdi onu ihtiyac duydugunda ic dedi ama ceyrek acaba arkadasinda boyle bi hap kullanmismi sekercim

inşallah prensesimede yarar psikolojik yardımda alsa demek baya işe yarayacak iyileşecek inşallah

canim benim insallahh tatlim pskilojik destek dedigin icin gibi iyi gelebilir bi istanbula hayirlisiyla gidimm durumuma bakicam bu sekildede ilaclar iyi gelmesse bi arastiririm tatliskom kisisel gelisim motive etme kitaplarindan okuorum su an olmeden once kesfetmeniz gereken bes sir diye guzel bi kitap tatlim

bitanem bende iciorum ilerleyen gunlerde birakmayi dusunuorum belki birlikte karar veririz birakmaya guzelim hem sagligimizi yakio hem cebimizi dedigin gibi kaymaklim

nasılsın kardeş... sen gündüzleri pek nete girmezdin sizinkiler yok mu

canıım beniiim en iisini demişsin
işte bende öyleyim cvp vermediğim zaman içime dert oluyo kimseseyi kırmayayım diyorum sonrada ben kırılıyorum işin ilginç yanı eskiden bu kadar kafama takmazdım birinin dediğini ettiğini cvbını verir geçerdim ama şimdi bi kez daha düşünüyorum sanırım bu yaşla alakalı bişi büyüyorum galiba :kedi: hani insan eskiye özenir ya bende o zıpçıktı hallerimi özlemiyorum dersem yalan olur :kedi:

canimcimm annem cagirioo uvey baba meyva istiomus onlari soyup hazirlicam sonra firsat bulursam yine gelirim bitanecik kardesimmm

ben de tam tersi önce cevap vermezdim sağolsun eşim beni güzel eğitiyor bu konularda o çok hazır cevap ben de çok üstüme gelinirse söylüyorum yoksa yine kırmayayım diye gülüp geçiyorum

canimcimm annem cagirioo uvey baba meyva istiomus onlari soyup hazirlicam sonra firsat bulursam yine gelirim bitanecik kardesimmm

oh adamın keyfine bak bir sütlü kahve bir soyulmuş meyve iyileştimi ne oldu ...ay kusura bakma canım dayanamadım yine seni önünde döndürüp duruyor bi de bir ton laf söylüyor çok kızıyorum ona

ekimim saoll hayatıım çok içimden geldi öpüceem senii opuyorumnanaktan
şimcik bizim genel müdürlükten geliceklermiş azcık daha sıkı çalışayım

şu internet bağlantısı beni delirtecek yazıyorum tam göndericem gidiyor tekrar geliyor tekrar yazıyorum offf offf

kızlar komşu tayinci ya gidecek ben bu arada internetsiz kalıcam uzun süre haber alamazsanız bilin ki internet kapanmış tekrar kendimize alana kadar biraz zaman geçer

ekimim saoll hayatıım çok içimden geldi öpüceem senii opuyorumnanaktan
şimcik bizim genel müdürlükten geliceklermiş azcık daha sıkı çalışayım

izin veriyorum öpebilirsin ...kolay gelsin canım sen işine bak

oh adamın keyfine bak bir sütlü kahve bir soyulmuş meyve iyileştimi ne oldu ...ay kusura bakma canım dayanamadım yine seni önünde döndürüp duruyor bi de bir ton laf söylüyor çok kızıyorum ona

sorma bitanem cok keyifcidir sabahtan aksama kadar yok sutlu kahvesi yok meyvasi yok kuruyemisi yok ayrani yok suyu hep biseyler ister durur kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…