Selenimo ve Cankularyla her telden

amma yazmışınız ha bi kaybolduk ortadan döktürmüşünüz
ben oğlanın okul kaydıyla uğraştım
bi sürü evrak istediler topladık eşimle hallettik şükür
tel edicekler okuldan kesin kayıta
şükür halloldu ama öldük bittik koş koş

canim benim bu sicakta zor olmustur guzelim neyseki hallolmus simdi dinlen bi guzel caramelli lattemm benimm

kızlar komşu tayinci ya gidecek ben bu arada internetsiz kalıcam uzun süre haber alamazsanız bilin ki internet kapanmış tekrar kendimize alana kadar biraz zaman geçer
canim benim insallah en yakin zamanda sizede baglanirda sensiz kalmam uzun sure kardesim benim

heheh gelmediler yaa
bende birazcık serinleteyim sizi afiyetle için şekerlerim kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $meyveli1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 21
bizim oralarda yuh boşanda semerini ye derler
ayu dr

hehhehe ilahi guldur beni tatlimm allahta seni guldursun emi guzelim benim yanimizdaki komsu bile takilio sabahtan aksama kadar bu ne yemek insanlara eziyet diodu hem sunu getir onu getir diosun duktur beyy diye bagirir:)))

sorma bitanem cok keyifcidir sabahtan aksama kadar yok sutlu kahvesi yok meyvasi yok kuruyemisi yok ayrani yok suyu hep biseyler ister durur kuzumm

amma boğazcılmış yahu dön dön dur isteği bitmez bi de kalp hastası o kadar yermi...A llah kolaylık versin gülüm

hayırlı olsun rabbim oğluşuna zihin açıklığı versin

deli duktuuuur:1shok::1shok::1shok:

hehehe simdi site yonetiminle papaz oldularcam diktirmiolar diediolarmiski allahim ne gunahim vardida bunu basimiza sardirdin diolarmis yonetimdekiler yani bizim evin onunede ekti simdi o kadar buyuduki bi tek terastan deniz gorunuo yakinda terasta kapanir gidio milletin manzarasinin onune dikio agac diolar arka taraaflara ek o kadar istiosan yok efendim manzara onemli deilmi diye kavgaya tutusuoo sonrada deli duktur diolarr haliyleeekaydirigubbakcemile3

insan bazen kendi eşi ve çocuğuna bile kızıp kalkın kendiniz alın diyor bu adam iyi alıştırmış hizmet ettirmeye ,bundan insana rahat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…