sorma bitanem cok keyifcidir sabahtan aksama kadar yok sutlu kahvesi yok meyvasi yok kuruyemisi yok ayrani yok suyu hep biseyler ister durur kuzumm
amma yazmışınız ha bi kaybolduk ortadan döktürmüşünüz
ben oğlanın okul kaydıyla uğraştım
bi sürü evrak istediler topladık eşimle hallettik şükür
tel edicekler okuldan kesin kayıta
şükür halloldu ama öldük bittik koş koş
canim benim insallah en yakin zamanda sizede baglanirda sensiz kalmam uzun sure kardesim benimkızlar komşu tayinci ya gidecek ben bu arada internetsiz kalıcam uzun süre haber alamazsanız bilin ki internet kapanmış tekrar kendimize alana kadar biraz zaman geçer
bizim oralarda yuh boşanda semerini ye derler
ayu dr
aglarim ama beni opmek yokmuumafoldumben
sorma bitanem cok keyifcidir sabahtan aksama kadar yok sutlu kahvesi yok meyvasi yok kuruyemisi yok ayrani yok suyu hep biseyler ister durur kuzumm
hehhehe ilahi guldur beni tatlimm allahta seni guldursun emi guzelim benim yanimizdaki komsu bile takilio sabahtan aksama kadar bu ne yemek insanlara eziyet diodu hem sunu getir onu getir diosun duktur beyy diye bagirir:)))
amma yazmışınız ha bi kaybolduk ortadan döktürmüşünüz
ben oğlanın okul kaydıyla uğraştım
bi sürü evrak istediler topladık eşimle hallettik şükür
tel edicekler okuldan kesin kayıta
şükür halloldu ama öldük bittik koş koş
bu sicakta soda iyi geldi balim serin serinn ohhhhh
amma boğazcılmış yahu dön dön dur isteği bitmez bi de kalp hastası o kadar yermi...A llah kolaylık versin gülüm
hayırlı olsun rabbim oğluşuna zihin açıklığı versin
afiyeet olsuun tatlıım =)
sorma gulum ya zaten kimse inanamio kalp hastasi olduguna isi gucu yemek baska bisey yok zaten hep evde onu getir bunu getir canimcim
deli duktuuuur:1shok::1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?