Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesiim ben çıkayıım cnm duşa giricem ojeydi saçtı derken sata 12 yi bulur
yarın yine malum erkenden işe
bide dişçi randevum var son artık temizliyo ve biticek
ii geceler tatlıım rüyanda enn çok kimi seviyosann onu gör kaydirigubbakcemile3

tamam bitanemm allah rahatlik versin kuzum iyigeceler tatli ruyalar sende bol bol sevgulunu gor ruyanda sekercim discidede kolay gelsin insallah hayirlisiyla biter sende rahatlarsin bebegim benim cok optummmopuyorumnanaktan

günaydın günümün neşesi cankuşlar......prensesim günaydın benden sonra döktürmüşsün ellerine sağlık kedicikler çooook şirin:))))

zoia günaydın canım ışığın yeşil lw desin demi oraya geleyim bari...

canim ilknurum gercekten bazi yeni evlenenler kilo alio nedendir cok merak ediorum gelen giden cok oluoda ondanmi canimcimm
aynen öyle canım ikram yapcam pasta börek derken baya bi yoruluypsun ama bi o kadarda yediğin için kilo alıyosun yani en azından benim için öyle diğer hatunları bilmem kuşum yerimseniben
annaaaaaammm ne güzel bi süpriz olmuş böyle valla benim bile gözüm doldu
bizde tartışırdık benimki çiçeklerle gelirdi çok sevindirik oluyo insan opuyorumnanaktan

ilknurum dün çıkmak zorunda kaldım eşya değişikliği için birileri gelmişti sonrada akşam yemeğidir falan giremedim nete

akşam ilacı alamadım tabi nasıl içeyim:))
sabah yürüyüşüme çıktım bacılar kat kat giyindim bende hiç ter yok neyse eve geldim bu gün çok üşüdüm üstümü degiştirip bir yorgan çıkardım ve 11e kadar uyudum
ohhh ne güzel geldi şimdi kahvaltı yapacagım bu gün biraz geç kaldım ya neysee

ilk defa öğleye kadar uyudumya günü bitirdim gibi geliyor
size bir selam çakayım dedim
sonra geçmişi okurum neler olmuş

mehtoş bende önceden terlemezdim hiç ama şimdi su çok içtiğimden çok terliyrum senin terlememende ondan olabilir mi ki ! ben spor yaparken küçük şişelerden alıyorum yanıma yudum yudum içiyorum içtikçe terliyorum :1rolleyes:

olabilir gülüm yarın su alayım yanıma
üstelik l..car..n de içiyorum at gibi koşoyorum ama ter yok:roflol:

olabilir gülüm yarın su alayım yanıma
üstelik l..car..n de içiyorum at gibi koşoyorum ama ter yok:roflol:

aklına az gelmesine sevindim canım alkisalkisalkis zamanla o da gelmicek inşallah... ya o ilacı bende mi alsam ki 20 dakika falan yürüyorum ben salonda gerçi yorulduğumdan değilde sıkıldığımdan bırakıyorum ben yürümeyi bi yan etkisi falan var mı canım bu ilacın

canım ben çıkıyorum spora gidiyim biraz ter atarım çok öpüyorum canım seni akşama sabaha görüşürüz gene muucxxxxx

yok gözdem bağırsakta çözülüyormuş
keçi peynirinde varnmış
bunları kullananların açtıgı topik var bulup kapyalayım sana

oyy kıyamam sana
aşk kız bu
inşallah hep böyle düşünceli olur
sevmesen salak affedecegimi sandın derdin atardın bir kenara:))
bence uzatmayın bu işi 6senede kavga edecek konu kalmayınca ottan b...ktan küsüşüyorsunuzlmaz:
evlenince ne güzel tartışılacak konu kalmayacak mutlu mutlu yaşayacaksınızhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…