prensesiim ben çıkayıım cnm duşa giricem ojeydi saçtı derken sata 12 yi bulur
yarın yine malum erkenden işe
bide dişçi randevum var son artık temizliyo ve biticek
ii geceler tatlıım rüyanda enn çok kimi seviyosann onu gör kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım ikram yapcam pasta börek derken baya bi yoruluypsun ama bi o kadarda yediğin için kilo alıyosun yani en azından benim için öyle diğer hatunları bilmem kuşum yerimsenibencanim ilknurum gercekten bazi yeni evlenenler kilo alio nedendir cok merak ediorum gelen giden cok oluoda ondanmi canimcimm
annaaaaaammm ne güzel bi süpriz olmuş böyle valla benim bile gözüm doldukızlarr bi sevindirik oldum sizede anlatayım dedim :kedi:
bu akşam eve geldim annem kargon gelmiş dedi
(sevkülümle kavga etmiştim ya geçende )
o göndermiş bi gömlek bi pantolon bide ayakkabı çıktı kargo poşetinden bide en önemlisi bitanede mektubum vardı öyle okudum tabi mutlulukla karışık hemen saldım çeşmelerimi seviyom ya ben galiba :kedi: opuyorumnanaktan bide nazar boncuğu koyucam hep böyle düşünceli olsn diye
öyle işte mutlu oldum sizlerle paylaşayım dedim =)
slm kuzu nasılsın bugüntünaydın
gözde slm canım
akşam ilacı alamadım tabi nasıl içeyim:))
sabah yürüyüşüme çıktım bacılar kat kat giyindim bende hiç ter yok neyse eve geldim bu gün çok üşüdüm üstümü degiştirip bir yorgan çıkardım ve 11e kadar uyudum
ohhh ne güzel geldi şimdi kahvaltı yapacagım bu gün biraz geç kaldım ya neysee
slm kuzu nasılsın bugün
mehtoş bende önceden terlemezdim hiç ama şimdi su çok içtiğimden çok terliyrum senin terlememende ondan olabilir mi ki ! ben spor yaparken küçük şişelerden alıyorum yanıma yudum yudum içiyorum içtikçe terliyorum :1rolleyes:
olabilir gülüm yarın su alayım yanıma
üstelik l..car..n de içiyorum at gibi koşoyorum ama ter yok:roflol:
canım ben çıkıyorum spora gidiyim biraz ter atarım çok öpüyorum canım seni akşama sabaha görüşürüz gene muucxxxxx
kızlarr bi sevindirik oldum sizede anlatayım dedim :kedi:
bu akşam eve geldim annem kargon gelmiş dedi
(sevkülümle kavga etmiştim ya geçende )
o göndermiş bi gömlek bi pantolon bide ayakkabı çıktı kargo poşetinden bide en önemlisi bitanede mektubum vardı öyle okudum tabi mutlulukla karışık hemen saldım çeşmelerimi seviyom ya ben galiba :kedi: opuyorumnanaktan bide nazar boncuğu koyucam hep böyle düşünceli olsn diye
öyle işte mutlu oldum sizlerle paylaşayım dedim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?