ben bugün dişçiye gittim geldim
temizledik dişlerimi ya acıyomuş biraz hani kanal tedavisinde falan uyuşuturuyolardı bunda yok direk cızz cızz :sinifsinif: hafiften acıyo hala kaç tane dişim yapıldı şimdiden 3dolgu 1 kanal herhalde böyle devam ederse 50imde ağzımda diş kalmayacaksigara çay kahve derken olan dişlerimize olmş
akşam ilacı alamadım tabi nasıl içeyim:))
sabah yürüyüşüme çıktım bacılar kat kat giyindim bende hiç ter yok neyse eve geldim bu gün çok üşüdüm üstümü degiştirip bir yorgan çıkardım ve 11e kadar uyudum
ohhh ne güzel geldi şimdi kahvaltı yapacagım bu gün biraz geç kaldım ya neysee
canım ben çıkıyorum spora gidiyim biraz ter atarım çok öpüyorum canım seni akşama sabaha görüşürüz gene muucxxxxx
valla coştum bugün
gelirler bana arada
tunaydinn bitanecik sultanlar sultanimmmopuyorumnanaktan
heheh vericekmisiniz beni =)
saoll gözdem opuyorumnanaktan
insan mutlu oluyo aslında gönül almak bu kadar basit dimi =)
dur bakalım biz kızımızı vermeyiz hemen öyle :dilcikar:heheh vericekmisiniz beni =)
bizi kandırmakta çok kolay yaa annem bana derdi çok kandım akıllısın diye gerçektende öyle valla kaydirigubbakcemile3saoll gözdem opuyorumnanaktan
insan mutlu oluyo aslında gönül almak bu kadar basit dimi =)
başladım ekimim hem zaman geiyo hemde bu kabul günlerinde yediklerimi eritiyorum 1 taşta 2 kuş yani yerimsenibencanım gözdecim nasılsın ..spora mı başladın çok iyi yapmışsın, forma iyice girersin artık..
dur bakalım biz kızımızı vermeyiz hemen öyle :dilcikar:
bizi kandırmakta çok kolay yaa annem bana derdi çok kandım akıllısın diye gerçektende öyle valla kaydirigubbakcemile3
başladım ekimim hem zaman geiyo hemde bu kabul günlerinde yediklerimi eritiyorum 1 taşta 2 kuş yani yerimseniben
senin kilo durumları nasıl bacım lw topiğini takip edemediğim için bilmiyorum kimin nedir hali şakkıdı
sağol canım benim
kız kutucukların uzamış maşallah puan veren vereneeee
trioyid bezlerine baktırdın mı mehtap niye terlemiyorsun bir türlü anlamadım bacıı...
canım hipotroit problemi var bende ama ilaçı kestiler ilaç kullanmıyorum 3-4 küçük nödül varmış(2ay sona tekrar kan tahlili verecegim
soğok gülüm....blok yazılarına baktım ilk şiiri özellikle çok sevdim daha önce okumamıştım ,ellerine sağlık, bizi, bizim topiğin kızlarını anlatmış sanki :))))
geçmiş olsun canım nodüller göğsünde mi... tahliller ne için kandan nodül belli olur mu ...
canlarim uyaninca kahvaltiya bekliorumm sekerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?