Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim hayirdir kanal tedavisindemi aci oldu ?

trioyid bezlerine baktırdın mı mehtap niye terlemiyorsun bir türlü anlamadım bacıı...

canım ben çıkıyorum spora gidiyim biraz ter atarım çok öpüyorum canım seni akşama sabaha görüşürüz gene muucxxxxx

canım gözdecim nasılsın ..spora mı başladın çok iyi yapmışsın, forma iyice girersin artık..

tunaydinn bitanecik sultanlar sultanimmmopuyorumnanaktan

soğok gülüm....blok yazılarına baktım ilk şiiri özellikle çok sevdim daha önce okumamıştım ,ellerine sağlık, bizi, bizim topiğin kızlarını anlatmış sanki :))))

heheh vericekmisiniz beni =)
dur bakalım biz kızımızı vermeyiz hemen öyle :dilcikar:

saoll gözdem opuyorumnanaktan
insan mutlu oluyo aslında gönül almak bu kadar basit dimi =)
bizi kandırmakta çok kolay yaa annem bana derdi çok kandım akıllısın diye gerçektende öyle valla kaydirigubbakcemile3

canım gözdecim nasılsın ..spora mı başladın çok iyi yapmışsın, forma iyice girersin artık..
başladım ekimim hem zaman geiyo hemde bu kabul günlerinde yediklerimi eritiyorum 1 taşta 2 kuş yani yerimseniben
senin kilo durumları nasıl bacım lw topiğini takip edemediğim için bilmiyorum kimin nedir hali şakkıdı

çok iyi yapmışsın canım sakın bıktım bırakayım deme ...herkes benden hızlı ve daha çok kilo veriyor, versinler bol bolmaşallah diyeyim.....ben ağırdan ufak ufak veriyorum bu cuma 3. kutu bitiyor ama ben halimden çok memnunum ..cumadan sonra 15-20 gün lw kullanmıycam...2 gündür sarımsak cevizi yapıp kullanıyorum ben de işe yararsa hepinizde yarar , o zaman hepinizi haberdar ederim :)))

canım hipotroit problemi var bende ama ilaçı kestiler ilaç kullanmıyorum 3-4 küçük nödül varmış(2ay sona tekrar kan tahlili verecegim

geçmiş olsun canım nodüller göğsünde mi... tahliller ne için kandan nodül belli olur mu ...

soğok gülüm....blok yazılarına baktım ilk şiiri özellikle çok sevdim daha önce okumamıştım ,ellerine sağlık, bizi, bizim topiğin kızlarını anlatmış sanki :))))

canim benim begenmene memnun oldum bende nette gezerken hosuma gitmisti eklimm dedim bloguma:))

butun kizlar uykuda sanirim dilerim guzel ruyalar goruyosunuzdur canlarim benim hepinizi cok ama cok opuorum

geçmiş olsun canım nodüller göğsünde mi... tahliller ne için kandan nodül belli olur mu ...

boğaz kısmımda kan tahliliyle tiroit problemi belli oluyor,ultrasonla nödüller tespit ediliyor
kan tahlili normal di ama milimetrik nodül buldular sürekli kontrole gidecegim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…