Selenimo ve Cankularyla her telden

canım hipotroit problemi var bende ama ilaçı kestiler ilaç kullanmıyorum 3-4 küçük nödül varmış(2ay sona tekrar kan tahlili verecegim

bitanem gecmis olsun tatlim benim aman kontrollerini aksatma ihmale gelmez biliosun guzelim neden olmus bu noduller dr bisey soyledimi canimcim

geçmiş olsun cnm neden oluşuyormuşki noduller
ekimim günaydın cnm lw desin sanırım geleyim bari azcık yanına
prensesimm cnm kahvaltıyı hazırlamışsın yine saol tatlım

canim benim hic hazirlamazmiyimm afiyet seker olsun tatlim sen nasilsin?dun agrin sizin oldumu sekercim

oyy guzeller guzeli ilknurum benim kiyamam sana epey is yapmissin cok yorulmussundur citirim benim bugun dinlen biraz lutfenn

kk de teknik sorun varmış sayfalar açılmıyordu ..sorunu şimdi halletmişler..
ilknurum canım kolay gelsin kayınvaliden çok iyiymiş maşallah ne güzel seni düşünüyor , öncede sağolsun iyidir demiştin zaten...rabbim kız kardeşime ve bizim bekar tayfasına da iyi kayınvalide nasip etsin inşallah ...
kendini hırpalamadan iş yap arada dinlen bacım...

benim oğluş bu gün cezalı tv yok, bilgisayar yok, dışarı çıkmak yok, onun için tepemde mız mız gelip gidiyor onunla uğraşıyorum

cnm biraz bi bakınayıım dedim yemekten geldim şimdi nescafemide aldım
bide sigara içeyim yanında azcık keyfim gelsin =)

kız kıyamam eks aşkıma ben
ne yaramazlık yaptı bakayım

tanısan aşkım falan demezsin... dün babasına kitap okuyacağına söz vermiş okumamış babası da bu gün için yasak koymuştu ben de unuttum dışarı yolladım ...öğlen babası gelirken görmüş beraber eve geldiler kapıda bunu niye dışarı yolladın diye sertçe sordu ben de saf saf niye ki dedim cezalıya deyince unuttuğumu söyledim .şimdi cezasını çekiyor ...zaten onu nişana götürmüyorum diye iyice azıttı ters ters konuşuyor

anladım ekimim yaramazda fırsattan istifade hemen kaçmış dışarı
bazen anlamaları için cezada vermek gerekiyo sanırım anne baba olmakta çok zor ya :s
kıyamıyosun ama onun doğru yetişmesi için böyle yapman gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…