Selenimo ve Cankularyla her telden

boğaz kısmımda kan tahliliyle tiroit problemi belli oluyor,ultrasonla nödüller tespit ediliyor
kan tahlili normal di ama milimetrik nodül buldular sürekli kontrole gidecegim(

çabuk kaybolurlar inşallah nodüllerin azalıp azalmadığını kontrol edecekler değilmi canım...kızının doktor arama işi ne oldu iyi bir psikiyatr buldunuz mu ...

sabah sabah misafir girdi :)) ekimde yazmıyor birşeyler
prensesim sende iyisindir ,kahvaltı için saol gülüm

geçmiş olsun canım nodüller göğsünde mi... tahliller ne için kandan nodül belli olur mu ...

çabuk kaybolurlar inşallah nodüllerin azalıp azalmadığını kontrol edecekler değilmi canım...kızının doktor arama işi ne oldu iyi bir psikiyatr buldunuz mu ...

burda bulamadık ya ankaraya yada memlekete gidince araştıracagız
evet her seferinde giriyorum

sabah sabah misafir girdi :)) ekimde yazmıyor birşeyler
prensesim sende iyisindir ,kahvaltı için saol gülüm

yazıyorum gülüm sana da günaydın bu arada benim oğluşun istekleri bitmiyor ona kalkıp bakıyorum, bu gün çok mız mız

zoia bu gün nasılsın kuzum,günün güzel geçer umarım

günaydın mehtapım saolasın cnm gün seninle konuşmak çok ii geldi bazen birinin sana hatırlatması gerekiyo =) çook sağolasın cnmıniçi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugünden itibaren daha dikkat edicem bakalım zamanla olucak inşallah :Saruboceq:

boğaz kısmımda kan tahliliyle tiroit problemi belli oluyor,ultrasonla nödüller tespit ediliyor
kan tahlili normal di ama milimetrik nodül buldular sürekli kontrole gidecegim(

geçmiş olsun cnm neden oluşuyormuşki noduller
ekimim günaydın cnm lw desin sanırım geleyim bari azcık yanına
prensesimm cnm kahvaltıyı hazırlamışsın yine saol tatlım

geçmiş olsun cnm neden oluşuyormuşki noduller
ekimim günaydın cnm lw desin sanırım geleyim bari azcık yanına
prensesimm cnm kahvaltıyı hazırlamışsın yine saol tatlım

günaydın canım dur ben de orada seni yakalıyayım he he he

heheh vericekmisiniz beni =)
öyle kolay değil bakalım daha bi fırın ekmek yemesi lazım delikanlının
kolay gelsin bacım ...temizlik yapıcam diye kendini paralama , sen yinede durmazsın bu sıcakta bari yerlere neyim acı kazımadan temizle:))
valla iş çok tatil dönüşü şöyle üstten yapmıştım kiler falan temizlendi
iş çokmuş yani canlar ama ölmüşüm valla

günaydın millet
mehtabım erkencisin şekerim dün ölmüşüm valla iş te bitmedi daha perdeleri yıkıycam bugüne kaldı
çocuklar falan derken yetmedi gün
ekim zeynepçim günaydın şekerler
annem kahvaltıya çağırıyo baktı kadın yediğim yok aç gezmeyeyim diye çağırıyo beni
azcukun sonra gelirim kızlar öpüldünüz

kızlar ben hemencik çıktım kusura bakmayın malum işten girince böyle oluyo
şimdi bi iki faturam ve satışlarım var onlar bi bitsin gelirim=) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…