anladım ekimim yaramazda fırsattan istifade hemen kaçmış dışarı
bazen anlamaları için cezada vermek gerekiyo sanırım anne baba olmakta çok zor ya :s
kıyamıyosun ama onun doğru yetişmesi için böyle yapman gerekiyo
çok hamaratsın canııım...allahtan 0 kalori yoksa biz bum diye şişicez sabah ayrı ikindi ayrı akşam ayrı lezzetli lezzetli hazırlıyorsun ellerine sağlık bir tanem
prensesim nire gittin bal kavanozum
benim oğluş bu gün cezalı tv yok, bilgisayar yok, dışarı çıkmak yok, onun için tepemde mız mız gelip gidiyor onunla uğraşıyorum
tanısan aşkım falan demezsin... dün babasına kitap okuyacağına söz vermiş okumamış babası da bu gün için yasak koymuştu ben de unuttum dışarı yolladım ...öğlen babası gelirken görmüş beraber eve geldiler kapıda bunu niye dışarı yolladın diye sertçe sordu ben de saf saf niye ki dedim cezalıya deyince unuttuğumu söyledim .şimdi cezasını çekiyor ...zaten onu nişana götürmüyorum diye iyice azıttı ters ters konuşuyor
yok valla çok güzel kıyıyorum , kuşbaşı bile yapıyorum arada tek çocuk diye herkes şımartır ben tam tersi hiç taviz vermem şımartmam , büyüklerine saygısız konuşmasını asla affetmem, doğru çocuk büyütmek çok zor, her şeyi istiyorlar ama bir türlü yetinmeyi bilip mutlu olmuyorlar benimki kitap okumayı sevmiyor yanında biz okuyoruz gaza gelip 1 sayfa okuyayım demiyor...şimdiye kadar ona verdiğim sözlerden hiç tutmadığım olmadı ama o sözünü tutmuyor bir kerelik değil sıkça ve çok dağınık temizlikten çok onun döküntüsü zaman alıyor ....hala istiyorsan al senin olsun he he he :)))
kimseciklerde yok(
geldim gariii ama gecikmişim hepinize iyi geceler....ilknurum yorgunluktan bayıldın mı sonunda:)))
geldim gariii ama gecikmişim hepinize iyi geceler....ilknurum yorgunluktan bayıldın mı sonunda:)))
prensesiim ii geceler canım
hemencik bakıp çıkıcam bizim tv nin renkleri kaymış onla uğraştm durdum 2 saattir insanlar yeşil görünüyo kafamçokkarıştı yeşille mor karışımı bişiler çıkıyo heheh en son niran ünsalı gördüm p da yeşildi kaydirigubbakcemile3
neyse tekrardan iyii geceler tatlımm güzel düşler
canim kardesim benim gonul rahatligiyla yiyebiliriz sifir kaloRi neyseki ama bugun istahimmi artti yoksa malum doneme iki haftam var biseyler yedim fazla ogle iki kasik makarna salata ikindide ucborek kalin sigara boregi seklinde firinda iki dilim kek aksamda bi avuctan biraz fazla kabak cekirdegi ve bi kasik dondurma acaba bi kilo almismiyimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?