Selenimo ve Cankularyla her telden

yok valla çok güzel kıyıyorum , kuşbaşı bile yapıyorum arada tek çocuk diye herkes şımartır ben tam tersi hiç taviz vermem şımartmam , büyüklerine saygısız konuşmasını asla affetmem, doğru çocuk büyütmek çok zor, her şeyi istiyorlar ama bir türlü yetinmeyi bilip mutlu olmuyorlar benimki kitap okumayı sevmiyor yanında biz okuyoruz gaza gelip 1 sayfa okuyayım demiyor...şimdiye kadar ona verdiğim sözlerden hiç tutmadığım olmadı ama o sözünü tutmuyor bir kerelik değil sıkça ve çok dağınık temizlikten çok onun döküntüsü zaman alıyor ....hala istiyorsan al senin olsun he he he :)))

bende geldiim ama kimsecikler yok
mehtapımla ekimim nerelerde geziniyonuz bakim

geldim gariii ama gecikmişim hepinize iyi geceler....ilknurum yorgunluktan bayıldın mı sonunda:)))

çok hamaratsın canııım...allahtan 0 kalori yoksa biz bum diye şişicez sabah ayrı ikindi ayrı akşam ayrı lezzetli lezzetli hazırlıyorsun ellerine sağlık bir tanem

canim kardesim benim gonul rahatligiyla yiyebiliriz sifir kaloRi neyseki ama bugun istahimmi artti yoksa malum doneme iki haftam var biseyler yedim fazla ogle iki kasik makarna salata ikindide ucborek kalin sigara boregi seklinde firinda iki dilim kek aksamda bi avuctan biraz fazla kabak cekirdegi ve bi kasik dondurma acaba bi kilo almismiyimdir?

oyy kiyamam ben ona agir ceza olmamismiki yavruma daha fazla kitap okuma cezasi verseydi bubasi kiyamam ben yavruma

tatli kardesim benim bende tek cocugum ama hic simarik deilimdir hatta ilgi sefkat eksikligim vardir sanirlar tek cocuk olunca cok ilgi verilir sevilir simartilir ama nerdeeee neyseki sizler varsiniz eksik depolarim doluo:L))o zaman haklisin sen sozunu tutuyosan oda tutmayi ogrence tabiki ceza konusunda hakliymissiniz gulum ders alsinki sozunu tutmayi ogrensin yavrum benim yerim onu ben duse kalka oda buyucek annesi benim canim kardesim onu cok guzel yetistirioo mincikla benim icinde bi guzell oglusunu

prensesiim ii geceler canım
hemencik bakıp çıkıcam bizim tv nin renkleri kaymış onla uğraştm durdum 2 saattir insanlar yeşil görünüyo kafamçokkarıştı yeşille mor karışımı bişiler çıkıyo heheh en son niran ünsalı gördüm p da yeşildi kaydirigubbakcemile3
neyse tekrardan iyii geceler tatlımm güzel düşler

cankuslar erken giremedim misafir vardi hizmetlendim onlar gidince hemen kendimi nete attim tatlilarim

canim benim iyigeceler tatli ruyalar tatlim tvnin tupu bitmis sanirim bizimde boyle olmustu tupunu deistirmislerdi acaba sizinkide ayni sorunmu bilemiyorum umarum duzelir fistikli lokumum benim cok optummm

yok bir kilo almamışsındır bir gün biraz fazla yedin diye kilo alınırmı ....ben de akşam bir avuç kabak çeğirdeği yedim he he he ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…