Selenimo ve Cankularyla her telden

oyy kiyamam ben ona agir ceza olmamismiki yavruma daha fazla kitap okuma cezasi verseydi bubasi kiyamam ben yavruma

hiç okumuyorki teyzesi daha fazlası olsun okumayı unutacak....kitap okumayı zaten ceza gibi görüyor aslında ödül olması lazım ama bu çocukta böyle ne yapsam bilmiyorum çok inatçı ,hemen küsme huyu başladı , biraz bu yaş döneminin huyları işte ...

tamam canım mıncıklarım zaten ben gidicem onu götürmiycem diye üzülüyor, ne yapayım yol çok 1 gün sonra geri dönücem dayanamaz o kadar yola...

günaydın cankuşalrı... canlar bir elin parmakları kadar kaldık yahu.. bu gün burası cıvıldar inşallah ...

günaaaaaaydıııııııınn cankuşlarııııımm
günüünüz güzel olsun inşallaah

yok canım bırakmıyorum sporu falan da eskisi gibi sık gidemiyorum benim ki her akşam diyo hadi tenis oynayalım diye ama canım isteyipte gidemiyorum valla. bide kıyamıyorum eşime çok yoruluyo iş yerinde akşama geldiğinde gözleri düşmüş oluyo...
yavaş yavcaş kilo vermek daha iyi canım geri almazsın öyle derler yani... benim annemde kiloludur birden 15 kilo mu ne verdi işte sporla falan filan şimdi hepsini geri aldı :bbo:

cnm biraz bi bakınayıım dedim yemekten geldim şimdi nescafemide aldım
bide sigara içeyim yanında azcık keyfim gelsin =)
kıııızzz sigara deme mehtabım bırakmaya çalışıyo ya krizi gelmesin lmaz:

3,sayfaya düşmüşüz hala kimseler yok :sinifsinif:
ben geldiiiiimmm. nasılsın kuzu nedir şu hastalık olayı nodül falan ?

hoş geldin gözde ne yapıyorsun yoksa evde tek olma sendromuna girdin canın hiç birşey yapmak istemiyorsa girmişsin demektir

slam gözdem nasılsın
önemli değil kuzu geçensene tiroitte milimetrik nödül çıkmıştı ara ara kontrole gidecegim büyüme olursa ilaç verecekler
bizde irsi hepimizde var bu troit problemi

mehtap 3. sayfalara düşecek hatunlarmıyız biz((( hemen parmaklarımızı çalıştırıp 1. sayfanın en başına geçelim :))))

selenimo hoş geldin ...sensiz yetim gibi kaldık topikte birkaç kişi debeleniyoruz yetiiiiş

gözdem dün biraz gerğindim hemen aklıma sigara geldi birde dün açık hava diye sürekli içtiler yanımda gerildim iyice(

tadımızı tuzumuzu gelirken getir yeter canım tatil yaptığın dön evine ,yuvana , bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…