oyy kiyamam ben ona agir ceza olmamismiki yavruma daha fazla kitap okuma cezasi verseydi bubasi kiyamam ben yavruma
tatli kardesim benim bende tek cocugum ama hic simarik deilimdir hatta ilgi sefkat eksikligim vardir sanirlar tek cocuk olunca cok ilgi verilir sevilir simartilir ama nerdeeee neyseki sizler varsiniz eksik depolarim doluo:L))o zaman haklisin sen sozunu tutuyosan oda tutmayi ogrence tabiki ceza konusunda hakliymissiniz gulum ders alsinki sozunu tutmayi ogrensin yavrum benim yerim onu ben duse kalka oda buyucek annesi benim canim kardesim onu cok guzel yetistirioo mincikla benim icinde bi guzell oglusunu
bu pisicikler cok sekerrrrr
yok canım bırakmıyorum sporu falan da eskisi gibi sık gidemiyorum benim ki her akşam diyo hadi tenis oynayalım diye ama canım isteyipte gidemiyorum valla. bide kıyamıyorum eşime çok yoruluyo iş yerinde akşama geldiğinde gözleri düşmüş oluyo...çok iyi yapmışsın canım sakın bıktım bırakayım deme ...herkes benden hızlı ve daha çok kilo veriyor, versinler bol bolmaşallah diyeyim.....ben ağırdan ufak ufak veriyorum bu cuma 3. kutu bitiyor ama ben halimden çok memnunum ..cumadan sonra 15-20 gün lw kullanmıycam...2 gündür sarımsak cevizi yapıp kullanıyorum ben de işe yararsa hepinizde yarar , o zaman hepinizi haberdar ederim :)))
kıııızzz sigara deme mehtabım bırakmaya çalışıyo ya krizi gelmesincnm biraz bi bakınayıım dedim yemekten geldim şimdi nescafemide aldım
bide sigara içeyim yanında azcık keyfim gelsin =)
ben geldiiiiimmm. nasılsın kuzu nedir şu hastalık olayı nodül falan ?3,sayfaya düşmüşüz hala kimseler yok :sinifsinif:
selenimo hoş geldin ...sensiz yetim gibi kaldık topikte birkaç kişi debeleniyoruz yetiiiiş
hayalmi görüyorsun ne selenimosu?senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?