Selenimo ve Cankularyla her telden

yok bir kilo almamışsındır bir gün biraz fazla yedin diye kilo alınırmı ....ben de akşam bir avuç kabak çeğirdeği yedim he he he ...

canim benim zaten bi avuc kabak cekirdegi veriolar dun gazetede okudum kavrulmamis ve tuzsuz kabak cekirdegi cok faydasi varmis afiet seker olsun balima

prenses iyi abla ama biran önce istanbula dönmesi lazım
çatlak dr huzurunu kaçırıyor
ilacın dozajını artırmış doktoru(

aaaaaaaaa
üzüldümm bak
aldığı ilacı çaktırmadan çatlak babalığa içirsin yaaaaa
ben diyorum güçlü ol diyeeeee,
deli deliyi görünce sopasını saklarmış,
öyle olmaz,böyle olur der gösterirdim gününü o deliye amaaa
nerde bizimkinde o cesaretttt
Ama ben en çok da annesine kızıyorummm,
dr elin adamı düşünmezki
anası düşünmedikten sonraaa

seleminomm gelmiss hosgelmis nerelerdesinn cok ozledik seni yahu

canim benim zaten bi avuc kabak cekirdegi veriolar dun gazetede okudum kavrulmamis ve tuzsuz kabak cekirdegi cok faydasi varmis afiet seker olsun balima

hoş geldin gülüm ne iyi kalplisin bak senden söz ettik hemen üstüne geldin

oyy yavrum benim ama bu caglarda kitap okuma aliskanligi edinsinki sonra buyuyunce hep okumak istesin ben bi gun kitap okumazsam rahatsuzlik duyuom valla cok guzel bi aliskanlik yavrusumda aliscak insallahh canim benimm

anneside çok çekmiş oda yıllarca depresyon tedavisi görmüş
yastık değişmekle kader degişmiyomuş abla(

Taze gelin artık pas vermiyo galibaaa,
neyseeeeeeeeeeee
girdiğimde burdaydı,gördüm
bişey demiyorummmm.

görmemiştir kesin sayfayı yenilemeyince çıkmamıştır adın ondan ...o aradad çıkmıştır farkedince üzülür

bende sizi özledimde geldim,
evden ayrılacanmı,fıstıkkkk

valla ne iyi ettinde geldin canim benimm gozumuz yollardaydi hep
evet canim kismetse besinde donuyorum eyluldede kismetse ayri eve cikicam zaten ayri evdeydim gecen sene mecbur hepimiz ufacik evdeydik cok stres yasadim sanirim depresyonumun bu denli artmasinada bu neden oldu guzelcimm benim

gözdem dün biraz gerğindim hemen aklıma sigara geldi birde dün açık hava diye sürekli içtiler yanımda gerildim iyice(

aman canim benim sakin bi nefes bile alayim deme gerisi gelir cunku gergin oldugun zaman biseyler at agzina veya sevdigin biseyi ye veya ic guzelim kafani dagit artik yasakta cik icende olmucak acik hava disinda aman guzelim benimmm

ben senin yanında kalayım bak o zaman babalığın depresyonunu nasıl artırırız zemuszemus
adam kaçacak delik arar kızzzzzzzzzz:icecream::dance:

canim seleminom valla bu sicaklarda kafeye gelmissin tatlim valla iyi oldu senin tatil nasil gidio keyfin nasilll ?arada kulagini cinlatioz cinliodur heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…