Selenimo ve Cankularyla her telden

yok ablası o yazıyor açık bırakıp çıkıyor öğleden sonra tekrar girdiginde üzülür
ama yeni gelin habire misafiri var

eeee yavrum tavuk olmak kolay iş deeelllllllll
geleni gideni olur, ev sil,süpür, herife yemek yap,
pasta yap, bide gece eğlendir zor zanaat tavuklukkkkkkkk

oyy yavrum benim ama bu caglarda kitap okuma aliskanligi edinsinki sonra buyuyunce hep okumak istesin ben bi gun kitap okumazsam rahatsuzlik duyuom valla cok guzel bi aliskanlik yavrusumda aliscak insallahh canim benimm

inşallah küçükken kitap okuyup yatırıyordum alışsın kitabı sevsin diye, bir sürü güzel resimli hikayeler aldım ama ...bakalım 3. sınıfta belki sever

ben senin yanında kalayım bak o zaman babalığın depresyonunu nasıl artırırız zemuszemus
adam kaçacak delik arar kızzzzzzzzzz:icecream::dance:

yerim seni ben canim benim valla sorma annemde pisi gibi kadincaz hep beni susturur o dellenmesin diye ice ata ata boyle olduk valla neyseki kismetse besinde donuyorum istanbula sanirim daha rahat etcem fistigimm

inşallah küçükken kitap okuyup yatırıyordum alışsın kitabı sevsin diye, bir sürü güzel resimli hikayeler aldım ama ...bakalım 3. sınıfta belki sever

cilekli dondurmam bitter cikolatam benim ne guzel benimde hayalimde cocuguma geceleri kitap okuyup uyutmak var sen cok guzel yapmissin insallah sevicek yavrucak hep kitap isticek insallahh

yerim seni ben canim benim valla sorma annemde pisi gibi kadincaz hep beni susturur o dellenmesin diye ice ata ata boyle olduk valla neyseki kismetse besinde donuyorum istanbula sanirim daha rahat etcem fistigimm

kesinlikle rahat edeceksin, ne kadar uzak o kadar iyi,
adam eline göre bulmuş ,oynatıyo,
neyse salla gitsin o herifi yazmaya bile değmez burda,
sen keyfine bak prenses,
hayatı doya doya yaşa ,
çatlağın birinin sana zehir etmesine izin verme,
ona yapacağın en iyi şey onu takmamandır,
seni sallamıyorum de, hareketlerinle

kızlarrrrr,valla kan ter içinde kaldım,size laf yetiştirecem derken,
çıkmak zorundayım,ter akıyo heryanımdan,
görüşemediğim kızlaraa çook selam deyin
giremesemde sizi düşünüyorum hakkaten,
öptüm hepinizi canlarrrrrrr,

evet canım hepimiz aynı şeyi söylüyoruz
kimse takmayacak o bir bagırıyorsa bunlar 2bagıracak çatlak korkacak ama malesef yapmıyorlar

güle güle kendine iyi bak

valla bu sıcakta geldin saol ablası
kızın tercih yapmayacak galiba
kendine iyi bak çok öpüyorum

cok dogru diosun ne kadar uzak o kadar rahat bitanemm agustos sonu donucekmissin insallahh gunlerin cok guzel gecer bi an once gelmeni beklicez tatlim benim seni ve sohbetini ozlucem cok opuyorum firsat bulursan yine ugra bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…