Selenimo ve Cankularyla her telden

burdayım mehtap arada sayfayı değiştiriyorum yeni yazılar görünsün diye

canlarimm ya sizi birakip gitmek istemiorum ama annem seslendi bizimki acikmis yemekleri isitip sofrayi kurmam lazim sonra yine gelirim olurmu canlarim sizleri cok seviomm ve opuoommmmm

canlarım açılmadı sayfa çıkarken tamamen çıktım
tekrar giriş yaptım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
ekim iyi yolculuklar sana

bitürlü yakalayamadım bugün sizi
çınlamalaara dayaöayıp selenimoo ablamda girmiş inşallah ii geçiyodur tatili =)
mehtapım ekimim prensesim sizde girmişsiniz ama yakalayamadım ben :gitme:
bugün ay sonu hesapalarımı toparlamaya uğraşıyorum yine arada yazarım size

muhabbet koyuymuş 14 sayfa atmış dünden beri maşallah
selenmocumu da göremedim yazık ama yoktum bugün evde sabah çıktım az evvel geldim
dün işten başımı kaldıramadım
üzgünüm kızlar boşladım topiği farkındayım
ama hiç keyfim yok bişey yapmak istemiyorum yorulmuşum çok
moralim bi acayip malüm dönem de başladı pndan herhalde

yorgunluk,sıcak, malüm dönem toplamı böyle olur tabi azıcık canını dinlesen olmaz sanki ....biraz dinlen gülüm, kendine bir kıyak geç dondurma ye 1 günde düzelirsin , keyfinde yerine gelir...

kendinize iyi bakın kızlar ben gidiyorum hoşçakalın iyi akşamlar

yorgunluk,sıcak, malüm dönem toplamı böyle olur tabi azıcık canını dinlesen olmaz sanki ....biraz dinlen gülüm, kendine bir kıyak geç dondurma ye 1 günde düzelirsin , keyfinde yerine gelir...

inşallah canım benim
yarın da karaburuna gidiyomuşuz eşim aradı şimdi arkadaşlar çağırmış
denize de giremem piş dur artık sinir küpü ol çocuklarla kötükedihüso

canim ilknurum kiyamam sana cok yoruldun allahtan haftasonu karaburuna gidiomussunuz orda dinlenirsin guzelcim denize giremicekmissin ama en azindan yemekler hazir ev toplama derdi olmucak biraz uzan dinlen guzelcim sicakta dikkat et ama carpmasin guzelim hayirli yolculuklar sekerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…