ben ölmüşüm de haberim yok
kendinize iyi bakın kızlar ben gidiyorum hoşçakalın iyi akşamlar
fistikli lokumum ben varim sen nerdesinn guzelim
evet canım benim gidiyoruz ama orda da böyle denize grmeden sıcakta sinir olucam gibi geliyo ama dediğn doğru en azından iş yapmıycamcanim ilknurum kiyamam sana cok yoruldun allahtan haftasonu karaburuna gidiomussunuz orda dinlenirsin guzelcim denize giremicekmissin ama en azindan yemekler hazir ev toplama derdi olmucak biraz uzan dinlen guzelcim sicakta dikkat et ama carpmasin guzelim hayirli yolculuklar sekerim opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin şekerim inşallah hayırlısı olsunkendinize iyi bakın kızlar ben gidiyorum hoşçakalın iyi akşamlar
yorulmuşum zeynebim ya valla anlamamışım bi de malüm dönem oldunoldu ilknurum bi sorun yoktur inşallah
çok mu yordun kendini
evet canım benim gidiyoruz ama orda da böyle denize grmeden sıcakta sinir olucam gibi geliyo ama dediğn doğru en azından iş yapmıycam
zaten öööğğğ geldi işten
Allah tamamına erdirsin şekerim inşallah hayırlısı olsun
güle güle git gel
yorulmuşum zeynebim ya valla anlamamışım bi de malüm dönem oldu
değmeyin keyfime yani
pek moralli oldum desem de inanma sen canım bide karaburuna gidiyoruz akşamüstü
pek istemiyo canım da gitmek acuk kalabalık olucaz kaldırmayacak gibi kafam:gitme:
kızlar hepinizin günü güzel geçsin inşallah
cnm bizimde çilemiz bu ya malum dönem gelmeden önce duygular alt üst oluyo
bide üzerine sancısı ekleniyo ayın 2 günü iptal ben bi ayı 28 gün olarak yaşıyorum zaten heheh
tatlım belkim gidince açılırsın kafan dağılır biraz denize giremesende deniz havasını çekmiş olursun =)
ben bazen evde kala kala hiç dışarı çıkmak istemiyorum annem zorla kolumdan tutup dışarı postalıyo beni sonrada iiki çıkmışım diyorum belki seninde öyle oluurkaydirigubbakcemile3
he kız girdim valla canım çok şey yapmak istiyo ama kolum kalkmıyo bide geçen gün misafir gelcek diye temizlik yaptım koltuk altlarını falan sildiydim belim incinmiş sanırım robot gibi yürüyorum :sinifsinif:hoş geldin gözde ne yapıyorsun yoksa evde tek olma sendromuna girdin canın hiç birşey yapmak istemiyorsa girmişsin demektir
benim annemde teyzelerde falan var o troid sorunu ama bende yok allahtan çok sıkıntılı bişey iyi biliyorumslam gözdem nasılsın
önemli değil kuzu geçensene tiroitte milimetrik nödül çıkmıştı ara ara kontrole gidecegim büyüme olursa ilaç verecekler
bizde irsi hepimizde var bu troit problemi
yanında biri içince daha zordur eminim ki canım rejimdeyken etrafındakilerin tıkınması gibi :çok üzgünüm:gözdem dün biraz gerğindim hemen aklıma sigara geldi birde dün açık hava diye sürekli içtiler yanımda gerildim iyice(
tek başına hayat seni daha mutlu edecekse çık tabi kuzum senin sağlığın daha önemlia.s.valla ne iyi ettinde geldin canim benimm gozumuz yollardaydi hep
evet canim kismetse besinde donuyorum eyluldede kismetse ayri eve cikicam zaten ayri evdeydim gecen sene mecbur hepimiz ufacik evdeydik cok stres yasadim sanirim depresyonumun bu denli artmasinada bu neden oldu guzelcimm benim
hee yok anacım şikayetim bite işim olsa daha memnun olcam :çok üzgünüm:gözde halinden memnun pek zorlanmıyor:roflol:
şikayeti yok şimdilik
evet kuzum alıştım alışılmıycak bişi de yok zaten insanın kendi evi sevdiği adam nolcak :ecrin_bebek:taze gelinimiz evlilik hayatina iyi uyum sagladi masallahh allah bozmasin darisi tum bekarlarimizin basina:))))
niye keyfin yok anacım nazarlar mı değdimuhabbet koyuymuş 14 sayfa atmış dünden beri maşallah
selenmocumu da göremedim yazık ama yoktum bugün evde sabah çıktım az evvel geldim
dün işten başımı kaldıramadım
üzgünüm kızlar boşladım topiği farkındayım
ama hiç keyfim yok bişey yapmak istemiyorum yorulmuşum çok
moralim bi acayip malüm dönem de başladı pndan herhalde
prensesim cnm ya akşam baktım kimse yoktu açık bırakmışım pc yi sonra uyumadan önce farkettim ondan karşılaşamadık tatlım kusuruma bakma
evet canım benim gidiyoruz ama orda da böyle denize grmeden sıcakta sinir olucam gibi geliyo ama dediğn doğru en azından iş yapmıycam
zaten öööğğğ geldi işten
Allah tamamına erdirsin şekerim inşallah hayırlısı olsun
güle güle git gel
yorulmuşum zeynebim ya valla anlamamışım bi de malüm dönem oldu
değmeyin keyfime yani
pek moralli oldum desem de inanma sen canım bide karaburuna gidiyoruz akşamüstü
pek istemiyo canım da gitmek acuk kalabalık olucaz kaldırmayacak gibi kafam:gitme:
kızlar hepinizin günü güzel geçsin inşallah
cnm bizimde çilemiz bu ya malum dönem gelmeden önce duygular alt üst oluyo
bide üzerine sancısı ekleniyo ayın 2 günü iptal ben bi ayı 28 gün olarak yaşıyorum zaten heheh
tatlım belkim gidince açılırsın kafan dağılır biraz denize giremesende deniz havasını çekmiş olursun =)
ben bazen evde kala kala hiç dışarı çıkmak istemiyorum annem zorla kolumdan tutup dışarı postalıyo beni sonrada iiki çıkmışım diyorum belki seninde öyle oluurkaydirigubbakcemile3
he kız girdim valla canım çok şey yapmak istiyo ama kolum kalkmıyo bide geçen gün misafir gelcek diye temizlik yaptım koltuk altlarını falan sildiydim belim incinmiş sanırım robot gibi yürüyorum :sinifsinif:
benim annemde teyzelerde falan var o troid sorunu ama bende yok allahtan çok sıkıntılı bişey iyi biliyorum
yanında biri içince daha zordur eminim ki canım rejimdeyken etrafındakilerin tıkınması gibi :çok üzgünüm:
tek başına hayat seni daha mutlu edecekse çık tabi kuzum senin sağlığın daha önemlia.s.
hee yok anacım şikayetim bite işim olsa daha memnun olcam :çok üzgünüm:
evet kuzum alıştım alışılmıycak bişi de yok zaten insanın kendi evi sevdiği adam nolcak :ecrin_bebek:
niye keyfin yok anacım nazarlar mı değdi
canim benim dogru diyosun sevdigin kisi yaninda kendi evinizde sagliginiz yerinde daha ne olsun allah daim etsin mutlulugunuzu percinlicek bi bebis nasip etsin tatlimm sana annelikte cok yakisir darisi basima insalla canimbenim
sağol bitanem benim Allah sanada nasip etsin inaşlaaaaaahhh... bebiş beklesin azcık anacım böyle biraz zaman geçirelim kuşum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?