Selenimo ve Cankularyla her telden

evet canım benim gidiyoruz ama orda da böyle denize grmeden sıcakta sinir olucam gibi geliyo ama dediğn doğru en azından iş yapmıycam
zaten öööğğğ geldi işten
kendinize iyi bakın kızlar ben gidiyorum hoşçakalın iyi akşamlar
Allah tamamına erdirsin şekerim inşallah hayırlısı olsun
güle güle git gel
noldu ilknurum bi sorun yoktur inşallah
çok mu yordun kendini
yorulmuşum zeynebim ya valla anlamamışım bi de malüm dönem oldu
değmeyin keyfime yani
pek moralli oldum desem de inanma sen canım bide karaburuna gidiyoruz akşamüstü
pek istemiyo canım da gitmek acuk kalabalık olucaz kaldırmayacak gibi kafam:gitme:

kızlar hepinizin günü güzel geçsin inşallah

cnm bizimde çilemiz bu ya malum dönem gelmeden önce duygular alt üst oluyo
bide üzerine sancısı ekleniyo ayın 2 günü iptal ben bi ayı 28 gün olarak yaşıyorum zaten heheh
tatlım belkim gidince açılırsın kafan dağılır biraz denize giremesende deniz havasını çekmiş olursun =)
ben bazen evde kala kala hiç dışarı çıkmak istemiyorum annem zorla kolumdan tutup dışarı postalıyo beni sonrada iiki çıkmışım diyorum belki seninde öyle oluur kaydirigubbakcemile3

inşallah canımcım güzel dleklerin için sağol tatlım öpüldünopuyorumnanaktan

hoş geldin gözde ne yapıyorsun yoksa evde tek olma sendromuna girdin canın hiç birşey yapmak istemiyorsa girmişsin demektir
he kız girdim valla canım çok şey yapmak istiyo ama kolum kalkmıyo bide geçen gün misafir gelcek diye temizlik yaptım koltuk altlarını falan sildiydim belim incinmiş sanırım robot gibi yürüyorum :sinifsinif:

slam gözdem nasılsın
önemli değil kuzu geçensene tiroitte milimetrik nödül çıkmıştı ara ara kontrole gidecegim büyüme olursa ilaç verecekler
bizde irsi hepimizde var bu troit problemi
benim annemde teyzelerde falan var o troid sorunu ama bende yok allahtan çok sıkıntılı bişey iyi biliyorum

gözdem dün biraz gerğindim hemen aklıma sigara geldi birde dün açık hava diye sürekli içtiler yanımda gerildim iyice(
yanında biri içince daha zordur eminim ki canım rejimdeyken etrafındakilerin tıkınması gibi :çok üzgünüm:

tek başına hayat seni daha mutlu edecekse çık tabi kuzum senin sağlığın daha önemlia.s.

gözde halinden memnun pek zorlanmıyor:roflol:
şikayeti yok şimdilik
hee yok anacım şikayetim bite işim olsa daha memnun olcam :çok üzgünüm:
taze gelinimiz evlilik hayatina iyi uyum sagladi masallahh allah bozmasin darisi tum bekarlarimizin basina:))))
evet kuzum alıştım alışılmıycak bişi de yok zaten insanın kendi evi sevdiği adam nolcak :ecrin_bebek:

niye keyfin yok anacım nazarlar mı değdi

prensesim cnm ya akşam baktım kimse yoktu açık bırakmışım pc yi sonra uyumadan önce farkettim ondan karşılaşamadık tatlım kusuruma bakma

canim benim bende yesil isigini gormustum ama yazmayinca tahmin ettim acik unuttugunu fistikli lokumum yerim seni opuyorumnanaktan

canim benim haklisin denize girmemek kotu ama en azindan dinlencen zaten gina geldi sana isten biraz deisiklikte olur guzelcim opuyorumnanaktan

cok haklisin valla malum donem oncesi ayri bi donem yasioruz olunca ayri bi donem bide agrilari cabasi valla tatlimcimm

canim benim dogru diyosun sevdigin kisi yaninda kendi evinizde sagliginiz yerinde daha ne olsun allah daim etsin mutlulugunuzu percinlicek bi bebis nasip etsin tatlimm sana annelikte cok yakisir darisi basima insalla canimbenim

canim benim dogru diyosun sevdigin kisi yaninda kendi evinizde sagliginiz yerinde daha ne olsun allah daim etsin mutlulugunuzu percinlicek bi bebis nasip etsin tatlimm sana annelikte cok yakisir darisi basima insalla canimbenim

sağol bitanem benim Allah sanada nasip etsin inaşlaaaaaahhh... bebiş beklesin azcık anacım böyle biraz zaman geçirelim kuşum :kedi:

pazar günü kimse uğramamış bakıyorum da benim ki pazar pazar iş yerine toplantıya gitti bende size bi merhaba diye gireyim dedim ama kimsecikler yok ((

sağol bitanem benim Allah sanada nasip etsin inaşlaaaaaahhh... bebiş beklesin azcık anacım böyle biraz zaman geçirelim kuşum :kedi:

saolasin tatlilar tatlisi gozdem opuyorumnanaktan dogru diyosun azcik evliliginizin tadini cikartin allahin izniyle sonra bebisinizi kucaklarsiniz hayirlisiyla gulum guzel bi pazar gunu dilerim kaymaklimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…